OFFERTE AANVRAGEN

Zilveren Ui Uitreiking

01-10-2011

Leeborent verzorgt techniek voor optreden tijdens dit Event Mariska van Kolck en Mick Harren gaven een optreden met een lach en een traan.

Ron Blaauw van het gelijknamige tweesterrenrestaurant in Amsterdam heeft de Zilveren Ui-trofee 2011 ontvangen.
Blaauw kreeg de trofee voor zijn grote inzet om origineel, Amsterdams tafelzuur te verwerken in zijn gerechten. “Daarmee bewijst hij dat tafelzuur thuishoort in de topkeuken”, aldus een woordvoerder van organisator Kesbeke.

Vorig jaar won Lucas Rive van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen.
Receptenwedstrijd
Blaauw kreeg de bijbehorende trofee maandag 10 oktober uitgereikt. Vanaf november is een selectie van Blaauws recepten via de producten van Kesbeke in de supermarkten te vinden. Aan de promotie hiervan is een receptenwedstrijd gekoppeld.
De winnaar hiervan krijgt een diner aangeboden bij restaurant Ron Blaauw.
Afbeelding
Op de afbeelding Ron Blaauw (l) en directeur Oos Kesbeke. De uitreiking werd opgeluisterd door de aanwezigheid van culinaire vrienden en een aantal bevriende chefs.
Ook was een aantal BN’ers aanwezig, waaronder Christine Kroonenberg, Gerda Havertong, Willibrord Frequin, Mariska van Kolck en Mick Harren.

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer