OFFERTE AANVRAGEN
silent disco verhuur.2824bf

Zo vier je Koningsdag en Bevrijdingsdag Corona-proof: met Silent Disco of DJ-set op het balkon

23-04-2020

Koningsdag en Bevrijdingsdag hoeven niet in het water te vallen door de Corona maatregelen. Een paar weken geleden hield een groep bewoners van een woonblok een Silent Disco op het balkon. Vanuit de gezamenlijke binnentuin konden alle buren tóch veilig samen een feestje vieren. Dat kun jij ook!

Nu Koningsdag en Bevrijdingsdag bijna voor de deur staan, is dit dé ultieme gelegenheid om geheel Corona-proof een feestje te bouwen met je buren. Hoe doe je dat?

1. Silent Disco op het balkon

Organiseer een Silent Disco met je buren. Inventariseer via de buurtapp wie er mee willen doen, reserveer jullie Silent Disco sets bij Leeborent en houd op een afgesproken moment een Silent Disco Balkon Party om nooit meer te vergeten!

2. DJ-set Balkon Party

In overleg met je buren kun je op Koningsdag en Bevrijdingsdag natuurlijk ook een DJ Balkon Party houden! Leeborent verhuurt allerlei soorten DJ-sets .

Tip: Communiceer met je buren op welke tijden jij de DJ uithangt, vraag of ze op het balkon komen dansen en of ze verzoeknummers hebben. Zo kun jij samen met je buren tóch genieten van een memorabel Corona-proof feest!

Maak het feest compleet met mooie discoverlichting !

Vier jij Koningsdag of Bevrijdingsdag 100% Corona-proof met een Silent Disco of DJ-set op je balkon? Mail nu of stuur een WhatsApp naar 06 – 1112 2180 en reserveer op tijd!

Het laatste nieuws

Borrelknaller met Leeborent 2023

Borrelknaller met Leeborent 2023

Welkom bij Leeborent! Ben je op zoek naar de perfecte partner voor jouw volgende borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en alle andere benodigdheden om van jouw ( kerst oud en...

Lees meer
Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent verzorgt al sinds 01-04-1994 muziek voor feesten en evenementen.Vandaag 23 augustus 2003 is het dan officieel dat wij op eigenbenen staan !. Van een leuke eigen drive in show naar een full service verhuur bedrijf in Europain 20 jaar kan een hoop...

Lees meer
Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Leeborent verzorgt al sinds 2016 voor de Stichting Eigenwijks. Afgelopen donderdag avond mochten wij weer op de Haarlemmerweg bij het monument en op het Plein 40- 45 in Amsterdam West deze bijeenkomst verzorgen met techniek. Vanaf 1947 stond hier langs de...

Lees meer