OFFERTE AANVRAGEN

Een onvergetelijke karaoke party organiseren? Dat doet u natuurlijk samen met Leeborent. Leeborent verzorgt een complete karaoke party voor u en al uw vrienden, familie of collega’s. Onze specialisatie ligt namelijk bij het complete aanbod. Een geheel verzorgt evenement van A tot Z uit handen genomen door Leeborent. Wilt u een karaoke party hosten? Neem dan contact op met Leeborent en dan helpen wij u verder!

Hoe organiseer ik een karaoke party?

Hoe organiseer ik een karaoke party? Geen geheel onbelangrijke vraag. Gelukkig weet Leeborent wel raad met het antwoord. Leeborent is namelijk gespecialiseerd in het geheel verzorgen van grote evenementen. Zo ook in het organiseren van uw karaoke party van A tot Z. Leeborent neemt de organisatie voor u uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Samen gaan we in gesprek over hoe u de karaoke party voor u ziet en dan doen wij de rest. Benader ons via de contactpagina en dan zorgen we samen voor een onvergetelijke karaoke party.

Leeborent bespreekt samen met u over de wensen en planning van de karaoke party. Aan de hand daarvan stellen we een checklist op zodat wij nog gerichter van u aan de slag kunnen en we onverwachte dingen voorkomen. Zo weet niet alleen Leeborent wat ze moeten doen om de karaoke party te organiseren, maar weet ook u hoe de planning en takenverdeling eruitziet. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we hieronder kort voor u uit.

Bel direct: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Checklist

Leeborent heeft een checklist opgesteld waarmee duidelijk wordt wat er voor nodig is om een karaoke party te organiseren. Denk hierbij aan belangrijke zaken als het budget, de datum en de locatie, maar bijvoorbeeld ook over de activiteiten. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we onderstaande punten met elkaar door, zodat Leeborent een duidelijk beeld krijgt van wat u verwacht van ons wanneer wij de karaoke party voor u organiseren.

 • Reden karaoke party organiseren
 • Budget voor de karaoke party
 • Datum en locatie van de karaoke party
 • Extra activiteiten aanwezig tijdens de karaoke party
 • Uitnodigingen versturen voor de karaoke party
 • Is de karaoke party verlopen zoals u vooraf had gewenst?

Tijdens het doornemen van de checklist stelt Leeborent meteen een offerte voor u op zodat u weet wat het kostenplaatje van de karaoke party gaat worden. Mocht u voorafgaand al zelf het een en ander willen bekijken, dan kunt u ook op de website van Leeborent vrijblijvend een offerte aanvragen.

Compleet verzorgde karaoke party

Wanneer u Leeborent inhuurt voor het organiseren van uw karaoke party dan ontvangt u een compleet verzorgd groot feest. Leeborent is een totaalleverancier in de entertainment industrie. Wij staan voor de hoogste kwaliteit, beste service en een duurzame werkwijze. Voor een echt geslaagde karaoke party huurt u de karaoke party set plus alle andere benodigdheden bij Leeborent.

Leeborent werkt met professionele en vakkundige mensen die beschikken over jarenlange ervaring. Huurt u Leeborent in, dan krijgt u een gegarandeerd compleet verzorgde avond. Of het nu gaat om een feestelijke opening, het organiseren van een festival of een karaoke party, met Leeborent heeft u gegarandeerd succes. Niet alleen leveren wij alle apparatuur, licht, geluid, podia, maar wij komen ook alles opbouwen en aan het eind van de avond weer afbouwen. We kunnen zelfs tijdens de karaoke  party aanwezig blijven om alle technische zaken te regelen.

Voor een zeer scherpe prijs is een evenement als een karaoke party binnen een mum van tijd opgebouwd. Leeborent levert door heel Nederland, maar focust zich voornamelijk op het gebied met een straal van 60 kilometer rondom Amsterdam. Denk hierbij aan steden als Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Bloemendaal, Castricum, Diemen, Leiden, Noordwijk, Purmerend en nog veel meer locaties.

Neem vrijblijvend contact op

Belangrijke benodigdheden karaoke party

Voor het organiseren van een karaoke party zijn er een aantal belangrijke benodigdheden die absoluut niet mogen ontbreken. Gelukkig hoeft u zich daar zelf niet om te bekommeren, maar doet Leeborent dat voor u. Wij denken over alles na en nemen de stress voor u uit handen. Zo ook door het aanleveren van de juiste apparatuur die ervoor zorgen dat de karaoke party een daverend succes wordt. Hieronder lichten we de belangrijkste voor u toe.

Karaoke party set huren

Huur een karaoke party set bij Leeborent en u krijgt gegarandeerd een waanzinnig feest. Alle gasten zingen lekker mee onder het genot van een drankje. Houdt u van Nederlandstalige muziek of toch liever van een disco feest? Als u een karaoke party machine huurt bij Leeborent is de keuze reuze. Op een groot scherm wordt de songtekst afgebeeld zodat iedereen het kan zien en mee kan doen. Zo zingen niet alleen de mensen met een microfoon de sterren van de hemel, maar ook al uw gasten.

Special effects

Wat is een karaoke party zonder special effects? Veel minder leuk in ieder geval. Special effects zijn echt de sfeermakers van een evenement. Het heeft niet voor niets ‘special effects’, omdat het een hele bijzondere toevoeging is aan het feest. De gasten vergeten de momenten van de special effects niet zo snel, omdat ze vaak enorme indruk maken. Het maakt de dag of avond nét wat specialer en zorgt voor een mooi verzorgde karaoke party.

Met special effects kunt u denken aan een bellenblaasmachine die tijdens bepaalde nummers enorm veel bellen de zaal in blazen. Ook rookmachines zijn zo’n sfeerbepaler. Wat dacht u van confettikanonnen? Of Co2 kanonnen? Of van een droogijsmachine waarmee u een winterwonderland themafeest kan organiseren?

Zoals u leest, zijn de mogelijkheden oneindig en bepalen ze echt de sfeer van het feest. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de pyrotechnische effecten van Leeborent zoals vuurwerk. Bent u benieuwd naar wat Leeborent voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pipe and drape

Een Pipe & Drape is een handig systeem dat bestaat uit liggers en staanders. Aan dit systeem wordt een satijnen doek vastgemaakt. Op deze manier creëert u met de Pipe & Drape een mooie afscherming van het podium.

Stel u eens voor: de karaoke party vindt plaats in een grote zaal waar in het midden een groot podium staat. Dit podium kan worden versierd met een mooie achtergrond van prachtig satijn. Zo krijgt de karaoke een opvallende vertoning en is het mooi afgeschermd van de rest van de zaal. Het satijnendoek is beschikbaar in talloze kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten met lengtes die lopen van twee tot en met vijf meter.

Ook hierbij zorgt Leeborent voor de complete verzorging, wat betekent dat wij het komen brengen, installeren en na afloop weer demonteren en meenemen. Zo heeft u er geen omkijken naar. Door het uit handen te geven aan Leeborent weet u zeker dat het professioneel geplaatst wordt door onze vakkundige werknemers. Zo maken wij binnen een mum van tijd een locatie tot een feestelijke plek.

Licht

Leeborent is dé specialist van Nederland op het gebied van licht. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten verlichting die een karaoke party een waar succes maken. Licht wordt namelijk nog wel eens onderschat, maar is eigenlijk één van de belangrijkste factoren die een feest maken of breken. Is er slechte verlichting en kan het publiek niet zien wat er op een podium gebeurd? Dan neemt de concentratie van de gasten af en druppelen de mensen langzaam naar buiten. Dat wilt u natuurlijk niet.

