OFFERTE AANVRAGEN
30 april waterlooplein 2013.79573e

Koningsdag 2023: Wat een heerlijke dag WEER 

Koningsdag vieren in Amsterdam

Koningsdag vieren we ook weer 2023
Wat een heerlijke Koningsdag 2023 weer en een geluk met het weer van superfeesten in Breda door de collega’s van 538 maar ook  heerlijk evenementen in Haarlem en Amsterdam.

Nederland heeft zich weer van de goeie kant laten zien en een hoop mensen zijn weer blij gemaakt met een onze producten we kijken terug op een succesvolle Koningsdag en kijken uit naar de volgende in 2024

Leeborent verhuurt materiaal voor binnen en buiten maar ook  thuis !  denk aan Silent discoKaraoke party Idance, Rookmachine, bellenblaasConfetti of Droogijs ! of op de grachten van Amsterdam ( met een muziekje) ?
 

Leeborent verhuurt alle apparatuur en techniek die u nodig heeft. Van geluidsets tot podia en van aggregaten voor mobiele stroom tot lichtsets en  DJ-Gear.

Meer informatie? Vragen Neem vrijblijvend contact op: 
Bereikbaar per telefoon WhatsApp: :   +31204976834

Het laatste nieuws

Drukke maanden geweest op naar de vakantie !

Drukke maanden geweest op naar de vakantie !

Van 17 Juni 2024Β  tot 1 July 2024Β  en van 12 July tot en met 20 July zijn wij gesloten wegens vakantie.Alle lopende producties worden worden volgens afspraak gewoon uitgevoerd. Leeborent: Drukke Maanden vol Dansvloeren, Podia en Evenementen Netopvang en reparatie. De...

Lees meer