OFFERTE AANVRAGEN

UV-C Desinfectie van uw kantoor, sportruimte, bedrijfsruimte of woning

Wilt u een ruimte laten ontsmetten met UV-C lampen om die coronavrij te maken? Leeborent verzorgt professionele UV-C desinfectie van bedrijfsruimtes, winkels, horeca, transport, woonruimtes, scholen, sportruimtes en op andere gewenste locaties. Dankzij de ultraviolette straling wordt het coronavirus gedood en uw ruimte weer helemaal coronavrij. De techniek wordt al toegepast in ziekenhuizen en op vliegvelden, en is nu ook beschikbaar voor u.

Meteen actie ondernemen? Neem direct contact op via:
Telefoon: +31204976834
E-mail:info@leeborent.nl
WhatsApp: +31654664447

Hoe werkt UV-C desinfectie en hoe wordt het coronavirus gedood?

Een UV-C lamp verspreidt ultraviolette (UV) straling die het DNA en RNA van micro-organismen ernstig beschadigt. Hierdoor kunnen deze micro-organismen, zoals virussen en bacteriën, niet meer delen en gaan ze dood.

UV-C lamp wordt al jaren gebruikt in ziekenhuizen

De UV-C techniek wordt in ziekenhuizen al jarenlang gebruikt om medische apparatuur in operatiezalen te ontsmetten. Sinds de uitbraak van het coronavirus zetten ziekenhuizen UV-C lamp desinfectie ook in om kamers van patiënten te ontsmetten. Na elk verblijf van een corona-patiënt moet de kamer immers grondig worden schoongemaakt. Maar door de snelle toestroom van nieuwe coronapatiënten is dat niet haalbaar voor de schoonmakers. Met de UV-C desinfectie-lampen worden kamers in een handomdraai coronavrij gemaakt.

Coronavirus gedood in 6 seconden

De UV-C techniek wordt inmiddels steeds meer toegepast in ons dagelijks leven. Klaslokalen, supermarkten, vliegvelden zelfs de kleedkamer van Ajax worden dagelijks ontsmet door UV-C lampen. Uit wetenschappelijke tests blijkt dat binnen 6 seconden 99% procent van het virus kan worden gedood met de juiste UV-C behandeling. Dat geldt voor lucht, water en oppervlakten, kortom; vrijwel alle soorten gebouwen en ruimtes.

Laat uw ruimte coronavrij maken met een UV desinfectie lamp

Wilt u een ruimte coronavrij laten maken? Na een corona-uitbraak, of om juist te voorkomen dat corona zich kan verspreiden onder werknemers, verenigingsleden, klanten of uw eigen gezin? Leeborent maakt het mogelijk om uw werkruimte, sportlocatie, kleedkamer, klaslokaal, woonhuis of elke andere ruimte vrij te laten maken van het coronavirus. Ook in te zetten om een ruimte te ontsmetten na een evenement.

Neem direct contact met ons op! Bel +31204976834

of stuur een WhatsApp-bericht naar +31654664447

UV-C Desinfecteren-COVID-19-Leeborent UV-C Desinfecteren-COVID-19-Leeborent-verzorging-2021 UV-C Desinfecteren-COVID-19-Leeborent-verzorging

Professionele UV-C desinfectie door de specialisten van Leeborent

U kunt niet zomaar een UV-C lamp kopen of huren om dit zelf te doen: ultraviolet licht is gevaarlijk en het gebruik van de lampen vraagt om een speciale training. Het gevaar van UV-C-straling is dat we het UV-licht niet kunnen zien, maar dat het wel schadelijk is voor de ogen en de huid. Het kan daardoor snel misgaan als een lamp verkeerd is gemonteerd of als onervaren monteurs ermee werken.

Het team van Leeborent heeft een opleiding met certificering van dé producent van UV-C lampen: Signify (onderdeel van Philips). Hierdoor garanderen wij een veilige en effectieve UV-C behandeling om het coronavirus – en alle andere aanwezige bacteriën, virussen en schimmels – te doden.

Leeborent biedt deze dienst bovendien heel betaalbaar aan middels 3 verschillende UV-C behandelingen:

Neem direct contact op en laat uw ruimte coronavrij maken

Wilt u meer weten over onze UV-C desinfectie dienst? Of meteen een reservering maken?
Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen via:
Telefoon: +31204976834
E-mail:info@leeborent.nl

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447