OFFERTE AANVRAGEN

UVC Desinfectie voor zakelijke klanten: uw kantoor, bedrijfsruimte of winkel snel coronavrij!

Wilt u uw kantoor, winkel, horecazaak, hotel of bedrijfsruimte coronavrij laten maken met UVC desinfectie lampen? Leeborent is gespecialiseerd in UVC desinfectie voor zakelijke klanten, particulieren en verenigingen, sportclubs en scholen . Ons team is officieel opgeleid en gecertificeerd door dé producent van UVC lampen: Signify (Philips). Hierdoor garanderen wij een veilige en effectieve UV-C desinfectie behandeling om het coronavirus – en alle andere aanwezige virussen en bacteriën – te doden.

Hoe werkt UVC desinfectie in kantoren, bedrijfsruimtes, horeca en winkels?

Het is al langer bekend dat UVC licht virussen, schimmels en bacteriën kan doden. Deze techniek wordt o.a. al jaren gebruikt in ziekenhuizen bij de desinfectie van chirurgisch gereedschap. UVC ontsmetting werkt in principe voor alle virussen en bacteriën, omdat het hun materiaal fysiek wordt beschadigd door het UV-licht waardoor ze zich niet meer kunnen delen. UV-C desinfectie lampen ontsmetten lucht, oppervlakken zoals vloeren, muren, toonbanken en voorwerpen zoals scanners, pinapparaten, headsets en pakketjes.

Meteen contact?
Bel
+31204976834 of stuur een WhatsApp-bericht naar +31654664447

In 6 seconden naar een coronavrije bedrijfsruimte of winkel

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat binnen 6 seconden maar liefst 99% procent van het virus kan worden gedood. Eén ruimte ontsmetten duurt daarom niet langer dan ca. 15 minuten. Het onzichtbare UVC licht is helaas wel schadelijk voor mensen en dieren, daarom is een professionele aanpak noodzakelijk en kan de UVC behandeling alleen worden verricht door een gecertificeerd bedrijf. Ook het installeren van UVC lampen in een ruimte (voor langere termijn) is voorbehouden professionals.

Welke dienstverlening verzorgen wij?

Leeborent is gespecialiseerd in UVC desinfectie en beschikt over de juiste UV-lampen voor elke ruimte. Ons team kan de volgende UVC behandelingen verzorgen:

  • Eenmalige UV-C desinfectie van een gehele ruimte of gebouw door onze specialisten (bijvoorbeeld na een corona-uitbraak).
  • Verkoop of verhuur van UV-C desinfectie lampen voor langere termijn (zodat een ruimte dagelijks gedesinfecteerd kan worden nadat mensen en dieren de ruimte hebben verlaten). In dit geval installeren we de UV-C armaturen in de ruimte en ontvangt u een duidelijke veiligheidsinstructie. Installatie en onderhoud kunnen wij voor u blijven verzorgen.

Wij beschikken over juiste UVC desinfectie armaturen om:

  • Oppervlakken te desinfecteren
  • Lucht en water te desinfecteren
  • Voorwerpen te desinfecteren

Hiervoor hebben wij de volgende UV-C apparatuur beschikbaar:

  • UV-C desinfectiebalken: breed inzetbaar voor allerlei desinfecties
  • UV-C lucht-desinfectiesystemen: voor wandmontage of plafondmontage
  • UV-C BioShift desinfectiekamers: voor gebruiksvoorwerpen zoals handzame apparaten en headsets
  • UV-C tafellampen: voor kleinere ruimtes

Neem nu contact op voor UVC desinfectie bij u op de zaak

Heeft u vragen of interesse in de prijzen en mogelijkheden? Neem direct contact op en bespreek uw situatie met ons team (hoe groot is de ruimte, hoeveel kamers, welke dienstverlening past het best bij uw aanvraag, etc.). U ontvangt direct een vrijblijvende offerte op maat.

Neem direct contact op met Leeborent via:
Telefoon: +31204976834
E-mail:info@leeborent.nl

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!