OFFERTE AANVRAGEN

Silent disco huren

Een Silent Disco huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Leeborent aan het goede adres! Als specialist in evenement-benodigdheden huurt u bij ons een zeer complete Silent Disco set van topkwaliteit. Voor kleinere particuliere feesten tot grote zakelijke evenementen en festivals; bij Leeborent huurt u de beste apparatuur Ă©n ontvangt u het juiste advies met optimale service.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor silent disco, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Silent disco huren voor uw feest of evenement?

Een silent disco huren voor een feest of evenement? Als specialist in evenement-benodigdheden huurt u bij Leeborent een complete Silent Disco set van topkwaliteit. Van kleinere particuliere feesten tot aan grote zakelijke evenementen en festivals; bij Leeborent huurt u de beste apparatuur Ă©n ontvangt u het juiste advies inclusief optimale service. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor een silent disco, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Wat is een silent disco?

Wat is een silent disco en hoe werkt het? Waarschijnlijk zijn de meeste mensen hier inmiddels wel van op de hoogte, maar om u toch een klein voorproefje te geven van wat u kunt verwachten als u een silent disco huurt bij Leeborent hier een voorbeeld:

Silent disco, de naam zegt het natuurlijk al, is een stille disco die mogelijk gemaakt wordt door silent disco koptelefoons. Iedere bezoeker van uw evenement of feest krijgt zijn of haar eigen koptelefoon waardoor u de muziek hoort. In de ruimte waar u het evenement of feest organiseert, zijn dus geen speakers nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons hele aanbod bovenaan deze pagina.

Een silent disco is een evenement waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren naar de muziek van de dj, live band, stereo-installatie of bijvoorbeeld een zelf samengestelde of al bestaande Spotify-lijst. Terwijl de muziek door de koptelefoons knalt en de mensen enthousiast meedansen op de het ritme van de muziek, kunnen omstanders niets horen. Het effect is niet alleen vrij van geluidsoverlast, maar het levert ook hilarische taferelen op. Voor de mensen zonder koptelefoon ziet het er heel komisch uit om een groep feestende mensen te zien dansen op eenzelfde ritme, terwijl zij zelf de muziek niet kunnen horen. Zo lijkt het dus alsof de groep in stilte danst, vandaar ook de naam.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Silent disco huren: voor welke evenementen?

Een Silent Disco huren is altijd een leuke toevoeging voor uw evenement! Of het nu gaat om een klein feest of groot event of festival; de Silent Disco valt in de smaak bij bezoekers en gasten van alle leeftijden. De meest populaire situaties en events zijn:

 • Festivals
 • Feesten en partijen
 • Bedrijfsfeesten
 • Beurzen en congressen
 • Bruiloften
 • Examenfeesten
 • Opening
 • Jubileum
 • Straatfeesten
 • Evenementen

Complete Silent Disco verhuur inclusief Drive In of I-Dance Roadshow

Een Silent Disco set bestaat uit meerdere draadloze hoofdtelefoons (afgestemd op de grootte van uw evenement) en kan geheel op maat worden samengesteld. Huur bijvoorbeeld een professionele stereo-installatie, draadloze microfoon, kies voor een Silent Disco Drive In met DJ-gear of ga voor een I-Dance Roadshow compleet met podium en dansmatten. Ook een entertainer, de muziek en een complete lichtshow kunnen desgewenst door ons worden verzorgd. Natuurlijk bent u bij Leeborent tevens aan het goede adres voor de huur van uiteenlopende soorten geluid, lichttechniek, podia, beeldschermen, beamers en indrukwekkende special effects .

Te gekke dansvloer huren bij uw Silent Disco

Een leuke uitbreiding voor uw Silent Disco: huur een indrukwekkende LED-verlichte dansvloer, houten dansvloer of video-dansvloer bij uw Silent Disco of kies voor het Saturday Night Fever thema ! Onze professionals komen alle apparatuur indien gewenst bovendien veilig bij u aansluiten, zodat u zich kunt focussen op de organisatie van het evenement of feest. Makkelijker kan bijna niet! Overleg direct met ons team welke Silent Disco en eventuele aanvullende producten passen bij uw evenement en neem contact op voor vrijblijvend advies .

Silent Seminar Set of Rondleidingen Set

Wist u dat de apparatuur voor een Silent Disco ook zeer geschikt is tijdens seminars, congressen, beurzen en presentaties? Met de draadloze hoofdtelefoons en draadloze microfoon kunt u groepen bezoekers of gasten van optimaal geluid voorzien tijdens allerlei soorten evenementen en bijeenkomsten. Denkt u aan rondleidingen, vertalingen voor internationale gasten of events waarbij meerdere presentaties in Ă©Ă©n ruimte worden gegeven. Bekijk hier de mogelijkheden voor de huur van een Silent Seminar Set of Rondleidingen Set op maat.

Sennheiser Silent Disco Sets

Silent disco huren voor een evenement of feestje? Onze apparatuur is van het bekende Duitse merk Sennheiser: een Duitse fabrikant van onder andere hoofdtelefoons, microfoons, en andere soorten geluidsapparatuur. Hiermee is topkwaliteit en een optimale geluidsbeleving gegarandeerd.
Met de Sennheiser Silent Disco van Leeborent kunt u volledig uit uw dak gaan zonder geluidoverlast te veroorzaken. Het is mogelijk om een disco te organiseren met een grote groep zonder dat iemand anders last van u heeft. Ideaal voor een bedrijfsfeest of andere evenementen. Maak van uw feest een groot en uniek succes door ons ruime aanbod.

Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor advies of een offerte op maat. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Silent disco huren

Silent disco koptelefoons

U kunt voor een silent disco een of meerdere DJ’s inhuren die de plaatjes verzorgt, maar u kunt ook zelf verschillende afspeellijsten maken en deze koppelen aan de silent disco koptelefoons. In de silent disco koptelefoons zitten verschillende zenders. Op deze manier is het mogelijk voor iedere individuele gast om naar zijn of haar eigen favoriete kanaal te luisteren.

Terwijl u aan het dansen bent op een goede oude plaat van de Rolling Stones, een meezinger van Hazes of een ’90’s klassieker van de Backstreet Boys, kan het zo zijn dat uw vriend/familielid/collega naar een disco nummer luistert. Iedereen kan zelf kiezen wat voor hem of haar prettig is. Bijkomend pluspunt: iedereen kan zijn silent disco koptelefoon zelf besturen, dus als u de muziek wat zachter wilt zetten, is dat ook mogelijk. Iedereen heeft zelf in de hand hoe hard het volume staat en naar welke muziek u luistert.

Silent disco koptelefoons

Hoe werkt een silent disco?

Alle silent disco koptelefoons hebben drie kanalen. Afhankelijk van hoe het evenement wordt georganiseerd, is het dus mogelijk om drie verschillende Dj‚Äôs uit te nodigen. Iedere Dj krijgt zijn of haar eigen kanaal waarop de plaatjes kunnen worden afgespeeld. Als gast heeft u dus zelf de keuze naar welk kanaal dus naar welke Dj u het liefst luistert. U kunt ook switchen van kanaal. Bent u het ene nummer even zat, dan hoeft u het zoals normaal het geval zou zijn dus niet helemaal uit te zitten tot het einde, maar kunt u gewoon binnen één druk op de knop veranderen naar een muziekstijl die u op dat moment meer aanspreekt. Ideaal toch?

Normaal gesproken kan er nog wel eens onenigheid ontstaan over naar welk feest of festival u en uw vrienden moeten gaan. De een wilt het liefst naar een feestje waar voornamelijk disco wordt gedraaid, terwijl de ander toch meer de voorkeur heeft techno muziek. Altijd zullen er mensen moeten schikken naar de meeste stemmen gelden en hun eigen voorkeur voor die avond even aan de kant schuiven. Dankzij de silent disco koptelefoons is dit probleem dus opgelost. Maar eerlijk is eerlijk: een silent disco is vooral een heel gave ervaring! Een silent disco kunt namelijk ook gewoon huren voor een huis- of tuinfeest bij u thuis. Een silent disco is ideaal voor evenementen, feesten, partijen en festivals, maar wordt ook steeds vaker gehuurd voor zakelijke evenementen.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Silent disco set huren

Bij Leeborent bent u op de juiste plek als het gaat om de verhuur van een silent disco set. Met een silent disco set bent u namelijk meteen helemaal klaar voor het feest en heeft u alle benodigdheden in huis om een goed feestje neer te zetten. U hoeft uzelf dankzij de silent disco set dus geen zorgen te maken dat u toch essentiële onderdelen bent vergeten te bestellen en het feestje alsnog niet door kan gaan. Voor een silent disco set op maat kunt u een offerte aanvragen bij Leeborent.

Bij de aanvraag van de offerte voor de silent disco set is het belangrijk om de groepsgrootte door te geven zodat wij hier een passend geheel van kunnen maken. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om de locatie en de juiste datum door te geven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er genoeg silent disco koptelefoons voor jullie beschikbaar zijn. Tijdens een silent disco moet iedereen een koptelefoon kunnen gebruiken en is het niet fijn als er maar een beperkt aantal aanwezig is. Zorg dus voor een duidelijk aantal en reken eventueel een paar extra voor het geval er toch meer gasten komen dan van tevoren verwacht.

Silent disco verhuur inclusief drive-in of i-dance roadshow

Draadloze microfoons

Daarbij kunt u ook draadloze microfoons huren, omdat het evenement nog wat toegankelijker te maken. De draadloze microfoons maken het namelijk mogelijk voor de Dj’s of sprekers van de avond op iedere gewenste plek hun speech te doen of om het publiek mee warm te draaien. Ook deze draadloze microfoons zijn gekoppeld aan de draadloze koptelefoons zodat iedereen op elke plek waar hij of zij zich op dat moment bevindt, kan horen wat er wordt gezegd. Dit zorgt voor veel meer flexibiliteit.

Draadloze microfoons, headsets en rever-microfoons geven u vrijheid in bewegen in en om het podium. Draadloze microfoons zijn daarom ideaal in gebruik tijdens presentaties, congressen, seminars en beurzen. Maar ook tijdens rondleidingen, workshops of een silent disco worden ze veel gebruikt. Een draadloze microfoon klinkt alleen beter, maar het geeft u ook alle vrijheid om in beweging te zijn tijdens uw presentatie en om uw handen meer te gebruiken. Dit alles bij elkaar zorgt voor een veel levendiger speech of presentatie. Daarnaast is het ook makkelijk om microfoon rond te laten gaan.

De draadloze microfoons van Sennheiser zorgen voor een zeer puur geluid. Dat komt door de volgende technische kenmerken:

 • De super-cardioide capsule registreert precies wat u wilt en verzorgt de verwerping van off-axis geluid. Dit maakt de microfoon zeer ongevoelig voor feedback , evenals een goede keuze voor degene die werken met luid podium-volume.
 • De soundcheck-mode op de ontvanger maakt het mogelijk om de RF-signaalsterkte en audio-niveaus continu te controleren.
 • Met de nieuwe G3 sync-functie kunt u de zender draadloos verbinden met de ontvanger.
 • De true diversity-ontvanger is met een ingebouwde 5-band equalizer waardoor de professionele totaaloplossing aanwezig is.

Silent disco drive-in

Een silent disco drive-in is dé trend van dit moment. Met een silent disco kunt u heerlijk dansen en uit uw dak gaan op de lekkerste beats van de muziek, zonder dat omstanders iets kunnen horen en daar last van hebben. Hierdoor is het met een silent disco mogelijk om met een hele groep mensen een disco te houden, zonder geluidsoverlast. Met dank aan de silent disco drive-in kunt u op iedere gewenste plek een silent disco organiseren.

Silent disco I-Dance Roadshow

Een I-Dance Roadshow kan breed worden ingezet, maar is bijvoorbeeld ideaal voor scholen, bedrijven, beurzen en gemeenten die een sportdag of sportief evenement willen organiseren. Het is de ideale uitkomst voor het perfecte uitje. Terwijl er veel plezier wordt gemaakt, bent u ook nog eens actief bezig. Bij Leeborent kunt u terecht voor geheel verzorgde pakketten waarbij u alles ontvangt wat u nodig heeft om een spelevent onvergetelijk te maken.

Het pakket bevat:

 • Een I-Dance computer met de juiste software
 • 8 draadloze dansmatten
 • 1 42-inch plasmabeeldscherm op een statief
 • 1 goedwerkend geluidssysteem
 • 4 uur begeleiding

Dit pakket is altijd voorzien van de transport en de montage en demontage van de apparatuur. Dit zit inclusief bij de prijs in. Wij komen door heel het land dus alle locaties zijn mogelijk.

Vanzelfsprekend is het voor grotere evenementen de bedoeling om meerdere pakketten aan te schaffen, al naar gelang het aantal gasten dat u gaat ontvangen. Twijfelt u nog of heeft u andere vragen? Neem dan even contact met ons op. Leeborent denkt graag met u mee en helpt u graag verder door u van een zo gespecificeerd mogelijk advies te voorzien. Natuurlijk bent u bij Leeborent ook aan het goede adres voor de verhuur van uiteenlopende soorten licht- en geluidsinstallaties , podiumverhuur , beeldschermen , beamers en indrukwekkende special effects .

