OFFERTE AANVRAGEN

Een mega donatie van EUR 10.562,17

02-04-2016

Leeborent verzorgt natuurlijk graag voor VV Zwanenburg een echte prijsuitreiking op een podium met geluid op Zaterdag en Zondag 26/27 maart hebben we ons VVZ KIKA 2016 gehouden, met twee doelstellingen:

  • Voetbal plezier jeugd VV Zwanenburg
  • KIKA donatie

Om maar gelijk met het laatste te beginnen, een mega donatie van EUR 10.562,17

Een verdriedubbeling van vorig jaar, en daar moet heel VV Zwanenburg trots op zijn

Zaterdag 26 maart

Heerlijk weer (helpt altijd) en een groot feest de hele dag. Helaas een team niet gekomen, maar ook dit is opgelost en het liep als een trein. Alle vrijwilligers en dat zijn er echt heel veel leveren een topprestatie. De scheidsrechters, heel veel jeugdleden van A tot en met D aangevuld met senioren in alle leeftijden, leveren een topprestatie maar ook de kantine en keuken (met snoepkraam) draaien superproductie. De KIKA beren verkoop, de omroeper het EHBO team werkelijk alles gaat geweldig en het lijkt net alsof het vanzelf gaat. Dat is natuurlijk niet het geval maar heerlijk als het zo in harmonie gaat. Even een extra vermelding aan deze vrijwilligers (net als de organisatie) , laten we als VV Zwanenburg hier wel even bijzonder trots op zijn. Vele clubs, leiders, trainers en bestuursleden laten mij op deze dag weten dat ze hun ogen uitkijken hoe dat bij ons gaat. Super toch? ( Leesmeer )

Dagelijks tussen 09.00 uur en 21.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies.

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op
of telefonisch op

+31 ( 0)204976834 .

WhatsApp+31(0)06 46142956

Het laatste nieuws

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Beste wensen voor 2024 van Leeborent.nl

Geachte lezers, Met het nieuwe jaar in zicht, willen wij graag de tijd nemen om onze beste wensen aan u over te brengen. Namens het hele team van Leeborent.nl willen we u een gelukkig nieuwjaar en veel succes en voorspoed wensen voor 2024. Een jaar vol mogelijkheden...

Lees meer
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!