OFFERTE AANVRAGEN

Silent Disco organiseren

Silent Disco of Stille Disco organiseren? Huur alle apparatuur bij Leeborent – uw specialist in evenement-benodigdheden. Of u nu kiest voor een complete Silent Disco Drive-In Show of losse onderdelen voor uw Silent Disco wilt huren; wij verzorgen het voor u!

Leeborent verzorgt Silent disco op Veed Westergasfabriek 18 April 2015 Leeborent verzorgt Silent disco op Veed Westergasfabriek 18 April 2015 everybody dance now

Davina Michelle 538 showcase 20 nov met Silent Disco van Leeborent

Wat is een Silent Disco of Stille Disco?

Een Silent Disco of Stille Disco is een evenement waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj, live band, stereo-installatie of bijvoorbeeld Spotify-lijst. Terwijl de muziek door de koptelefoons knalt en mensen enthousiast meedansen op de muziek, kunnen omstanders niets horen. Het effect is niet alleen vrij van geluidsoverlast maar ook hilarisch; de feestende groep danst in hetzelfde ritme terwijl omstanders niet kunnen horen op welke muziek gedanst wordt. Een Silent Disco is ideaal voor evenementen, feesten, partijen en festivals. Ook tijdens zakelijke evenementen wordt steeds vaker een Silent Disco georganiseerd.

Silent Disco organiseren met de beste apparatuur: huur bij Leeborent

Een Silent Disco organiseren op uw feest of evenement? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, particulier feest, bruiloft, beurs of ander event; Leeborent verzorgt uw Silent Disco huur van A tot Z. Onze topkwaliteit Silent Disco apparatuur is van het Duitse premium-merk Sennheiser, met HDR 120 of RS 120. Breed inzetbaar voor verschillende doeleinden en met verschillende zenders: Sennheiser EW 300 IEM of SR 2000 IEM. Zo kunnen uw gasten of bezoekers zelf kiezen naar welke zender ze willen luisteren (maximaal twee keuzes).

Silent Disco muziek: kies voor eigen playlist of complete Drive-In Show

De zenders kunnen op een willekeurige geluidsbron worden aangesloten, bijvoorbeeld op een iPod, iPhone of iPad met Spotify-lijst waarnaar de feestgangers kunnen luisteren via de headset. Wilt u flink uitpakken met de Silent Disco? Kies dan voor een complete Silent Disco Drive-In Show , opvallende discoverlichting , leuke special effects en/of laat uw gasten dansen op een indrukwekkende Led-dansvloer of interactieve videovloer .

Silent disco organiseren: voor welke evenementen?

Een silent disco organiseren is altijd een hele leuke toevoegingen voor uw evenement. Het is een echte meerwaarde en maakt de avond onvergetelijk. Of het nu gaat om een klein feestje bij jouw thuis of om een groot even of festival, de silent disco koptelefoons vallen altijd in de smaak bij de bezoekers en gasten, ongeacht de leeftijd. De meest populaire evenementen waar onze silent disco koptelefoons voor worden gehuurd zijn:

  • Festivals
  • Feesten en partijen
  • Bedrijfsfeesten
  • Zakelijke evenementen
  • Bruiloften
  • Examenfeesten
  • Openingsfeesten
  • Jubileumfeesten

Maar wij zijn voor alles in. U kunt het zo gek niet bedenken. Wij staan open voor alle aanvragen en denken graag met u mee.

Silent disco organiseren inclusief drive-in of i-dance roadshow

Een silent disco set bestaat uit meerdere draadloze koptelefoons (afgestemd op de grootte van uw evenement) en kan geheel op maat en naar uw wens worden samengesteld. U kunt ook een professionele stereo-installatie huren waarop u alle koptelefoons op aan kunt sluiten. Zo heeft u dit niet apart te regelen, maar heeft u meteen alles in huis wat u nodig heeft om een knalfuif neer te zetten.

Draadloze headsets huren voor uw seminar, congres of rondleiding

De draadloze headsets van onze Silent Disco zijn multi-inzetbaar. Steeds vaker ontvangen wij aanvragen voor een Silent Seminar, congres, presentatie of rondleiding . Zo kunt u uw gasten met de headsets naar een presentatie laten luisteren zonder afleiding, bijvoorbeeld in een ruimte waar meerdere presentaties tegelijk worden gegeven. Ook voor vertalingen bij internationale gasten, rondleidingen en open dagen zijn de draadloze headsets inzetbaar. Overleg met ons over de mogelijkheden .

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw eigen Silent Disco te organiseren? Of naar toepassingen tijdens een Silent Seminar, congres, beurs of presentatie? Bel ons voor advies en overleg op: +31 (0)20 4976834 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk bovenaan de pagina ons aanbod Silent Disco Sets of neem een kijkje op: Silent Disco huren.Β