OFFERTE AANVRAGEN

Succesvolle vergadering of presentatie in 2019?

08-01-2019

Bent u de eerste week van 2019 goed van start gegaan?

Het team van Leeborent wenst u nog een steengoed, gelukkig en “eventful” 2019!

Start 2019 professioneel met de juiste techniek

Een nieuw jaar begint vaak met het maken โˆšยฉn presenteren van nieuwe plannen, vergaderen en samen nieuwe doelen stellen. Maak hierbij een succesvolle start met de professionele apparatuur van Leeborent. Onze service komt indien gewenst compleet verzorgd met op- en afbouw, zodat u zeker weet dat de techniek goed staat ingesteld en u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Leeborent evenementen verhuur voor al uw vergaderingen en presentaties

Vergaderingen

Overleggen en vergaderen met collegaโ€šร„รดs, het managementteam of zakenpartners? Voor een efficiโˆšยดnte en geslaagde meeting kiest u betrouwbare techniek die het niet laat afweten.

Schakel ons in voor:

Presentaties en grotere bijeenkomsten

Iets te presenteren? Of uw bedrijf nu een nieuw product lanceert, ambitieuze plannen voor het nieuwe jaar aankondigt of indruk wil maken op (potentiโˆšยดle) samenwerkingspartners; met onze apparatuur laat u een verpletterende impressie achter.

Leeborent is uw betrouwbare partner bij de huur van:

Vergaderingen en presentaties evenementen verhuur Leeborent

Evenementen en partijen

Natuurlijk staan we ook dit jaar weer voor u klaar met onze professionele apparatuur bij evenementen, feesten, partijen of acute stroomproblemen. Samen met u hopen we er weer een mooi jaar van te maken!

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer