OFFERTE AANVRAGEN

Groene (schone) stroom aggregaten

De schone en of groene aggregaat

Duurzaam en CO2 neutraal zijn woorden die we tegenwoordig dagelijks horen. Ook in de evenementen neemt de vraag naar duurzame oplossingen toe, met vergunningseisen op steeds meer evenementen
zien we LED verlichting en duurzame materialen zoals aggregaten of bijvoorbeeld koelcellen.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal schone en aan de vergunningseisen voldaan Aggregaten en mogelijkheden.

Groene (schone) stroom aggregaten

Leeborent levert schone aggregaten bijvoorbeeld de Groene Aggregaat, CO2 neutrale hybride stroomvoorzieningen. Deze (schone) groene aggregaten werken op HVO of Aspen maar ook met een combinatie van een accupakket, zonnepanelen en een conventionele (HVO) aggregaat.
Ook deze conventionele aggregaat met HVO is een milieu vriendelijke en dus perfecte inzet wanneer de spanning in het hybridepakket onder een bepaald niveau komt.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

De groene (schone) aggregaat draagt bij aan een schoner milieu doordat de CO2 uitstoot beperkt word, dit levert niet alleen een goede bijdrage aan het milieu, maar ook aan de portemonnee want de groene aggregaat verbruikt tot 95% minder brandstof als een conventionele aggregaat.

Ook voor de vergunningseisen voor de regio Amsterdam op land en water hebben wij een passend schone aggregaat in huis.
Lees hier meer op onze Aggregaat.info site !

Uw evenement maken wij dus niet alleen duurzamer, maar ook een stuk goedkoper. Voor meer informatie over de groene aggregaat of de werking er van kunt u ons bellen op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp. Of vraag snel een vrijblijvende offerte aan, wij helpen u graag op weg.

De afgelopen jaren zijn de natuur en het milieu veelal in het nieuws gekomen. Inmiddels zijn we erachter dat de natuur flink is aangetast door de uitstoot van fabrieken, auto’s, vrachtwagens en nog vele andere bronnen.

Gelukkig worden er steeds meer maatregelen genomen om de schadelijk uitstoot te beperken, denk hierbij aan milieuzones in grote steden en aan duurzame brandstoffen. Over deze laatste zouden wij graag wat meer willen vertellen.

Groene (schone ) stroom aggregaten met Aspen of HVO-Biodiesel brandstof / benzine zijn bij ons verkrijgbaar.

Groene stroom bij Leeborent met HVO en of Biodiesel en Aspen Brandstof Goodfuels verkrijgbaar bij Leeborent Aspen brandsof te koop bij Leeborent De Groen Aggregaat te huur bij Leeborent vraag naar de mogelijkheden De Groene Accu en of batterij te huur bij Leeborent vraag naar de mogelijkheden

Jaarlijks is de CO2 uitstoot van aggregaten door alle festivals en evenementen zo‚Äôn 48.450 ton. Om onze klanten én de natuur een handje te helpen, leveren wij u groene stroom op locatie. Deze groene ( schone) stroom word opgewekt met duurzame brandstoffen en zorgen dus voor een schonere uitstoot (klimaatneutraal), zo verbeteren we de lokale luchtkwaliteit en werken hiermee dus aan een schoner milieu.

Duurzame brandstof

In samenwerking met GoodFuels kunnen wij onze aggregaten laten draaien op duurzame HVO en of biobrandstof. Dit is de meest duurzame alternatief voor fossiele brandstoffen.
Deze speciale brandstof zorgt voor 100% CO2-reductie, wij kunnen u dus een CO2-neutrale energievoorziening leveren op iedere gewenste locatie en ieder evenement.

Meer weten over groene ( schone) stroom aggregaten?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van groene stroom op locatie.