OFFERTE AANVRAGEN

Leeborent ziet weer evenementen komen

15-05-2021

Langzaam maar zeker gaat de telefoon weer wat vaker en komen er aanvragen binnen
via de mail WhatsApp voor kleine evenementen.

Het is nog erg dun maar er gebeuren alweer een aantal zaken op leeborent-land

Vooges Strand heft de deuren weer geopend voor terras en take a way ! met een heerlijk muziekje dat weer speelt in Zandvoort I-Dance buiten een mooi voorbeeld van afstand houden sporten en gewoon even lekker gamen ! met IDance.nl Leeborent verzorgt Props voor Stilte AUB  maart 2021 Studio met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven

Aggregaat verhuur Leeborent verzorgt netopvang bij Zest-Innovate in Eindhoven Ook Leeborent.nl heeft wel eens last van een lege Accu ! Gelukkig weten wij dit ook zelf te verhelpen met nieuwe energie van Accudienst.nl Ook Leeborent.nl heeft de stap gemaakt naar het aanbieden en installeren van  zonnepanelen voor een betere wereld voor onze kinderen ( de opvolgers) van dit bedrijf !

Graag brengen wij ook onze verkoop afdeling onder de aandacht
hier onder een overzicht.

Voor een noodstroomaggregaat adviseren wij vrijblijvend van 1 KVA tot 2000 KVA.
Voor meer informatie over Netovername en of een Synchroon-overname-kunt technische vragen stellen aan ons team.

Een permanente oplossing voor uw weergave van de bedrijfs informatie, met behulp van een LED- beeldscherm met de juiste content.

LED-Dansvloeren zijn geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik en vaak bestand tegen vocht, maar welke is voor interessant vraag naar de mogelijkheden er is voldoende keuze.

E-installaties en of elektrotechniek De monteurs van Leeborent.nl hebben ruime ervaring zij denken mee voor tijdens en bij uitvoering van installatie werkzaamheden van een (buiten ) E-Installatie.

Goed geluid is soms eenvoudig maar vaak een klusje voor geluidstechnici, het gaat om duidelijk over komen van de boodschap er voor te zorgen dat problemen met geluid tot het verleden behoren.

Met het juiste licht is zien overduidelijk de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt van plaatsing op
plafond vloer wand die worden geregeld met de wensen die er zijn met randapparatuur of gewoon makkelijk aan en uit toets.

Door toepassing van backdrops en of Pipe & Drabe kan eenvoudig van een ruimte een nette omgeving worden gemaakt maar wanden plaatsen gaat ook snel.

Een Podium heeft wettelijke regels zijn bij ons verkrijgbaar laat u adviseren wat er komt kijken bij een veilige werkplek en een solide stage binnen of buiten dat maakt ons niet uit !.

Interesse in Stille-Disco In de stille wereld zijn verschillende merken te koop van eenvoudig tot hoge kwaliteit van matige tot wereld sound ! U kunt ook eerst komen luisteren en dan een keuze maken.

Standbouw is een wereld apart Bij leeborent in Nederland bent direct in het juiste land met advies creativiteit en vlak bij de bron gestart.
Special effecten zijn er voldoende maar wat is het effect dat u zoekt om aan te kopen vele keuzes in confetti, co2, vuur, bellenblazers, sneeuw, Droogijs, wind, valdoek zomaar even een paar mogelijkheden.

Nieuw is het zeker UV-C desinfectie van bedrijfsruimtes, winkels, horeca, transport, woonruimtes, scholen, sportruimtes en op andere gewenste locaties.

Zonnepanelen kopen en laten installeren ? Leeborent verzorgt het totale plaatje voor woningen, bedrijven, winkels, scholen, sportterreinen op schuine en platte daken of een andere gewenste locaties.

Neem direct contact op met Leeborent via:
Telefoon: 020-4976834
E-mail:info@leeborent.nl

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: + 31 (0) 6-54664447

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!