BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

Occasions verkoop Leeborent

Leeborent opruiming occasions verkoop

Op deze pagina staan uitverkoop producten denk hierbij aan licht, geluid, CD-spelers, dansblokken,  en diverse kleuren lopers.
Staat er niet bij wat je zoekt?
Bel +31204976834 
Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: +31654664447

Kleu Podiumdeel 200 x 100 met pootjes Gebruikt met watervaste toplaag Geluid verhuur Amsterdam verkoop D& B C 7 met D12 versterkers en D&B M4 monitoren Geluid verhuur Amsterdam verkoop D& B C 7 met D12 versterkers en D&B M4 monitoren Licht verhuur Amsterdam Leeborent volgspot Strand 18-32 650 watt

Gebruikte materialen of producten die altijd verhuurd werden zijn vaak nog in uitstekende staat. Vele producten kunnen zelfs nog jaren mee! Daarom verkoopt Leeborent occasions tegen zeer scherpe prijzen en staan we altijd open voor onderhandeling. Bij occasions kunt u denken aan DJ gear, geluidsapparatuur, licht en karaoke sets. Maar ook aan allerlei accessoires en benodigdheden als trussen, kabels, statieven, lampen,flightcases en takels.

Bent u op zoek naar geschikte occasions, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Dan denken onze vakkundige medewerkers graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring met de verhuur van evenementenbenodigdheden en de verkoop van occasions weten wij precies wat u zoekt. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar van 09.00 tot 18.00 uur.

Geluid verhuur Amsterdam verkoop D& B C 7 met D12 versterkers en D&B M4 monitoren Diverse lopers in vele kleuren Leeborent verkoopt voor voordelige prijzen Geluid verhuur Leeborent verkoop Diversen Flightcase bijvoorbeeld Glitterbolkist voor 100 cm  Leeborent Dansblok verhuur Amsterdam gebruik verkoop 1 x 1 x 1 Meter  Geluid verhuur Amsterdam verkoop Pioneer CDJ 1000 MK3   Geluid verhuur Amsterdam verkoop Pioneer CDJ 100 CDJ 200 MP3

Bent u naast occasions ook op zoek naar een betrouwbare partner die uw apparatuur goed kan onderhouden en/of repareren? Ook dan is Leeborent hét bedrijf dat u zoekt. Wij repareren en onderhouden diverse soorten apparatuur en benodigdheden voor de evenementensector.

Leeborent verkoopt verschillende zaken ! hieronder nog meer voorbeelden hierover:
Voor een noodstroomaggregaat adviseren wij vrijblijvend
van 1 KVA tot 2000 KVA.
Voor meer informatie over Netovername en of een Synchroon-overname-kunt technische vragen stellen aan ons team.

Een permanente oplossing  voor uw weergave van de bedrijfs informatie, met behulp van een LED-beeldscherm met de juiste content.

LED-Dansvloeren zijn geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik en vaak bestand tegen vocht, maar welke is voor interessant vraag naar de mogelijkheden er is voldoende keuze.

E-installaties en of elektrotechniek De monteurs van Leeborent.nl hebben ruime ervaring zij denken mee voor tijdens en bij uitvoering van installatie werkzaamheden van een (buiten ) E-Installatie.
Goed geluid is soms eenvoudig maar vaak een klusje voor geluidstechnici, het gaat om duidelijk over komen van de boodschap er voor te zorgen dat problemen met geluid tot het verleden behoren.
Met het juiste licht is zien overduidelijk de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt van plaatsing op plafond vloer wand die worden geregeld met  de wensen die er zijn met randapparatuur of gewoon makkelijk aan en uit toets. 

Door toepassing van backdrops en of Pipe & Drabe  kan eenvoudig van een ruimte een nette omgeving worden  gemaakt maar wanden plaatsen gaat ook snel.
Een Podium heeft wettelijke regels zijn bij ons verkrijgbaar laat u adviseren wat er komt kijken bij een veilige werkplek en een solide stage binnen of buiten dat maakt ons niet uit !.

Interesse in Stille-Disco In de stille wereld zijn verschillende merken te koop  van eenvoudig tot hoge kwaliteit van matige tot wereld sound ! U kunt ook eerst komen luisteren en dan een keuze maken.
Standbouw is een wereld apart Bij leeborent in Nederland bent direct in het juiste land met advies creativiteit en vlak bij de bron gestart.
Special  effecten zijn er voldoende maar wat is het effect dat u zoekt om aan te kopen vele keuzes in confetti, co2, vuur, bellenblazers, sneeuw, Droogijs, wind, valdoek zomaar even een paar mogelijkheden.

Nieuw is het zeker UV-C desinfectie van bedrijfsruimtes, winkels, horeca, transport, woonruimtes, scholen, sportruimtes en op andere gewenste locaties.

Zonnepanelen kopen en laten installeren ? Leeborent verzorgt het totale plaatje voor woningen, bedrijven, winkels, scholen, sportterreinen op schuine en platte daken of een andere gewenste locaties.


Wilt u meer weten over onze occasions en onderhoudsservice?
Neem dan contact met ons op of bel 020-4976834.

Neem direct contact op met Leeborent via:
Telefoon:+31204976834
E-mail: info@leeborent.nl

Via onderstaand offerte formulier.

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: +31654664447

Vraag direct een offerte aan Verkoop

Visual CAPTCHA
Velden met een * zijn verplicht.