LED-dansvloeren

De LED-vloer van Leeborent is dé ultieme dansvloer voor uw feest of evenement ! Onze LED-vloer is uniek want hij is slechts 6,5 cm hoog en hiermee de laagste verlichte dansvloer van Nederland. Wij verzorgen een mooie aluminium afwerkrand rond de dansvloer (op verzoek) zodat uw gasten niet kunnen struikelen of over de opstap van de vloer kunnen vallen. Er zijn 256.000 kleuren mogelijk door middel van de speciale RGB toepassing.

De LED-dansvloeren zijn een gegarandeerd succes bij bedrijfsfeesten , themafeesten, bruiloften , examenfeesten of een Back to the 80’s & 90’s party, Saturday Night Fever feest of als extra toevoeging bij een silent disco. Onze LED-vloeren zijn ook beschikbaar als bewegende video-dansvloer . Ook bij de niet-disco-classics gerelateerde evenementen is een verlichte LED-dansvloer een gegarandeerd succes. De panelen zijn overal inzetbaar, zelfs op wanden of aan plafonds. Voor meer informatie neemt u graag contact met ons op.

LED-dansvloeren

Black Slate Dansvloer voor binnen en buiten

De Black Slate dansvloer ziet er geweldig uit en is ideaal om te huren voor een silent disco. Hij is lichtgewicht (nog geen 9 kg per m2) en ontwikkeld voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze dansvloer kan op iedere vlakke en verharde ondergrond gelegd worden en is eenvoudig te leggen en te demonteren. De vloer wordt gelegd door middel van het unieke kliksysteem. Wij leveren en plaatsen de dansvloer op iedere locatie in Nederland én Europa tegen scherpe transportkosten. U kunt bij ons verschillende formaten huren. Bekijk hier het aanbod.

Wij gaan er van uit dat de dansvloer ook weer schoon is als wij deze demonteren. Het gebruik van paraffine is toegestaan bij eigen schoonmaak. Zwarte strepen van dansschoenen zijn niet wenselijk dus daar zullen extra schoonmaakkosten voor worden berekend. Het gebruik van magnesium wordt afgeraden. U dient nooit schoonmaakmiddelen te gebruiken op de dansvloer.

Black Slate Dansvloer voor binnen en buiten

Droogijs machines

Wat is er nou leuker dat uw evenement geheel in stijl afsluiten of de avond mee te doorbreken door het te voorzien van droogijs machines. U zult zich misschien wel afvragen wat die precies zijn. Met droogijs is het mogelijk om laaghangende rook of nevel in de zaal rond te voeren. De laaghangende rook wordt droogijs genoemd. Het droogijs is een vaste vorm van koolstofdioxide of CO2. Het wordt veelal gebruikt om te koelen of te reinigen, maar het wordt ook veelvuldig gebruikt als theatertechniek.

Droogijs is een volledig natuurlijk product en slaat niet neer. Na de verdamping blijft er dus niet op de grond achter en er zal ook geen nattigheid of gladheid door ontstaan. Daarnaast is droogijs reukloos, smaakvrij, bacterievrij, niet giftig en niet brandbaar of brandgevaarlijk. Ideaal dus op allerlei locaties om de silent disco avond naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer u laaghangende rook aan uw silent disco evenement wilt toevoegen gebeurt het volgende: waterdamp condenseert op de koude gesublimeerde gasdeeltjes die zwaarder zijn dan de lucht. Daarom zakt de rook naar beneden en geeft dit een heel mooi effect. Het geeft aan een silent disco avond meteen een extra speciale sfeer en iedereen zal er enthousiast van worden. Bijkomend voordeel: droogijs is niet alleen geschikt voor professionals, maar u kunt het zelf gewoon huren bij Leeborent.

Leeborent medewerkers verzorgen natuurlijk graag dit mooie effect op uw silent disco avond. Wij ontzorgen u graag en brengen dit effect op uw silent disco evenement voor een betaalbare prijs. Wij beschikken over de juiste materialen en de mensen met de juiste kennis. Wilt u het zelf doen, dan kunt u het laten bezorgen. Wij bezorgen het door heel Nederland tegen scherpe bezorgtarieveren. Houd wel rekening met het minimale orderbedrag van €499,00 ex. BTW.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Droogijs machines

Rookmachine huren

U kunt ook een rookmachine huren bij Leeborent. Een rookmachine is een apparaat dat zorgt voor stoom, wat lijkt op rook. Daarmee kunt u mooie special effect creëren tijdens uw evenement, theatervoorstelling of natuurlijk silent disco feest. Een rookmachine wordt gebruikt op diverse locaties, in films en discotheken. Zo mag de rookmachine dus ook niet ontbreken op uw silent disco event.

