OFFERTE AANVRAGEN

Maak indruk met Special Effects tijdens uw feest of evenement!

08-04-2019

Maak indruk met Special Effects tijdens uw feest of evenement

Bedrijfsopening? Tentoonstelling? Productpresentatie? Feest, show of bruiloft? Of een ander zakelijk of privé-evenement waarbij u een verpletterende indruk wilt maken? Verras klanten en bezoekers van uw evenement met de betaalbare Special Effects van Leeborent! Confetti, rook, bellen, bubbels of een waterval van ballonnen; met de huur van onze special effects laat u een onvergetelijke impressie achter!

Waar dienen special effects voor?

U kent special effects vast wel uit de film; optische, mechanische of digitale technieken worden ingezet om effecten te realiseren die niet op de normale manier kunnen worden bereikt. Maar wist u dat special effects ook een erg leuke toevoeging zijn voor uw zakelijke evenementen en privéfeesten? Bovendien hoeven deze speciale effecten helemaal niet duur te zijn!

Power drop valdoek systeem

Special effects huren: wat zijn de mogelijkheden?

Leeborent biedt voor elk wat wils als het aankomt op special effects. Of u nu uw bedrijfspand, kantoor of zaak (her)opent , een productpresentatie geeft of een onvergetelijk feest of congres organiseert; er is altijd een special effect dat past bij de situatie.

Onze mogelijkheden en enkele veel voorkomende situaties op een rij:

  • Power drop valdoek: verras uw bezoekers met een spectaculair moment waarop bijvoorbeeld ballonnen uit de lucht komen vallen en gebruik hiervoor het Power Drop Valdoek systeem. Erg leuk tijdens een opening, de onthulling van een object of tijdens een bruiloft.
  • Bellenblaas-machine: een hit tijdens kinderfeestjes, bruiloften en zakelijke feesten; kies voor een bellenblaasmachine en daarbij een LED-lichtset voor een extra mooi effect.
  • Confetti en streamer shooters: op festivals, bij evenementen en openingen zijn ze niet meer weg te denken; confetti shooters en streamer shooters . Of u nu kiest voor kleine stukjes papier (confetti) of lange slierten (streamers); dit sfeer-verhogende special effect valt gegarandeerd in de smaak van uw publiek.
  • Rookmachine: rookmachines zorgen niet voor echte rook, maar voor stoom zodat u geheel veilig mooie special effects kunt cre√´ren tijdens uw evenement, theatervoorstelling, drive-in show of feest.
  • Hazer: het zusje van de rookmachine; een hazer verzorgt een zachte nevel die de zaal wordt ingeblazen door een ventilator. Ideaal voor voorstellingen, theaters en bij poppodia.
  • Droogijs-machine: cre√´er een mysterieus effect met de droogijs-machine , ook wel koolzuursneeuw genoemd, die een dikke maar heel laaghangende nevel achterlaat. Veelgebruikt tijdens theatershows, optredens en voorstellingen.
  • CO2-effect: met een CO2-effect maakt u een veilige rookpluim die snel ontstaat en ook weer snel is verdwenen. Voeg daar de juiste lichttechniek aan toe en u heeft een betaalbaar, spectaculair effect in huis voor een opening, een heropening of als extra special effect tijdens een show.

Special effects huren wat zijn de mogelijkheden

Maak het evenement of feest compleet met licht, beeld geluid!

Ziet u zo’n special effect tijdens uw feest of evenement wel zitten? Maar bent u op zoek naar de complete verzorging van de techniek tijdens uw zakelijke evenement, privégelegenheid of feest? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres.

Maak het evenement of feest compleet met licht, beeld geluid

Als specialist in benodigdheden voor de entertainment industrie, kunt u bij ons ook compleet verzorgde totaalpakketten huren. Van podia tot geluidinstallaties , van verlichting tot een silent disco of complete drive-in show : Leeborent is dé leverancier voor al uw evenement-materialen of partybenodigdheden.

Vragen over de mogelijkheden of vrijblijvend overleg? Neem snel contact op , onze adviseurs staan voor u klaar!

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer