BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

DJ-Gear Verkoop

DJ gear.

Wanneer u DJ wilt worden heeft u diverse DJ gear nodig. Alle DJ's zijn het erover eens dat het leven als artiest niet alleen om de muziek zelf gaat. Zoals elke automonteur niets kan zonder zijn gereedschapskist, zo gaan ervaren DJ's ver om er zeker van te zijn dat hun DJ apparatuur en DJ spullen goed zijn. Bij Leeborent kunt u terecht voor de huur en aanschaf van diverse DJ gear.

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: +31654664447

Als DJ heeft u de volgende apparatuur zeker nodig. Ten eerste een mengpaneel of mixer: het belangrijkste element van de DJ gear, omdat hiermee de mix wordt gemaakt. Er zijn vele verschillende types en merken. Bij Leeborent kunt u terecht voor een mengpaneel van Pioneer. Daarnaast is ook draaiapparatuur nodig zoals cd player of draaitafels.

Welke dit moet zijn is afhankelijk van waarmee u wilt gaan draaien: cd's, platen of software. Tenslotte is een hoofdtelefoon natuurlijk onmisbaar voor een DJ. Belangrijk om een goede te kiezen die het geluid uit de omgeving uitsluit en prettig zit.

Leeborent verkoopt verschillende zaken ! hieronder nog meer voorbeelden hierover:
Voor een noodstroomaggregaat adviseren wij vrijblijvend
van 1 KVA tot 2000 KVA.
Voor meer informatie over Netovername en of een Synchroon-overname-kunt technische vragen stellen aan ons team.

Een permanente oplossing  voor uw weergave van de bedrijfs informatie, met behulp van een LED-beeldscherm met de juiste content.

LED-Dansvloeren zijn geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik en vaak bestand tegen vocht, maar welke is voor interessant vraag naar de mogelijkheden er is voldoende keuze.

E-installaties en of elektrotechniek De monteurs van Leeborent.nl hebben ruime ervaring zij denken mee voor tijdens en bij uitvoering van installatie werkzaamheden van een (buiten ) E-Installatie.
Goed geluid is soms eenvoudig maar vaak een klusje voor geluidstechnici, het gaat om duidelijk over komen van de boodschap er voor te zorgen dat problemen met geluid tot het verleden behoren.
Met het juiste licht is zien overduidelijk de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt van plaatsing op plafond vloer wand die worden geregeld met  de wensen die er zijn met randapparatuur of gewoon makkelijk aan en uit toets. 

Door toepassing van backdrops en of Pipe & Drabe  kan eenvoudig van een ruimte een nette omgeving worden  gemaakt maar wanden plaatsen gaat ook snel.
Een Podium heeft wettelijke regels zijn bij ons verkrijgbaar laat u adviseren wat er komt kijken bij een veilige werkplek en een solide stage binnen of buiten dat maakt ons niet uit !.

Interesse in Stille-Disco In de stille wereld zijn verschillende merken te koop  van eenvoudig tot hoge kwaliteit van matige tot wereld sound ! U kunt ook eerst komen luisteren en dan een keuze maken.
Standbouw is een wereld apart Bij leeborent in Nederland bent direct in het juiste land met advies creativiteit en vlak bij de bron gestart.
Special  effecten zijn er voldoende maar wat is het effect dat u zoekt om aan te kopen vele keuzes in confetti, co2, vuur, bellenblazers, sneeuw, Droogijs, wind, valdoek zomaar even een paar mogelijkheden.

Nieuw is het zeker UV-C desinfectie van bedrijfsruimtes, winkels, horeca, transport, woonruimtes, scholen, sportruimtes en op andere gewenste locaties.

Zonnepanelen kopen en laten installeren ? Leeborent verzorgt het totale plaatje voor woningen, bedrijven, winkels, scholen, sportterreinen op schuine en platte daken of een andere gewenste locaties.

Contact

Onze vakkundige medewerkers hebben de nodige kennis en ervaring om u uitstekend te adviseren over passende producten voor bijvoorbeeld uw evenement of feest. We denken met u mee over een goede, tijdelijke en betaalbare oplossing. Ook wanneer u producten wilt kopen kunnen wij u uitstekend adviseren, dankzij onze jarenlange deskundigheid. Vraag gerust informatie aan, of boek direct!

Direct boeken of eerst informatie aanvragen? Bel of mail met Leeborent, iedere dag tussen 09:00 & 18:00 uur is er altijd iemand telefonisch bereikbaar.

Neem direct contact op met Leeborent via:
Telefoon:+31204976834
E-mail: info@leeborent.nl

Via onderstaand offerte formulier.

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: +31654664447

Vraag direct aan Leeborent snel algemeen

Visual CAPTCHA
Velden met een * zijn verplicht.