Gelukkig is daar Leeborent die ervoor zorgt dat uw karaoke party of ander evenement prachtige verlichting heeft. Laat dat maar aan Leeborent over. Van decorverlichting, tot spiegelbollen en van losse lichtspots tot bewegend licht: alles is mogelijk.

Hieronder ziet u een lijstje met alle soorten verlichting waar u uit kan kiezen om uw karaoke party nog meer te laten slagen. Komt u er niet uit? Dan denkt Leeborent natuurlijk met u mee. We komen langs op de locatie en geven u advies over de verlichting.

Geluid

Niet alleen licht is één van de belangrijkste onderdelen van een karaoke party, natuurlijk ook geluid. Want een karaoke party zonder goed geluid is ondenkbaar. Voor de karaoke is fantastisch geluid nodig zodat niet alleen degene die zingt zichzelf goed kan horen, maar ook alle gasten. Wat namelijk zo leuk is aan een karaoke is dat niet alleen de mensen met een microfoon in hun hand gaan zingen, maar dat ook de rest van alle aanwezige luidkeels meezingen.

Voor een karaoke party met goed geluid is het volgende nodig:

Aggregaat

Een karaoke party vieren op een plek waar geen stroom is, is helemaal geen probleem. Dankzij de aggregaten van Leeborent heeft u overal toegang tot stroom. Zeker als het ook nog eens groen kan. Leeborent beschikt over een groene aggregaat die klimaat neutraal is. Zo bent u tijdens het feesten toch goed bezig voor het behoudt van de aarde. Een groene, ook wel schone genoemd, aggregaat wordt aangesloten op het net bij uw thuis of op het net van de evenementlocatie.

Leeborent laat altijd zelf de aggregaat aansluiten door een van onze professionele elektriciens die wij in huis hebben. Op deze manier weten wij zeker dat het veilig wordt aangesloten, het betrouwbaar is en er geen problemen ontstaan. De klimaat neutrale aggregaat maakt gebruik van groene stroom wat komt van duurzame brandstof. Dit is vele malen beter dan de fossiele brandstof aggregaat die standaard gebruikt wordt bij evenementen.

Indien gewenst, levert Leeborent schone stroom op iedere locatie waar u maar wenst de karaoke party te organiseren. Tegen een schappelijke prijs rijden wij door heel Nederland en verzorgen we de op- en afbouw, dus ook over de juiste werking van de aggregaten zijn wij verantwoordelijk.

Bent u benieuwd naar welke aggregaat het beste past bij uw specifieke evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op zodat we eens samen rond de tafel kunnen gaan zitten en wij al uw vragen beantwoorden. Bel direct: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447.

Verhuur complete pakketten

Naast alle losse onderdelen die u bij Leeborent kunt huren voor uw evenement,  kunt u er voornamelijk terecht voor compleet verzorgde pakketten, zoals onder andere de complete lichtpakketten en de geluidspakketten. Ook voor een bruiloft drive-in-1 pakket bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Dat houdt in dat u een compleet pakket op maat krijgt. De bruiloft drive-in-1 pakket bestaat bijvoorbeeld uit:

 • Een professionele DJ en een roadie
 • Een geheel verzorgde entertainment show van 4 uur
 • Een DJ booth
 • Een microfoon
 • Een geluidspakket
 • Een lichtpakket

Met de complete pakketten van Leeborent heeft u in één klap alle benodigdheden voor uw karaoke party of andere evenement en hoeft u er verder niet over na te denken. Dat hebben wij dan namelijk al voor u gedaan. Waar nodig kunnen we dan nog in overleg gaan om extra benodigdheden of special effects toe te voegen naast het pakket. Zo wordt uw karaoke party hét feest van het jaar.

Vragen voor Leeborent? Stel ze aan ons team!

Heeft u na het lezen van dit artikel nog prangende vragen? Neem dan vooral even contact met ons op. We zijn dagelijks tot 09:00 en 21:00 beschikbaar. We helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact op

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!