OFFERTE AANVRAGEN

Stroomaggregaten

Stroomaggregaten.

Overal waar activiteiten zijn is energie nodig. Een noodstroomaggregaat of geluidgedempte( HVO ) dieselgenerator biedt hiervoor de uitkomst. Voor bijvoorbeeld evenementen, leveren wij energie van 1 kva tot 2000 kva. Wij kunnen zorgen dat (schone) aggregaat wordt aansloten als een noodstroom die correct en veilig wordt verzorgt m.b.v. een dieselgenerator die wij aansluiten op bijvoorbeeld meterkast of huisinstallatie.

Het stroomnet word in uw huis, bedrijf of bedrijfspand ook wel het “net” genoemd. Het aansluiten van een stroomaggregaat op de groepenkast en of groepenverdeler wordt door een elektricien veilig en betrouwbaar compleet verzorgd in overleg met u waardoor u gewoon door kunt werken met energie, waar dan ook!

Verschillende soorten ( schone) aggregaten te huur

Wij kunnen met onze ( schone ) aggregaten zorgen voor een klimaat neutrale uitstoot door het gebruiken van duurzame brandstoffen, ten opzichte van de standaard fossiele brandstoffen. Hierdoor leveren wij dus ook op verzoek (schone ) groene stroom op locatie. Dankzij onze betrouwbare, Atlas Copco en Honda, aggregaten kunt u zeker zijn van energie. Ook op het moment dat de netbeheerder onderhoud pleegt of de aansluiting niet meer functioneert.

Met de benodigde aansluitbekabeling en verdeelelementen brengen we deze energie naar de door u gewenste locatie. Deze aggregaten zijn ook los te huur voor uw evenement.

Meer weten over (schone) stroom aggregaten?
Neem contact met ons op, Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van groene stroom op locatie.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden