OFFERTE AANVRAGEN

Hoe werkt verhuur bij Leeborent

Hoe werkt verhuur bij Leeborent graag leggen wij uit wat de meeste gestelde vragen zijn over huren bij de Leeborent groep. De verhuur mogelijkheden zijn opgedeeld in drie verschillende categorieΓ«n.

Losse verhuur / Dry hire:

U besteld als klant via onze webshop of belt met ons en reserveert het materiaal voor de dagen dat deze nodig zijn. Wij werken een eerste voorstel uit met materialen en mogelijkheden waardoor er al een grote stap is gezet naar de verzorging. U maakt met ons vervolgens met ons een afspraak voor de tijden van het ophalen en retourneren van de gehuurde spullen. U bent zelf verantwoordelijk voor het transport van de spullen. Vraag voor de zekerheid bij ons de afmetingen op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hieronder en klein filmpje over hoe dit in zijn werk gaat.

Losse verhuur / Dry hire met transport door leeborent:

U besteld als klant via onze webshop of belt met ons en reserveert het materiaal voor de dagen dat deze nodig zijn. Wij werken een eerste voorstel uit met materialen en mogelijkheden waardoor er al een grote stap is gezet naar de verzorging. U maakt met ons vervolgens met ons een afspraak voor de tijden van het brengen en ophalen. Wij verzorgen het transport van het materiaal naar de locatie die u bij ons aangeeft. Een kleine filmpje hier onder over hoe dit in zijn werk gaat.

Leeborent verzorgt van A tot Z uw productie met personeel en transport:

U besteld als klant via onze webshop of belt met ons en reserveert het materiaal voor de dagen dat deze nodig zijn. Wij werken een eerste voorstel uit met materialen en mogelijkheden waardoor er al een grote stap is gezet naar de verzorging. Een kleine filmpje hier onder over hoe dit in zijn werk gaat maar eigenlijk is deze oplossing (bijna altijd) maatwerk. Met duidelijke afspraken over materialen,diensten tijden en de datum heeft u het snel en voordelige geregeld met Leeborent!

Technische personeel nodig ? Wij verzorgen bediening van licht, geluid, beeld en veel meer, tot in detail .

Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar per telefoon voor informatie en advies.

Met een bestelling bij leeborent gaat u ook akkoord met onze algemene voorwaarden. Prijsstelling per stuk / set en 1 gebruiksdag voor langere periode hebben wij voordelige tarieven. Bij ernstige vervuiling kunnen reinigingskosten worden berekend.

TIP: Laat Leeborent uw podium bouwen, wel zo veilig!

Voor een directe informatie aanvraag of order zijn wij te bereiken op:
Mail:

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447