OFFERTE AANVRAGEN
silent disco verhuur.2824bf

Zo vier je Koningsdag en Bevrijdingsdag Corona-proof: met Silent Disco of DJ-set op het balkon

23-04-2020

Koningsdag en Bevrijdingsdag hoeven niet in het water te vallen door de Corona maatregelen. Een paar weken geleden hield een groep bewoners van een woonblok een Silent Disco op het balkon. Vanuit de gezamenlijke binnentuin konden alle buren t√β‰₯ch veilig samen een feestje vieren. Dat kun jij ook!

Nu Koningsdag en Bevrijdingsdag bijna voor de deur staan, is dit dé ultieme gelegenheid om geheel Corona-proof een feestje te bouwen met je buren. Hoe doe je dat?

1. Silent Disco op het balkon

Organiseer een Silent Disco met je buren. Inventariseer via de buurtapp wie er mee willen doen, reserveer jullie Silent Disco sets bij Leeborent en houd op een afgesproken moment een Silent Disco Balkon Party om nooit meer te vergeten!

2. DJ-set Balkon Party

In overleg met je buren kun je op Koningsdag en Bevrijdingsdag natuurlijk ook een DJ Balkon Party houden! Leeborent verhuurt allerlei soorten DJ-sets .

Tip: Communiceer met je buren op welke tijden jij de DJ uithangt, vraag of ze op het balkon komen dansen en of ze verzoeknummers hebben. Zo kun jij samen met je buren t√β‰₯ch genieten van een memorabel Corona-proof feest!

Maak het feest compleet met mooie discoverlichting !

Vier jij Koningsdag of Bevrijdingsdag 100% Corona-proof met een Silent Disco of DJ-set op je balkon? Mail nu of stuur een WhatsApp naar 06 – 1112 2180 en reserveer op tijd!

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer