OFFERTE AANVRAGEN

Wij denken mee in prijs en mogelijkheden.

20-07-2020

Leeborent is gewoon bereikbaar

Heel graag zelfs gaan we weer iets verzorgen voor iedereen
die ook weer een ( eventje ) gaan organiseren.

Wij denken mee in prijs en mgelijkheden.

Voedselbank wij rijden dinsdag goederen van Amsterdam naar Haarlemmermeer Leeborent in Praxis Uithoorn voor montage van Reclame verlichting aan de wanden leeborent wij weten het soms ook niet meer Maar dit gaat voorbij en er komt een dag dat we weer lachen om deze periode

Onder tussen doen we van rijden voor de Voedselbank tot in de Praxis licht monteren.
Geluid monteren aan de Kust bij Vooges strand tot het niet meer weten wat nu dan ! ha haha.

Stichting Cardiologie Amsterdam heeft Netopvang ingezet om zorg te kunnen blijven garanderen tijdens Netonderhoud in Amsterdam Noord Vooges Strand heeft weer geluid buiten een terras en natuurlijk heerlijk service met een smile ! Zie je nouw wel het staat al langs de straten HET WORDT BETER Leeborent helpt waar het kan !

Maar daar heeft iedereen last van.
Wij zeggen houd vol !
We gaan gewoon op vakantie dit jaar in Nederland

Waarom apparatuur huren bij Leeborent?

Als ervaren totaallevenrancier in de entertainment- en evenementen industrie kunt u bij Leeborent vertrouwen op producten van topkwaliteit en een verregaande dienstverlening op maat. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Service van A tot Z

Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis en ervaring om u uitstekend te adviseren over een passende oplossing voor uw evenement of feest.
Vaak verzorgen wij complete producties of een onderdeel hiervan, inclusief leveren en monteren . Combineren van producten en diensten geeft een scherpe prijs en een vast aanspreekpunt.

Wilt u apparatuur of event-benodigdheden huren? Dan denken we graag met u mee over een goede en betaalbare oplossing. Neem nu contact op .

Ook indien u producten wilt kopen, laten repareren of wilt laten onderhouden zijn onze specialisten u graag van dienst.

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer