OFFERTE AANVRAGEN
evenement organiseren huur de beste apparatuur bij leeborent.271de8

Evenement organiseren? Huur de beste apparatuur bij Leeborent!

03-09-2019

De zomervakantie is weer ten einde. Dat betekent dat het evenementen-seizoen voor de deur staat! Bij veel bedrijven, verenigingen en clubs staan na de zomer talloze evenementen op het programma. Van bedrijfsevents tot presentaties, beurzen en open dagen. Maar ook sportevents, relatiedagen en andere events staan op de agenda. Wat de reden voor uw evenement ook is: Leeborent staat voor u klaar met de beste apparatuur én het beste advies.

Zakelijke evenementen: kies voor zekerheid met de juiste apparatuur

Of het nu de eerste keer is dat u een zakelijk evenement organiseert, of dat dit soort events dagelijkse kost voor u zijn; bij een zakelijke event m√β‰₯et u kunnen vertrouwen op apparatuur van de hoogste kwaliteit. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw open dag, presentatie, opening, kick off, beurs, relatiedag, personeelsdag of symposium in het water valt door haperende techniek of het gebrek aan de juiste apparatuur. Leeborent verzorgt al 15 jaar met succes en hart voor de zaak de meest geslaagde zakelijke evenementen.

Zakelijke evenementen: kies voor zekerheid met de juiste apparatuur

Events van verenigingen en sportclubs

Ook het verenigingsleven komt weer op gang. Staat er bij u een sportevenement, open dag, wedstrijd of feestelijkheid op het programma? Of organiseert u een muziekevenement, themafeest of ledenfeest? Van dansvloeren tot geluidstechniek en van lichttechniek tot podia en tribunes ; ons ervaren team staat voor u klaar en adviseert u over alle benodigdheden voor uw event.

Events van verenigingen en sportclubs

Advies en optimale service van Leeborent

Onze medewerkers komen alle apparatuur bovendien graag bij u afleveren, veilig aansluiten en weer ophalen. Ontzorgd van A tot Z, dat is de service van Leeborent! Vraag vrijblijvend een offerte aan .

12 x Populaire apparatuur voor een geslaagd evenement

 1. Dance Dance Revolution
 2. Houten dansvloer Maple 3×4 meter
 3. Ledvloer 6×4 meter
 4. Aggregaat 6.5 Kva
 5. Aggregaat 40Kva
 6. Geluidspakketten voor events
 7. Beamer 5000 lumen
 8. Ledscherm 50inch Full HD
 9. Spanscherm 488x274cm
 10. Feestverlichting – lichtpakketten
 11. LED-verlichtingset LED par bar 8x LEDspot
 12. Showtec LED Octostrip

Het laatste nieuws

Drukke maanden geweest op naar de vakantie !

Drukke maanden geweest op naar de vakantie !

Van 17 Juni 2024Β  tot 1 July 2024Β  en van 12 July tot en met 20 July zijn wij gesloten wegens vakantie.Alle lopende producties worden worden volgens afspraak gewoon uitgevoerd. Leeborent: Drukke Maanden vol Dansvloeren, Podia en Evenementen Netopvang en reparatie. De...

Lees meer