OFFERTE AANVRAGEN
jutter meuseum 2021 julki texel.b204cc

Het was even zoeken

07-02-2022

Het was even zoeken maar we hebben het weer gevonden ! Werk werk werk feestjes evenementen. Gelukkig merken weer een aantrekkende markt. Leeborent is nog niet helemaal klaar voor het grote werk maar langzaam en zeker gaan we leuke dingen doen !
Heeft u een vraag een probleem of gewoon een evenement
( want het mag beetje bij beetje ).

Neem vandaag nog contact met ons op
Directe prijsopgave via WhatsApp: +31654664447

Leeborent is al meer dan 18 jaar dé specialist in verhuur, verkoop, reparatie en onderhoud van benodigdheden voor evenementen en de entertainment industrie.

U kunt bij ons terecht voor licht, geluid, beeld, podia, (led-) en Houten- ( zwart wit ) dansvloeren,( groene) aggregaten, Netbewaking,Start-stop-systemen
UV-C ontsmeting ,pipe & drape, silent disco, omroepsystemen,DJ-gear, special effects I-Dance Droogijs laaghangende rook.
Een onderdeel van een event of compleet verzorgt ! neem een kijkje op deze site of neem snel contact met ons op voor uw vragen !

Kies voor hoge kwaliteit, optimale service & dienstverlening en een duurzame aanpak en huur bij Leeborent!
Voor grote maar ook zeker voor kleine events !.

Wij doen het graag en profesioneel
of gewoon zoals u het wilt.

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer