OFFERTE AANVRAGEN
let s get this party started met de drive in shows themafeesten van leeborent.76735c

Let’s get this party started! Met de Drive-in Shows & Themafeesten

25-02-2019

Onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Of op zoek naar de complete verzorging van muziek, geluid en licht voor uw bruiloftsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Met de Drive-in shows van Leeborent bent u in één keer klaar en wordt alle muziek en techniek voor u uit handen genomen!

Compleet verzorgde Drive-in show

De organisatie van een feest of evenement is een hele klus. Of het nu om een zakelijk feest gaat ( bedrijfsfeest of personeelsfeest ) of om een belangrijke privégelegenheid (zoals een bruiloft of jubileum ); wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de muzikale invulling van uw feest of evenement.

Alles voor u geregeld!

Met een complete Drive-in show is alle apparatuur in één klap geregeld. Bovendien verzorgen wij ook de DJ of presentator, lichttechniek, een eventueel podium, verlichte LED-vloer en natuurlijk de professionele op- en afbouw. Zoals u van ons gewend bent is alles helemaal op maat samen te stellen. Wij zorgen er graag voor dat u het perfecte feest kunt organiseren!

Compleet verzorgde Drive-in show

Top 4 leukste themafeesten voor uw bedrijfsfeest of privéfeest!

Wilt u echt eens ‘iets anders’ om uw gasten, collega’s of medewerkers mee te verrassen? Dan is een origineel Drive-in themafeest iets voor u! Onze top 4 leukste themafeesten op een rij:

Saturday Night Fever Themafeest

E√©n van onze populairste themafeesten is de Saturday Night Fever Drive-in show . Vergelijk het met ‚ÄòBack to the 80’s en 90’s‚Äô met ingredi√´nten als een DJ, disco, muziek, licht, glitterbollen en natuurlijk een verlichte LED-dansvloer ! In no-time toveren we de onmiskenbare sfeer uit die jaren tevoorschijn en dansen uw gasten, net als John Travolta in de gelijknamige film, de sterren van de hemel.

Saturday Night Fever Themafeest

I-dance Roadshow (Dance Dance Revolution)

I-dance staat ook bekend als Dance Dance Revolution en is onder jongeren en kinderen razend populair. Het creatieve concept wordt ook wel ‘computerdansen’ genoemd: een hele groep danst tegelijk op dansmatten, met pijlen die de pasjes aangeven. Degene die alle danspassen het best uitvoert, wint. Een erg leuk dansconcept voor jong en oud, heel origineel voor een feest én tegelijk een goede work-out!

I-dance Roadshow Dance Dance Revolution

Karaoke Roadshow

Karaoke staat altijd garant voor en hilarisch feest vol gezelligheid. Daarom is onze Karaoke Roadshow zo populair. Dit compleet verzorgde themafeest komt met leuke Nederlands- en Engelstalige muziek én videoclips. Ook een sfeer-verhogende DJ-entertainer en een podium kunnen wij desgewenst voor u regelen.

Karaoke Roadshow karaoke verhuur

Silent Disco

Als u de afgelopen jaren een festival heeft bezocht, heeft u ongetwijfeld al kennis gemaakt met de Silent Disco ! Dit is momenteel dé trend op festivals in Nederland. Nieuw is dat u de Silent Disco nu ook zelf kunt organiseren voor uw gasten! Saai wordt het zéker niet; headsets, goede tunes en eventueel een podium en verlichte dansvloer maken uw Silent Disco tot een topfeest!

Silent Disco huren voor evenement

Meer weten over onze compleet verzorgde Drive-in shows of themafeesten? Neem vrijblijvend contact met ons op , wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Het laatste nieuws

Borrelknaller met Leeborent 2023

Borrelknaller met Leeborent 2023

Welkom bij Leeborent! Ben je op zoek naar de perfecte partner voor jouw volgende borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en alle andere benodigdheden om van jouw ( kerst oud en...

Lees meer
Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent vandaag echt 20 jaar !

Leeborent verzorgt al sinds 01-04-1994 muziek voor feesten en evenementen.Vandaag 23 augustus 2003 is het dan officieel dat wij op eigenbenen staan !. Van een leuke eigen drive in show naar een full service verhuur bedrijf in Europain 20 jaar kan een hoop...

Lees meer
Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Herdenken doen wij ook en verzorgen graag !

Leeborent verzorgt al sinds 2016 voor de Stichting Eigenwijks. Afgelopen donderdag avond mochten wij weer op de Haarlemmerweg bij het monument en op het Plein 40- 45 in Amsterdam West deze bijeenkomst verzorgen met techniek. Vanaf 1947 stond hier langs de...

Lees meer