BEL SNEL 020-4976834 van 9u tot 18u  WHATS APP 06-11122180 of 06-54664447
 
Kerstborrel of event? Oud & Nieuw feestje organiseren? Nieuwjaarsreceptie? Huur bij Leeborent!

Kerstborrel of event? Oud & Nieuw feestje organiseren? Nieuwjaarsreceptie? Huur bij Leeborent!

13-12-2019

December en januari zijn de maanden van feestjes en zakelijke events! Organiseert u een Kerstborrel of Kerstfeest voor uw medewerkers of collega’s? Plant u een Nieuwjaarsreceptie? Of staat er een ander evenement op de agenda? Leeborent verzorgt alle apparatuur van A tot Z, inclusief levering en aansluiting. Zo wordt uw event een groot succes!

U herkent het wel: de drukste maanden van het jaar zijn aangebroken. U moet een geslaagd feestje of evenement organiseren en er is nog heel veel te doen. Tip: geef de verzorging van goede en betrouwbare apparatuur uit handen! Het team van Leeborent staat voor u klaar en maakt uw taak een heel stuk makkelijker.

Kerstborrel organiseren evenementenverhuur Leeborent

Particuliere en zakelijke evenementen met Kerst en Nieuwjaar

Of u nu een Privéfeest organiseert, een Kerstevenement heeft gepland voor alle medewerkers van uw bedrijf, of zakelijke klanten nog meer aan u wilt binden met een Nieuwjaarsreceptie; wat de reden ook is, Leeborent heeft voor u de juiste apparatuur in huis. Van themafeest tot chique bijeenkomst en van bruisend gala of knalfuif tot jaarvergaderingen en productpresentaties.

De Borrelknaller van Leeborent-Champagne

8 Tips voor een geslaagd Kerstfeest of Oud & Nieuw party:

  1. Organiseer een te gekke Drive in show.
  2. Huur een karaoke-set en ga los met uw collega’s en medewerkers!
  3. I-dance is dé trend om én hele groep op een feestje in beweging te krijgen.
  4. Feestelijke bijeenkomst met een chique tintje waarbij mensen ook met elkaar moeten kunnen praten? Dan is een Silent disco een top-idee!
  5. Huur een complete DJ-set (met de mogelijkheid om ook de DJ bij ons te huren).
  6. Voor ieder feest is een mooie dansvloer met het juiste geluidspakket en lichtpakket onmisbaar.
  7. Denk ook aan de juiste, sfeervolle aankleding van het evenement. Wij brengen de feestruimte van uw Kerst- of Oud en Nieuw-evenement in de juiste sfeer met Pipe & drape op maat.
  8. Op zoek naar een mooie finishing touch? Bekijk dan onze mogelijkheden voor prachtige special effects zoals confetti shooters, bellenblaas machines en natuurlijk een opvallende glitterbol als eye catcher

Natuurlijk zijn we u heel graag van dienst met een advies op maat. Bel of mail ons vandaag nog, wij denken graag met u mee!