De rook die uit een rookmachine komt ontstaat door het verdampen van verdund propyleenglycol. Hierbij komen geen schadelijke stoffen vrij, dus het is in alle omstandigheden prima te gebruiken. Bij Leeborent kunt u een rookmachine huren , inclusief 1 liter olie, tegen scherpe tarieven. Wij zijn al jarenlang leverancier van benodigdheden en accessoires voor de evenementenindustrie in Nederland.

Bedrijfsevenement organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren doet u natuurlijk via Leeborent! Of u nu apparatuur wilt huren voor de opening van uw bedrijfspand, een productpresentatie of een klanten dag: wij hebben precies wat u nodig heeft. Dit bieden wij u in de vorm van apparatuur die u voor uw bedrijfsevenement kunt huren, maar ook in de vorm van service. Zo denken wij graag en vrijblijvend met u mee over wat uw bedrijfsevenement tot een echt succes event maakt. Hieronder vindt u vier gelegenheden die vallen onder een bedrijfsevenement. Staat die van u er niet tussen? Neem dan even contact met ons op of laat u inspireren door het complete aanbod te huren apparatuur voor een succesvol bedrijfsevenement.

Bedrijfsevenement organiseren

Apparatuur voor opening bedrijfspand

De opening van een nieuw bedrijfsband is een feestelijke gebeurtenis – of het nu een eerste of vijfde pand betreft. En dat mag u niet zo maar aan u voorbij laten gaan. Bereid u daarom goed voor, want een goede voorbereiding is het halve werk. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Dan denkt Leeborent graag met u mee. Wij beginnen altijd met de basis apparatuur, namelijk: goede geluidsapparatuur om heugelijk nieuws en aankondigingen te kunnen doen. Dit is belangrijke informatie dus u moet voor iedere aanwezige gast goed verstaanbaar zijn. Daarnaast raden wij u een podium aan, de juiste verlichting (denk aan spotlights) en grote beeldschermen om de ontwikkelingen van uw bedrijf via presentatievorm aan de genodigden te tonen.

Wilt u een plan op maat om zeker te weten dat het past bij uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een succesvolle klantendag organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren kan ook in de vorm van een dag speciaal gericht op uw klanten. Hoe maakt u van deze klanten dag een succesvol evenement? In eerste instantie maakt u ruimte voor het presenteren van uw missie en visie. Laat weten waarom u een bedrijf bent dat stevig staat en de komende jaren ook nog groeit. Hierdoor krijgt uw toekomstige klant vertrouwen in uw bedrijf. Bent u al jaren een goedlopend bedrijf en wilt u juist iets terug doen voor de klant, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt ook een klanten dag organiseren met als insteek om ze te bedanken voor het draaiende houden van uw zaak.

Ook kunt u experts een podium bieden om uw klanten meer informatie te geven over het product waarmee u bekend staat op de markt. Hierbij is het gebruikmaken van de juiste techniek – zoals special effects en goede beeldschermen – zeer belangrijk om zo een goede indruk te maken en vooral ook achter te laten. Tot slot zorgt u voor entertainment, bijvoorbeeld in de vorm van een drive-in-show . Wilt u deze dag combineren met een bedrijfsfeest? Dan is een silent disco huren ideaal.

De perfecte productiepresentatie

Bij Leeborent kunnen we uw product letterlijk een podium geven en goed in de spotlights zetten. Buitenpodia en verlichting met special effects en de juiste beeldapparatuur kunnen er samen voor zorgen dat uw presentatie nog krachtiger overkomt. We gaan in alle gevallen uit van uw wensen en budget. U vraagt, wij draaien. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken over de perfecte productpresentatie.

De perfecte productiepresentatie

Vergadering organiseren

Een vergadering organiseren kan een wekelijks terugkerend agendapunt zijn. Maar wilt u het grootser aanpakken of heeft u behoefte aan echt effectief vergaderen? Wilt u dat alle deelnemers enthousiast worden en graag bij de vergadering aanwezig zijn? In dat geval kunt u meteen een stap in de goede richting zetten. Versterk uw vergadering door gebruik te maken van de juiste beeldapparatuur. Maak in grotere ruimten gebruik van geluidsapparatuur – bijvoorbeeld met een microfoon en een versterker – zodat iedereen zich moeiteloos verstaanbaar kan maken. We helpen u graag verder als u apparatuur bij Leeborent huurt, een aankoop overweegt of apparatuur gerepareerd wilt hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.