OFFERTE AANVRAGEN
kinderpostzegel hennie vrienten 2013

Kinderpostzegels 2013

24-09-2013

Kinderpostzegels aktie 2013 start op de school van Teun ( de zoon van Henny Vrienten) de St Antoniusschool in hartje Amsterdam.

Op de zegels staan dit jaar fotoβ€šΓ„Γ΄s van fotograaf Anton Corbijn. De wereldberoemde fotograaf bezocht daarvoor een onderwijsproject in Ethiopië en fotografeerde vele kinderen voor op de zegels. Het thema van de actie is dit jaar ‘Laat alle kinderen leren’. De opbrengst is voor kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland. De Kinderpostzegelactie bestaat sinds 1948 en is uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

De Stichting is dus dit jaar 65 jaar en dat geld ook voor de zanger Henny Vrienten . Henny is zeer vereerd om de eerste postzegels van dit jaar te kopen.

Samen met Rapper Extince die wij kunnen van de hitsong Spraak water presenteerd hij een nieuw nummer.

Kinderpostzegels Optreden Henny Vrienten techniek Leeborent Kinderpostzegels Optreden Henny Vrienten + extince techniek Leeborent

Leeborent dankt Stichting Kinderpostzegels en wenst de organisatie succes met de aktie 2013.

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer