OFFERTE AANVRAGEN
havana nights de le europ 2016 1.fbc9a0

Night in Havana bij Hotel De L’Europe in Amsterdam

16-01-2016

Night in Havana bij Hotel De L’Europe in Amsterdam

Voor het “Night in Havana” feest tijdens de jaarwisseling van 2015 naar 2016 leverde wij voor de 4 e keer een compleet pakket aan licht en geluid in Hotel De L‚ÄôEurope te Amsterdam.

Dit pakket, bestaande uit een LEDvloer van 7 x 4 meter, een bewegend lichtpakket en een D&B geluidssysteem en een indrukwekkende achterwand van sterrendoek, is speciaal samengesteld voor deze schitterende locatie.

Night in Havana bij Hotel De L’Europe in Amsterdam Night in Havana bij Hotel De L’Europe in foyer een super Havana sfeer !

Naast het bewegende licht, wat gericht stond op de dansvloer, leverde wij ook oplaadbare LEDspots voor een aangename sfeer in iedere dinerruimte.

Na een 5 gangen diner bereid door Executive Chef Richard van Oostenbrugge, was het tijd voor Cubaanse rum cocktails, Cubaanse bands en danser om er een groot feest van te maken in de lobby het hotel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een compleet verzorgd evenement?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer