OFFERTE AANVRAGEN

Rookmachine huren? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Leeborent is dé leverancier als het aankomt op benodigdheden in de entertainment industrie.Tijdens een feest of evenement mag een rookmachine natuurlijk ontbreken. Het geeft een heel speciaal effect en u zult zien: uw gasten staan verstelt! Meer weten over de verhuur van een rookmachine? Lees dan snel verder.

Rookmachine huren

Wilt u een rookmachine huren? Dan doet u dat natuurlijk bij Leeborent. Leeborent is dé leverancier in de entertainment industrie en weet als geen ander hoe het allemaal werkt. Een evenement organiseren en daarbij een rookmachine huren? Geen probleem. Leeborent is van alle markten thuis. Maar wat is een rookmachine eigenlijk en wat doet het precies? Dat leggen we hieronder uitgebreid voor u uit. Inclusief alle huurmogelijkheden.

Wat is een rookmachine? En wat is het verschil met een droogijsmachine?

Een rookmachine lijkt eigenlijk heel erg op een droogijsmachine. Een droogijsmachine is namelijk een rookmachine die op koolstofdioxide werkt. Bij een rookmachine wordt water en propyleenglycol gebruikt. Dit verklaart al meteen het verschil tussen een rookmachine en een droogijsmachine. Bij een droogijsmachine hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken dat de laaghangende nevel zorgt voor een natte vloer, want er wordt geen gebruik gemaakt van water. Dat is bij een rookmachine wel het geval. Daar bestaat de damp namelijk ook uit water. Maar er kan alleen eventueel vochtschade ontstaan bij een langdurig gebruik, bij kort gebruik zal dat niet het geval zijn. U kunt als alternatief ook een droogijs rookmachine huren. Dat is een rookmachine met droogijs in plaats van propyleenglycool.

Meteen contact? Bel direct: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Wat is een rookmachine En wat is het verschil met een droogijsmachine

Professionele dienstverlening bij rookmachines

Gelukkig is er altijd vakkundig personeel van Leeborent bij die goed kan uitleggen hoe de rookmachines werken of een van onze werknemers is aanwezig tijdens het evenement en bestuurt de rookmachine. Zo weten we zeker dat het goed verloopt. Veiligheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Belangrijk om te vermelden: wordt er onverantwoordelijk omgegaan met de rookmachine dan kan het gevaarlijk zijn. Een grote hoeveel propyleenglycol is namelijk giftig. Laat u daarom altijd goed informeren of huur een van onze personeelsleden in. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u graag verder. U kunt ondertussen ook vast een offerte aanvragen.

Hoe werkt een rookmachine

Hoe werkt een rookmachine?

Een rookmachine werkt als volgt: de rook die uit de machine komt kan voorkomen als een dikke mistige wolk tot een heel subtiele bijna doorzichtige mist. Maar hoe werkt dat precies? De rook bestaat uit kleine druppels water en propyleenglycol. Deze stoffen kunnen in drie verschillende manieren bestaan; gas, vloeibaar en vast. Is water vloeibaar, dan is het zoals wij het kennen en kunt u het drinken. Is water vast, dan wordt het ijs. Als u water verhit dan wordt het gas. Dit gebeurt ook in het proces van de rookmachine. De stoffen worden namelijk verhit en komen zoals dikke rookwolken uit de rookmachine blazen. De propyleenglycol is een speciale stof die ervoor zorgt dat de rook lang blijft hangen, want alleen water verdampt natuurlijk heel snel. Denk maar aan een waterkoker. Daar vervliegt de damp heel snel.

Waar wordt een rookmachine voor gebruikt?

Een rookmachine huren voor een evenement in Amsterdam of op een andere mooie locatie is natuurlijk te gek. Een rookmachine kan namelijk voor heel veel verschillende manieren gebruikt worden. Het voornaamste doel waarvoor een rookmachine gebruikt wordt, is om een special effect te creëren. Een rookmachine wordt hierdoor bij allerlei verschillende producties gebruikt, denk aan theatervoorstellingen, popconcerten, dansvoorstellingen, musicals, films, disco’s en nog veel meer.

De beste rookmachine voor uw feest of event

De rook-hace machine JEM-Martin ZR44 Hi Mass is een van onze favorieten. Deze rookmachine bevat een vloeistof tank van 9.5 liter en heeft zeer betrouwbare rook. Dat komt door de haze vernevelaar die heel gericht te werk gaat. Wilt u een rookmachine die subtiele mist de ruimte inblaast of liever een massieve dikke rookwolk? Beide opties zijn mogelijk als u deze rookmachine huurt. Gaat u deze rookmachine huren in Haarlem of omstreken? Dan heeft u geluk. Ook laaghangende rook is mogelijk door de toevoeging van droogijs.

Een rookmachine huren kan voor iedere locatie: of het nu gaat om een productlancering tijdens een intiem personeelsfeest op een kleine locatie of een gigantisch festival of grote evenementen die plaatsvinden in een stadion of arena. Voor al deze locaties is een rookmachine geschikt. Het aantal liters vloeistof kunt u gewoon bijvullen en langdurig plezier hebben van de rookwolken. Door de geavanceerde technologie van onze rookmachines zijn de resultaten ongekend en van absolute topkwaliteit.

Niet geheel onbelangrijk is dat, wanneer u een rookmachine gaat huren, u goed kijkt naar de locatie. Als er brandalarmen op de locatie aanwezig zijn is het toegestaan om deze om te zetten naar de functie brandwacht. U wilt natuurlijk niet dat tijdens de silent disco ineens het brandalarm afgaat en iedereen enorm schrikt, om maar een voorbeeld te geven. Hierbij helpen wij van Leeborent u graag. We denken met u mee over dit soort praktische zaken. Ook kunnen we het gehele evenement van A tot Z voor u uit handen nemen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag de geheel vrijblijvende offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

Rookmachine huren

Een rookmachine is een apparaat dat zorgt voor grote rookwolken. Hiermee kunt u hele mooie special effects creëren als u een evenement gaat organiseren. Ook bij theatervoorstellingen, films, musicals, dansvoorstellingen of grote feesten zorgt het voor een daverend succes. Een rookmachine kan op iedere locatie worden gebruikt. De rook die uit de rookmachine komt, ontstaat doordat het water met de vloeistof propyleenglycol wordt verdampt.

De propyleenglycol wordt verdund met het water, want de stof is opzichzelfstaand giftig. Maar geen zorgen; als u een rookmachine gebruikt, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Het kan dus veilig worden gebruikt. Mocht u toch zorgen maken wanneer u rookmachines gaat huren? Dan kan het personeel van Leeborent ook tijdens het evenement aanwezig blijven en de rookmachine besturen. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart genieten van het feest en alle aanwezige gasten.

Bij Leeborent kunt u een rookmachine huren tegen scherpe prijzen. U krijgt hier standaard 1 liter olie bij. Dit zit dus bij de prijs in. Leeborent is al jarenlang leverancier van alle benodigdheden en accessoires voor de evenementenindustrie in Nederland. We leveren door heel Nederland met als focusgebied Amsterdam en omstreken.

Wilt u een rookmachine huren bij Leeborent? Neem dan snel contact met ons op of vraag het meteen aan via de offerte. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan ook: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447.

Rookmachine huren evenement

Verschillende soorten evenementen

Een rookmachine huren is eigenlijk voor tijdens alle evenementen ontzettend leuk. Het brengt enorm veel sfeer met zich mee en creëert een special effect. U kunt Leeborent ook inhuren voor het organiseren van een evenement. Zo hebben wij al heel veel klanten blij kunnen maken. We zijn voor allerlei soorten evenementen te porren en staan graag voor u klaar. Hieronder lichten we een aantal evenementen voor u toe zodat u hier een beter beeld bij krijgt.

Bedrijfsevenement-organiseren

Bedrijfsevenement

Gaat u een bedrijfsevenement organiseren voor al uw werknemers en is daar een speciale reden voor? Wat denkt u er dan van om een rookmachine te huren? Dit kan een ideale toevoeging zijn als u bijvoorbeeld een nieuw product gaat lanceren. Met een rookmachine kunt u de spanning een beetje opvoeren en het nieuwe product op een extra speciale manier presenteren aan alle gasten. Ook bij de opening van een nieuw bedrijfspand is een rookmachine wel een hele leuke special effect. Zodra het doek van de gevel wordt getrokken kunt u het nieuwe logo nog even geheim houden door de rookwolken. Enthousiast? Neem dan contact op met Leeborent.

Bruiloft

Een bruiloft organiseren, daar komt ontzettend veel bij kijken. Daar weten wij alles van. Gelukkig is Leeborent daar gespecialiseerd in en nemen wij deze taak graag voor u uit handen. Samen met u denken we na over de hele dag en van A tot Z nemen wij de organisatie van u over. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan nemen we al uw wensen door en zorgen wij dat alles geregeld is op de dag zelf. Wat denkt u bijvoorbeeld van een rookmachine tijdens de openingsdans? Spectaculairder gaat het voor de gasten en uzelf niet worden. De rookmachine creëert namelijk een magische sfeer en laat u nog meer in het middelpunt van de aandacht staan. Precies waar u hoort te staan op de dag van de bruiloft. Meer weten? Vraag dan de offerte aan of neem contact op met Leeborent.

