OFFERTE AANVRAGEN

Opening Station Halfweg techniek by Leeborent

10-12-2012

Leeborent verzorgt techniek voor deze opening van A tot Z met succes.

Op 10 december 17.15 uur 2012, bij het ingaan van de NS-dienstregeling 2013 , zal een nieuwe spoorweghalte geopend worden onder de naam Halfweg-Zwanenburg .

Vanaf dan wil NS Reizigers vier Sprinters per uur in beide richtingen laten stoppen op het nieuwe station

Het station komt iets westelijker te liggen dan het oude, bij de voormalige CSM suikerfabriek Holland , het huidige SugarCity . Met een voetgangersbrug zullen de twee perrons en de Oude Haarlemmerstraatweg (ter hoogte van het Gemeenlandshuis Swanenburg ) met elkaar verbonden worden.

Voor een goede toegang tot het station voor reizigers uit Zwanenburg zal op 9 december 2012 ook een brug voor fietsers en voetgangers over de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder tussen Zwanenburg en SugarCity in gebruik worden genomen.

Leeborent levert een groot buitenpodium met Layher torens voor een spectaculaire openingsact met beeld Ledlicht en D & B geluid systeem.

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer