OFFERTE AANVRAGEN
1 transparante overkapping leeborent in barneveld aug 2017 2.64a53e

Hoe wij een evenement faciliteren

18-09-2017

Hoe wij een evenement opbouwen faciliteren en demonteren

Wij horen van onze klanten weleens de vraag “hoe bouwen jullie een evenement op?”.
Het is dus maar eens tijd dat we dat gaan laten zien, uiteraard met tekst en uitlegβ€šΓ„ΒΆ
In de onderstaande video kunt u zien hoe wij een evenement van A tot Z opbouwen, de show draaien en ook de boel weer inpakken.

De opbouw

Het begint met de aankomst op locatie, hierbij zoeken wij direct contact met de organisator van het evenement en spreken we met hem of haar door waar wat moet komen te staan.

Vervolgens laden wij de benodigde apparatuur en hulpmiddelen uit, welke naar de juiste plaats worden gereden. Hiermee gaan we aan de slag. Bij dit buitenevenement zijn er 4 onderdelen, de overkapping, het podium, het licht en ook nog het geluid.

We starten met het opzetten van de overkapping, zodra deze halverwege staat word het licht ingehangen en bekabeld. Daarna volgt het podium, wij zorgen ervoor dat het podium overal recht komt te staan (zelfs op een ongelijke ondergrond) en als laatste is het geluid aan de beurt. Zodra het geluid gereed is word er een soundcheck gedaan door onze technicus.

Afbouwen

Zodra de show is afgelopen en de meeste bezoekers weg zijn, worden de materialen weer afgebroken in omgekeerde volgorde als de opbouw.

Ieder evenement is natuurlijk anders en zal anders verlopen, bovenstaande is slechts een voorbeeld van hoe wij het opbouwen van een evenement aanpakken. Bent u benieuwd hoe dit eruit zal zien voor het evenement wat u gaat organiseren? Neem dan contact met ons op, dit kan op .nl of telefonisch op 0204976834.

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer