OFFERTE AANVRAGEN

Silent disco huren

Silent disco huren.

Een Silent Disco huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Leeborent aan het goede adres! Als specialist in evenement-benodigdheden huurt u bij ons een zeer complete Silent Disco set van topkwaliteit. Voor kleinere particuliere feesten tot grote zakelijke evenementen en festivals; bij Leeborent huurt u de beste apparatuur én ontvangt u het juiste advies met optimale service. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw Silent Disco.

Wat is een Silent Disco of Stille Disco?

Een Silent Disco of Stille Disco is een evenement waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj, live band, stereo-installatie of bijvoorbeeld Spotify-lijst. Terwijl de muziek door de koptelefoons knalt en mensen enthousiast meedansen op de muziek, kunnen omstanders niets horen. Het effect is niet alleen vrij van geluidsoverlast maar ook hilarisch; de feestende groep danst in hetzelfde ritme terwijl omstanders niet kunnen horen op welke muziek gedanst wordt. Een Silent Disco is ideaal voor evenementen, feesten, partijen en festivals. Ook tijdens zakelijke evenementen wordt steeds vaker een Silent Disco gehuurd.

Silent disco huren: voor welke evenementen?

Een Silent Disco huren is altijd een leuke toevoeging voor uw evenement! Of het nu gaat om een klein feest of groot event of festival; de Silent Disco valt in de smaak bij bezoekers en gasten van alle leeftijden. De meest populaire situaties en events zijn:

  • Festivals
  • Feesten en partijen
  • Bedrijfsfeesten
  • Beurzen en congressen
  • Bruiloften
  • Examenfeesten
  • Opening
  • Jubileum

Complete Silent Disco verhuur inclusief Drive In of I-Dance Roadshow

Een Silent Disco set bestaat uit meerdere draadloze hoofdtelefoons (afgestemd op de grootte van uw evenement) en kan geheel op maat worden samengesteld. Huur bijvoorbeeld een professionele stereo-installatie, draadloze microfoon , kies voor een Silent Disco Drive In met DJ-gear of ga voor een I-Dance Roadshow compleet met podium en dansmatten. Ook een entertainer, de muziek en een complete lichtshow kunnen desgewenst door ons worden verzorgd. Natuurlijk bent u bij Leeborent tevens aan het goede adres voor de huur van uiteenlopende soorten geluid , lichttechniek , podia , beeldschermen , beamers en indrukwekkende special effects .

Te gekke dansvloer huren bij uw Silent Disco

Een leuke uitbreiding voor uw Silent Disco: huur een indrukwekkende LED-verlichte dansvloer, houten dansvloer of video-dansvloer bij uw Silent Disco of kies voor het Saturday Night Fever thema ! Onze professionals komen alle apparatuur indien gewenst bovendien veilig bij u aansluiten, zodat u zich kunt focussen op de organisatie van het evenement of feest. Makkelijker kan bijna niet! Overleg direct met ons team welke Silent Disco en eventuele aanvullende producten passen bij uw evenement en neem contact op voor vrijblijvend advies .

Silent Seminar Set of Rondleidingen Set

Wist u dat de apparatuur voor een Silent Disco ook zeer geschikt is tijdens seminars, congressen, beurzen en presentaties? Met de draadloze hoofdtelefoons en draadloze microfoon kunt u groepen bezoekers of gasten van optimaal geluid voorzien tijdens allerlei soorten evenementen en bijeenkomsten. Denkt u aan rondleidingen, vertalingen voor internationale gasten of events waarbij meerdere presentaties in één ruimte worden gegeven. Bekijk hier de mogelijkheden voor de huur van een Silent Seminar Set of Rondleidingen Set op maat .

Onze apparatuur is van het bekende Duitse merk Sennheiser; een Duitse fabrikant van onder andere hoofdtelefoons, microfoons, en andere soorten geluidsapparatuur. Hiermee is topkwaliteit en een optimale geluidsbeleving gegarandeerd.

Bekijk hieronder het overzicht Silent Disco Sets

Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor advies of een offerte op maat. Bel snel: +31204976834 of vul het offerte-formulier vrijblijvend in .

Direct een vraag? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden.