OFFERTE AANVRAGEN

Aggregaten

Aggregaten.

Overal waar activiteiten plaatsvinden, is energie nodig ! Zonder energie, kan er –logischerwijs- helemaal geen activiteit plaatsvinden: een noodstroomaggregaat of (HVO) dieselgenerator biedt daarom dé ultieme oplossing voor het opwekken van onmisbare energie in noodsituaties. Deze mobiele (schone) aggregaten leveren bovendien energie van 1kv tot 2000kva, en zijn geschikt voor de door u gewenste toepassingen. Daarnaast kunnen we u ook tijdelijk netopvang door het donker heen of op verzoek synchroon aanbieden

Vraag gerust informatie aan, of boek direct!

De (schone) aggregaat wordt aansloten en is indien gewenst klimaat neutraal met gebruik van HVO/Aspen of De Groen Aggregaat.

Een Noodstroom die correct en veilig wordt verzorgt met een dieselgenerator die wij aansluiten op bijvoorbeeld meterkast,huisinstallatie. Dit wordt ook wel stroomnet of gewoon, op het net van een huis,bedrijf en of bedrijfspand genoemd.
Het aansluiten van een stroomaggregaat op de groepenkast en of groepenverdeler wordt door een elektricien veilig en betrouwbaar compleet verzorgd in overleg met u waar door u kunt werken met energie waar dan ook!.

Onze aggregaten zijn op verzoek klimaat neutral, dit is groene stroom. Door het gebruiken van duurzame brandstoffen, ten opzichte van de standaard fossiele brandstoffen. Hierdoor leveren wij dus op verzoek ook (schone ) groene stroom op locatie.

Aggregaten ideaal voor noodsituaties-netonderhoud van Liander zelfs synchroon overname regelt u snel bij ons.

Tijdens een calamiteit rukken wij zo snel mogelijk uit voor u (door heel Nederland). Aangezien energie van essentieel belang is, leveren wij de juiste aggregaten, zodat u voorzien bent van noodstroom. Vaak, maken wij vooraf een energiebehoefteberekening. Hieruit volgt de beste oplossing, en nemen wij al uw ‘spanningsproblemen’ weg. Met de benodigde aansluitbekabeling en verdeelkasten brengen deze energie vervolgens naar de door u gewenste locatie.
met een schouw bezoek een aantal dagen voor uit komen we tot een zeer betrouwbare ( tijdelijke ) energie verzorging voor u.

De (schone) aggregaat voor de regio Amsterdam

In een veranderde wereld zijn we steeds bezig om zaken beter te maken en minder belastend voor mens dier en milieu.
Gemeentes in Nederland hebben de taak om voor hun inwoners een prima leefomgeving te creëren en of te verzorgen waardoor de kwaliteit van leven in Nederland steeds beter wordt.
Stroom nodig ? Dam, Museumplein, Leidseplein, Muntplein, Waterlooplein, Museumplein, Nieuwmarkt.

Door de aangescherpte eisen van Gemeente Amsterdam mag er allen nog voor de Aggregaten tot 10 Kva alleen nog maar
( vergunning eis) alkylaatbenzine of te wel Aspen Aggregaten worden ingezet op land en water in Amsterdam.

Aggregaat voor film licht nodig ?

Leeborent verzorgt al een geruime tijd Aggregaten voor de foto en film industrie met verschillende oplossingen
Klik hier voor meer informatie.

Vragen / bestellen ? Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447