OFFERTE AANVRAGEN

Zilveren Ui Uitreiking

01-10-2011

Leeborent verzorgt techniek voor optreden tijdens dit Event Mariska van Kolck en Mick Harren gaven een optreden met een lach en een traan.

Ron Blaauw van het gelijknamige tweesterrenrestaurant in Amsterdam heeft de Zilveren Ui-trofee 2011 ontvangen.
Blaauw kreeg de trofee voor zijn grote inzet om origineel, Amsterdams tafelzuur te verwerken in zijn gerechten. “Daarmee bewijst hij dat tafelzuur thuishoort in de topkeuken”, aldus een woordvoerder van organisator Kesbeke.

Vorig jaar won Lucas Rive van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen.
Receptenwedstrijd
Blaauw kreeg de bijbehorende trofee maandag 10 oktober uitgereikt. Vanaf november is een selectie van Blaauws recepten via de producten van Kesbeke in de supermarkten te vinden. Aan de promotie hiervan is een receptenwedstrijd gekoppeld.
De winnaar hiervan krijgt een diner aangeboden bij restaurant Ron Blaauw.
Afbeelding
Op de afbeelding Ron Blaauw (l) en directeur Oos Kesbeke. De uitreiking werd opgeluisterd door de aanwezigheid van culinaire vrienden en een aantal bevriende chefs.
Ook was een aantal BN’ers aanwezig, waaronder Christine Kroonenberg, Gerda Havertong, Willibrord Frequin, Mariska van Kolck en Mick Harren.

Het laatste nieuws

Borrelknaller met Leeborent 2023

Borrelknaller met Leeborent 2023

Welkom bij Leeborent! Ben je op zoek naar de perfecte partner voor jouw volgende borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en alle andere benodigdheden om van jouw ( kerst oud en...

Lees meer
Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent verzorgt al sinds 01-04-1994 muziek voor feesten en evenementen.Vandaag 23 augustus 2003 is het dan officieel dat wij op eigenbenen staan !. Van een leuke eigen drive in show naar een full service verhuur bedrijf in Europain 20 jaar kan een hoop...

Lees meer
Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Leeborent verzorgt al sinds 2016 voor de Stichting Eigenwijks. Afgelopen donderdag avond mochten wij weer op de Haarlemmerweg bij het monument en op het Plein 40- 45 in Amsterdam West deze bijeenkomst verzorgen met techniek. Vanaf 1947 stond hier langs de...

Lees meer