OFFERTE AANVRAGEN

Leeborent gaat Groen !

04-09-2017

De afgelopen jaren zijn de natuur en het milieu veelal in het nieuws gekomen. Inmiddels zijn we erachter dat de natuur flink is aangetast door de uitstoot van fabrieken, autoβ€šΓ„Γ΄s, vrachtwagens en nog vele andere bronnen.

Gelukkig worden er steeds meer maatregelen genomen om de schadelijk uitstoot te beperken, denk hierbij aan milieuzones in grote steden en aan duurzame brandstoffen. Over deze laatste zouden wij graag wat meer willen vertellen.

Groene stroom aggregaten

Jaarlijks is de CO2 uitstoot van aggregaten door alle festivals en evenementen zoβ€šΓ„Γ΄n 48.450 ton.
Om onze klanten én de natuur een handje te helpen, leveren wij u groene stroom op locatie. Deze groene stroom word opgewekt met duurzame brandstoffen en zorgen dus voor een schonere uitstoot (klimaatneutraal), zo verbeteren we de lokale luchtkwaliteit en werken hiermee dus aan een schoner milieu.

Duurzame brandstof

In samenwerking met GoodFuels kunnen wij onze aggregaten laten draaien op duurzame biobrandstof. Dit is de meest duurzame alternatief voor fossiele brandstoffen. Deze speciale brandstof zorgt voor 100% CO2-reductie, wij kunnen u dus een CO2-neutrale energievoorziening leveren op iedere gewenste locatie en ieder evenement.

Meer weten over groene stroom aggregaten?

Neem dan contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken, dit kan op . Wij vertellen u graag meer over groene stroom op locatie.

Het laatste nieuws

Drukke maanden geweest op naar de vakantie !

Drukke maanden geweest op naar de vakantie !

Van 17 Juni 2024Β  tot 1 July 2024Β  en van 12 July tot en met 20 July zijn wij gesloten wegens vakantie.Alle lopende producties worden worden volgens afspraak gewoon uitgevoerd. Leeborent: Drukke Maanden vol Dansvloeren, Podia en Evenementen Netopvang en reparatie. De...

Lees meer