OFFERTE AANVRAGEN

Maak uw kleine of grote evenement compleet met een podium!

28-05-2019

Maak uw kleine of grote evenement compleet met een podium

Het voorjaar en de zomer zijn natuurlijk dé momenten om leuke evenementen en feestjes in de buitenlucht te organiseren. Heeft u een familiedag, personeelsfeest, buurtfeest, bruiloft of jubileum op de planning? Of organiseert u uw eigen reünie, modeshow of zelfs een klein (of groot) food/muziek/benefiet festival? Wat de reden ook is; uw evenement is niet compleet zonder een buiten- of binnenpodium. Muziekoptredens, toespraken, voorstellingen en sfeer-verhogende acts komen zo optimaal tot hun recht!

Podium huren voor uw evenement

Een podium geeft uw evenement, klein of groot, ineens een heel andere sfeer! Stelt u zich maar eens voor; een toespraak, muziekoptreden, voorstelling, presentatie, modeshow met catwalk, talentenjacht of act komt heel anders over als hen letterlijk én figuurlijk een podium wordt gegund. Bij Leeborent huurt u voor elk soort evenement het juiste podium.

Podium huren voor uw evenement

Binnenpodia en buitenpodia huren

Binnenpodia , grote en kleine buitenpodia , overdekte podia bestand tegen de regen en zelfs complete tribunes ; voor elke situatie bent u bij ons aan het juiste adres. Ook een overkapping voor het podium is leverbaar. Zo maakt u van uw evenement een indrukwekkende happening.

Podia en andere constructies zoals luidsprekertorens, DJ-podia en decorconstructies worden opgebouwd met het professionele Layher Allround systeem. Zo bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Podia kunnen wij bovendien netjes afwerken met de juiste afrok-materialen .

Binnenpodia en buitenpodia huren

Geluid en lichttechniek

Kleed het evenement verder aan met de juiste lichttechniek en geluidtechniek . Heeft u trussen nodig om licht, geluid en videoapparatuur op de gewenste hoogte te hangen of om bijvoorbeeld een festivalstand of transparante overkapping vorm te geven? Wij verzorgen het!

Geluid en lichttechniek

Van A tot Z ontzorgd

Leeborent ontzorgd van A tot Z en adviseert u niet alleen over de beste apparatuur voor uw evenement, maar levert, monteert en demonteert alle apparatuur ook graag voor u. Zo kunt u zich concentreren op het organiseren van een geslaagd evenement en laat u de technische zaken over aan onze professionals.

Van A tot Z ontzorgd

Meer weten over podiumhuur of andere benodigdheden voor uw kleine of grote evenement? Neem gerust contact op , wij adviseren en helpen u graag.

Volg Leeborent nu ook op LinkedIn!

Het laatste nieuws

Borrelknaller met Leeborent 2023

Borrelknaller met Leeborent 2023

Welkom bij Leeborent! Ben je op zoek naar de perfecte partner voor jouw volgende borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en alle andere benodigdheden om van jouw ( kerst oud en...

Lees meer
Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent verzorgt al sinds 01-04-1994 muziek voor feesten en evenementen.Vandaag 23 augustus 2003 is het dan officieel dat wij op eigenbenen staan !. Van een leuke eigen drive in show naar een full service verhuur bedrijf in Europain 20 jaar kan een hoop...

Lees meer
Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Leeborent verzorgt al sinds 2016 voor de Stichting Eigenwijks. Afgelopen donderdag avond mochten wij weer op de Haarlemmerweg bij het monument en op het Plein 40- 45 in Amsterdam West deze bijeenkomst verzorgen met techniek. Vanaf 1947 stond hier langs de...

Lees meer