BEL SNEL 020-4976834 van 9u tot 18u  WHATS APP 06-11122180 of 06-54664447
 
Leeborent gaat Groen !

Leeborent gaat Groen !

04-09-2017

De afgelopen jaren zijn de natuur en het milieu veelal in het nieuws gekomen. Inmiddels zijn we erachter dat de natuur flink is aangetast door de uitstoot van fabrieken, auto’s, vrachtwagens en nog vele andere bronnen.

Gelukkig worden er steeds meer maatregelen genomen om de schadelijk uitstoot te beperken, denk hierbij aan milieuzones in grote steden en aan duurzame brandstoffen. Over deze laatste zouden wij graag wat meer willen vertellen.

Groene stroom aggregaten

Jaarlijks is de CO2 uitstoot van aggregaten door alle festivals en evenementen zo’n 48.450 ton.
Om onze klanten én de natuur een handje te helpen, leveren wij u groene stroom op locatie. Deze groene stroom word opgewekt met duurzame brandstoffen en zorgen dus voor een schonere uitstoot (klimaatneutraal), zo verbeteren we de lokale luchtkwaliteit en werken hiermee dus aan een schoner milieu.

Duurzame brandstof

In samenwerking met GoodFuels kunnen wij onze aggregaten laten draaien op duurzame biobrandstof. Dit is de meest duurzame alternatief voor fossiele brandstoffen. Deze speciale brandstof zorgt voor 100% CO2-reductie, wij kunnen u dus een CO2-neutrale energievoorziening leveren op iedere gewenste locatie en ieder evenement.

Meer weten over groene stroom aggregaten?

Neem dan contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken, dit kan op info@leeborent.nl. Wij vertellen u graag meer over groene stroom op locatie.