OFFERTE AANVRAGEN
havana nights de le europ 2016 1.fbc9a0

Night in Havana bij Hotel De L’Europe in Amsterdam

16-01-2016

Night in Havana bij Hotel De L’Europe in Amsterdam

Voor het “Night in Havana” feest tijdens de jaarwisseling van 2015 naar 2016 leverde wij voor de 4 e keer een compleet pakket aan licht en geluid in Hotel De L‚ÄôEurope te Amsterdam.

Dit pakket, bestaande uit een LEDvloer van 7 x 4 meter, een bewegend lichtpakket en een D&B geluidssysteem en een indrukwekkende achterwand van sterrendoek, is speciaal samengesteld voor deze schitterende locatie.

Night in Havana bij Hotel De L’Europe in Amsterdam Night in Havana bij Hotel De L’Europe in foyer een super Havana sfeer !

Naast het bewegende licht, wat gericht stond op de dansvloer, leverde wij ook oplaadbare LEDspots voor een aangename sfeer in iedere dinerruimte.

Na een 5 gangen diner bereid door Executive Chef Richard van Oostenbrugge, was het tijd voor Cubaanse rum cocktails, Cubaanse bands en danser om er een groot feest van te maken in de lobby het hotel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een compleet verzorgd evenement?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Het laatste nieuws

Borrelknaller met Leeborent 2023

Borrelknaller met Leeborent 2023

Welkom bij Leeborent! Ben je op zoek naar de perfecte partner voor jouw volgende borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en alle andere benodigdheden om van jouw ( kerst oud en...

Lees meer
Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent verzorgt al sinds 01-04-1994 muziek voor feesten en evenementen.Vandaag 23 augustus 2003 is het dan officieel dat wij op eigenbenen staan !. Van een leuke eigen drive in show naar een full service verhuur bedrijf in Europain 20 jaar kan een hoop...

Lees meer
Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Leeborent verzorgt al sinds 2016 voor de Stichting Eigenwijks. Afgelopen donderdag avond mochten wij weer op de Haarlemmerweg bij het monument en op het Plein 40- 45 in Amsterdam West deze bijeenkomst verzorgen met techniek. Vanaf 1947 stond hier langs de...

Lees meer