OFFERTE AANVRAGEN

UVC Desinfectie voor particulieren: uw woning snel coronavrij!

Wilt u uw woning of een andere ruimte laten desinfecteren door UVC desinfectie lampen? Bijvoorbeeld omdat u, uw gezin of uw bezoek corona heeft gehad? Kies voor een veilige en betrouwbare UV desinfectie van Leeborent. Als specialist zijn wij officieel opgeleid en gecertificeerd door Signify (Philips) om veilige UVC ontsmettingen uit te voeren. Zo wordt uw woning privéruimte weer volledig vrij van virussen, schimmels en bacteriën – waaronder uiteraard het coronavirus.

Zo werkt UVC desinfectie

Ultraviolet UVC-licht kan virussen, schimmels en bacteriën doden. Dat is al langere tijd bekend. De techniek wordt al vele jaren toegepast in o.a. ziekenhuizen bij de desinfectie van medisch gereedschap. Door het UVC-licht wordt het materiaal (het DNA en RNA) van bacteriën en virussen – waaronder het coronavirus – fysiek beschadigd waardoor ze zich niet meer kunnen delen.

Hierdoor is het mogelijk om met UV-C desinfectie lampen oppervlakken zoals vloeren, tafels en muren, voorwerpen in huis, lucht en gehele leefruimten te ontsmetten in een kort tijdsbestek.

Meteen contact?
Bel
+31204976834 of stuur een WhatsApp-bericht naar +31654664447

Laat uw huis coronavrij maken met UVC lampen

Wilt u uw woning laten desinfecteren met UVC-licht? Bijvoorbeeld omdat u of uw gezinsleden corona hebben gehad, of omdat er mensen op bezoek zijn geweest die positief zijn getest? Dat kan! (Bijkomend voordeel: het UV-licht vernietigt ook meteen alle andere schimmels en bacteriën in uw woning).

Leeborent is gespecialiseerd in UVC desinfectie en beschikt over de juiste UV-lampen voor elke ruimte. Wij verzorgen UVC desinfectie voor o.a. particulieren, bedrijven , verenigingen, scholen en sportclubs . Hiervoor zijn wij officieel opgeleid en gecertificeerd door Signify (onderdeel van Philips). Omdat het onzichtbare UVC-licht schadelijk is voor mens en dier, is het belangrijk om UVC desinfectie te laten verzorgen door een professionele partij.

Onze UVC behandelingen:

Ons team kan de volgende veilige UVC behandelingen verzorgen:

  • Eenmalige UV-C desinfectie van een gehele woonruimte of gebouw door onze specialisten (bijvoorbeeld na een corona-uitbraak).
  • Verkoop of verhuur van UV-C desinfectie lampen voor langere termijn (zodat een ruimte dagelijks gedesinfecteerd kan worden nadat mensen en dieren de ruimte hebben verlaten). In dit geval leveren/installeren we de UV-C armaturen en ontvangt u een duidelijke veiligheidsinstructie.

Wij beschikken over juiste UVC desinfectie armaturen om:

  • Oppervlakken te desinfecteren
  • Lucht te desinfecteren
  • Voorwerpen te desinfecteren

Hiervoor hebben wij de volgende UV-C apparatuur beschikbaar:

  • UV-C tafellampen: voor kleinere ruimtes (zeer geschikt voor woningen)
  • UV-C desinfectiebalken: breed inzetbaar voor allerlei desinfecties
  • UV-C lucht-desinfectiesystemen: voor wandmontage of plafondmontage
  • UV-C BioShift desinfectiekamers: voor gebruiksvoorwerpen zoals handzame apparaten en headsets

Neem nu contact op voor UVC desinfectie bij u thuis

Heeft u vragen of interesse in de prijzen en mogelijkheden? Neem direct contact op en bespreek uw situatie met ons team (hoe groot is de ruimte, hoeveel kamers, etc.). U ontvangt direct een vrijblijvende prijsopgave.

Neem direct contact op met Leeborent via:
Telefoon: +31204976834
E-mail:info@leeborent.nl

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!