OFFERTE AANVRAGEN

Technisch personeel van Leeborent

Technisch personeel van Leeborent

Ieder goed evenement kan niet van start gaan zonder een goede technische opbouw en of begeleiding.
Podium en Evenemententechnici kunnen uw evenement op technisch vlak prima plaatsen en monteren en natuurlijk goed laten verlopen.

Technisch personeel Leeborent Evenemententechnici licht-technicus  Leeborent SGM P5

Neem als voorbeeld een presentatie tijdens een bijeenkomst of omroepsysteem bij een sportevenement, u kunt dit zelf regelen. Maar wat doet u als het systeem niet aan uw eisen blijkt te voldoen of door technische problemen halverwege uitvalt?
Onze technici zijn professioneel opgeleid om in deze “worst case scenario‚Äôs” adequaat te kunnen optreden en de eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Geeft u s’avonds een evenement met verlichting, ( binnen of buiten ) dan is het aan te raden om hier een lichttechnicus voor in te zetten.
Deze lichttechnicus kent de apparatuur en zorgt ervoor dat u een heuse “show” voor de kiezen krijgt en de sfeer wordt bereikt waarnaar u op zoek bent tijdens uw evenement.

Evenemententechnici licht-technicus  Leeborent  Gevel verlichting voorbeeld

Naast licht en geluidstechnici leveren wij ook event crew en stagehands, deze zorgen voor het op en afbouwen van de gehuurde materialen en of apparatuur en kunnen dit ook veilig installeren.
Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart de rest van het evenement in goede banen leiden en bijvoorbeeld uw aandacht geven aan u bezoekers.
Ons personeel is bijna altijd voorzien van een afgeronde studie en/of opleiding in de richting van licht, geluid of evenemententechniek. Met onze technici kunt u het maximale halen uit de technologie binnen licht, geluid en beeld.

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.
Graag een korte omschrijving van uw idee of leg een terug-bel-verzoek bij ons neer met u telefoon nummer!

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447