Bruiloft organiseren rookmachine huren
Special effects rookmachine

Special effects

Een rookmachine huren is een leuke manier om een special effect aan uw evenement of feest toe te voegen. Uw gasten zullen dit moment niet snel vergeten. Naast de rookmachine verhuur, kunt u bij Leeborent ook nog veel meer andere special effects huren. Van een drive-in-show tot een silent disco en van dansvloeren tot licht en geluid. Hieronder lichten we ze uitgebreider voor u toe.

Dansvloeren

Wilt u één van onze dansvloeren huren voor tijdens uw evenement? Dan bent u bij Leeborent zeker aan het goede adres. Om wat voor een evenement het ook gaat; dankzij onze professionele dansvloeren gaan de voeten geheid van de vloer. Dansende mensen betekent een vrolijk humeur en een vrolijk humeur bij de gasten betekent een geslaagd evenement. Bij Leeborent kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten dansvloeren. Van houten dansvloeren tot LED-verlichte dansvloeren en van een interactieve video-dansvloer tot een kunststof dansvloer in zwart-wit thema. Leeborent heeft een gigantisch aanbod. Benieuwd naar alle opties? Neem dan snel contact met ons op.

Dansvloer rookmachine
Licht verhuur en rookmachine

Licht

Niets is zo belangrijk als de juiste verlichting op een evenement. Verlichting kan de sfeer echt maken of breken en dat laatste wilt u natuurlijk niet. Daarom is een goed lichtplan heel belangrijk. Dat plan hoeft u natuurlijk niet zelf te maken, want daar zijn wij voor. Leeborent is gespecialiseerd in alle benodigdheden in de entertainment industrie en dus ook in licht. We hebben een breed assortiment verlichting en voor ieder evenement is er wel iets passends te vinden. Samen komen we er wel uit. Nu al nieuwsgierig? Vraag dan vast een offerte aan. Deze is helemaal vrijblijvend. Al wel een duidelijke wens? Dan kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze vakkundige medewerkers.

De verschillende soorten licht die u bij ons kunt huren, zijn:

Geluid

Voor het geluid geldt het eigenlijk hetzelfde als bij licht. Samen met het licht is geluid één van de belangrijkste factoren die een evenement kunnen maken of breken. Heeft u bijvoorbeeld een gigantische locatie afgehuurd? Dan moet het geluid overal van even goede kwaliteit zijn. Het kan niet zo zijn dat het op één plek heel goed en op een andere plek nog nauwelijks hoorbaar. Dan wordt de ruimte ook niet goed benut en is het zonde van het afhuren van zo’n grote feestlocatie.

Leeborent heeft een breed aanbod aan geluid, denk aan speakers, microfoons, megafoons en nog veel meer. Samen met Leeborent kunt u kijken naar welke geluidsystemen het meest geschikt zijn voor op uw locatie. Neem snel contact op met ons of vraag onze vrijblijvende offerte aan.

Bekijk hieronder vast welke soorten volledige pakketten geluidsapparatuur wij allemaal aanbieden:

Leeborent verhuurt ook losse onderdelen omtrent geluid:

Silent disco

Silent disco

Een silent disco huren is te gek voor een evenement waar veel mensen naartoe komen. Krijgt u bij de gedachtes over de organisatie al stress? Geen zorgen. Leeborent zal dit varkentje wel voor u wassen. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen. Wij nemen alles van A tot Z graag voor u uit handen. Een silent disco hoort daar ook bij. Meer weten over de silent disco of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op en dan helpen we u graag verder.

Een silent disco is een evenement waarbij alle gasten een eigen koptelefoon dragen. Deze koptelefoon bevat drie muziekkanalen die ieder een andere muziekstijl bevatten. De verschillende radio’s kleuren vaak in rood, blauw en groen. Zo weet u precies naar welk muziekkanaal de andere gasten luisteren. U kunt heel gemakkelijk van kanaal switchen door een knopje op de koptelefoon. Ook kunt u zelf bepalen hoe hard of zacht u het geluid wilt hebben.

Een silent disco zorgt voor ontzettend veel saamhorigheid, maar toch heeft u de regie in eigen handen. Doordat u zelf de muziek en het volume kunt bepalen, is iedereen tevreden. Daarnaast is het een fijn evenement voor de omgeving. Er wordt namelijk geen harde bas gebruikt en er ontstaat ook geen geluidsoverlast. Ideaal toch? Het enige wat u hoort als u uw koptelefoon afzet, is het gestamp van de voeten op de dansvloer en het geneurie en (vals) gezang van alle individuen. Het is een absolute aanrader voor uw evenement en een gegarandeerd groot succes!

Vragen aan Leeborent?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over het huren van een rookmachine of iets anders? Weet dat u voor al uw vragen bij ons terechtkunt. Ook voor reparatieverzoeken en onderhoud van de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op en dan helpen we u graag verder! Bel direct: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Neem vrijblijvend contact op