OFFERTE AANVRAGEN
kerstborrel of event oud nieuw feestje organiseren nieuwjaarsreceptie huur bij leeborent.e91da3

Kerstborrel of event? Oud & Nieuw feestje organiseren? Nieuwjaarsreceptie? Huur bij Leeborent!

13-12-2019

December en januari zijn de maanden van feestjes en zakelijke events! Organiseert u een Kerstborrel of Kerstfeest voor uw medewerkers of collegaโ€šร„รดs? Plant u een Nieuwjaarsreceptie? Of staat er een ander evenement op de agenda? Leeborent verzorgt alle apparatuur van A tot Z, inclusief levering en aansluiting. Zo wordt uw event een groot succes!

U herkent het wel: de drukste maanden van het jaar zijn aangebroken. U moet een geslaagd feestje of evenement organiseren en er is nog heel veel te doen. Tip: geef de verzorging van goede en betrouwbare apparatuur uit handen! Het team van Leeborent staat voor u klaar en maakt uw taak een heel stuk makkelijker.

Kerstborrel organiseren evenementenverhuur Leeborent

Particuliere en zakelijke evenementen met Kerst en Nieuwjaar

Of u nu een Privโˆšยฉfeest organiseert, een Kerstevenement heeft gepland voor alle medewerkers van uw bedrijf, of zakelijke klanten nog meer aan u wilt binden met een Nieuwjaarsreceptie; wat de reden ook is, Leeborent heeft voor u de juiste apparatuur in huis. Van themafeest tot chique bijeenkomst en van bruisend gala of knalfuif tot jaarvergaderingen en productpresentaties.

De Borrelknaller van Leeborent-Champagne

8 Tips voor een geslaagd Kerstfeest of Oud & Nieuw party:

  1. Organiseer een te gekke Drive in show .
  2. Huur een karaoke-set en ga los met uw collegaโ€šร„รดs en medewerkers!
  3. I-dance is dโˆšยฉ trend om โˆšยฉn hele groep op een feestje in beweging te krijgen.
  4. Feestelijke bijeenkomst met een chique tintje waarbij mensen ook met elkaar moeten kunnen praten? Dan is een Silent disco een top-idee!
  5. Huur een complete DJ-set (met de mogelijkheid om ook de DJ bij ons te huren).
  6. Voor ieder feest is een mooie dansvloer met het juiste geluidspakket en lichtpakket onmisbaar.
  7. Denk ook aan de juiste, sfeervolle aankleding van het evenement. Wij brengen de feestruimte van uw Kerst- of Oud en Nieuw-evenement in de juiste sfeer met Pipe & drape op maat.
  8. Op zoek naar een mooie finishing touch ? Bekijk dan onze mogelijkheden voor prachtige special effects zoals confetti shooters , bellenblaas machines en natuurlijk een opvallende glitterbol als eye catcher .

Natuurlijk zijn we u heel graag van dienst met een advies op maat. Bel of mail ons vandaag nog , wij denken graag met u mee!

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer