OFFERTE AANVRAGEN

UVC Desinfectie voor verenigingen, sportclubs, scholen en stichtingen

Sportruimte, school, (sport)kantine, verenigingsgebouw of een andere ruimte coronavrij laten maken? Dat kan met UVC desinfectie! Leeborent biedt effectieve UVC ontsmetting aan in heel Nederland. Een professionele dienstverlening waarvoor ons team officieel is opgeleid en gecertificeerd door dé producent van UVC lampen: Signify (Philips). Wij garanderen een veilige UV-C desinfectie behandeling om virussen en bacteriën – waaronder uiteraard het coronavirus – te doden.

UVC desinfectie van een ruimte: zo werkt het

UV-C lampen verspreiden ultraviolette (UV) straling die het DNA en RNA van micro-organismen ernstig beschadigen. Hierdoor kunnen deze micro-organismen, zoals virussen en bacteriën, niet meer delen en gaan ze dood. Ook het coronavirus wordt door UVC-licht vernietigt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat binnen 6 seconden maar liefst 99% procent van het virus kan worden gedood. Eén middelgrote ruimte ontsmetten duurt daarom vaak niet langer dan circa 15 minuten.

Corona-uitbraak op school, bij de sportclub of elders?

Is er een corona-uitbraak (geweest) op school, bij uw sportclub, bij de verenigingen of op een andere locatie? Zorg dat het virus zich niet via lucht, oppervlakken of voorwerpen kan verspreiden: laat de ruimte en alles wat daarin staat desinfecteren met UVC-lampen. Bijkomend voordeel: ook alle andere aanwezige bacteriën en schimmels worden meteen vernietigt.

Leeborent is gespecialiseerd in UVC desinfectie en beschikt over de juiste UV-lampen voor elke ruimte. Of het nu gaat om een kantoor, toiletruimte, klaslokaal, kantine, foyer of grote sportzaal. Wij verzorgen UVC desinfectie voor o.a. particulieren , bedrijven , verenigingen, scholen en sportclubs. Wij zijn hiervoor officieel opgeleid en gecertificeerd door Signify (onderdeel van Philips). Omdat het onzichtbare UVC-licht schadelijk is voor mens en dier, is het belangrijk om UVC desinfectie te laten verzorgen door een professionele partij.

Wij bieden de volgende UVC behandelingen aan:

  • Eenmalige UV-C desinfectie van een gehele ruimte, zaal of gebouw door onze specialisten (bijvoorbeeld na een corona-uitbraak).
  • Verkoop of verhuur van UV-C desinfectie lampen voor langere termijn (zodat een ruimte dagelijks gedesinfecteerd kan worden nadat mensen en dieren de ruimte hebben verlaten). In dit geval installeren we de UV-C armaturen en ontvangt u een duidelijke veiligheidsinstructie. Het onderhoud kunnen wij voor u blijven verzorgen.

Wij beschikken over juiste UVC desinfectie armaturen om:

  • Oppervlakken te desinfecteren
  • Lucht te desinfecteren
  • Voorwerpen te desinfecteren

Hiervoor hebben wij de volgende UV-C apparatuur beschikbaar:

  • UV-C desinfectiebalken: breed inzetbaar voor allerlei desinfecties
  • UV-C lucht-desinfectiesystemen: voor wandmontage of plafondmontage
  • UV-C BioShift desinfectiekamers: voor gebruiksvoorwerpen zoals handzame apparaten en headsets
  • UV-C tafellampen: voor kleinere ruimtes

Neem nu contact op voor UVC desinfectie

Heeft u vragen of interesse in de prijzen en mogelijkheden? Neem direct contact op en bespreek uw situatie met ons team (hoe groot is de ruimte of het gebouw, welke UVC behandeling is het meest geschikt, etc.). U ontvangt direct een vrijblijvende prijsopgave.

Neem direct contact op met Leeborent via:
Telefoon: +31204976834
E-mail:info@leeborent.nl

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!