OFFERTE AANVRAGEN

Straatfeest organiseren

Een straatfeest organiseren is een fantastische manier om alle buurtbewoners beter te leren kennen. Dit kan in de vorm van een buurtbarbecue of een buurtborrel. Het voornaamste van elk straatfeest is dat er gelegenheid is om met elkaar te praten en ook om buren beter te leren kennen. Vanuit Leeborent denken we graag met u mee over de juiste invulling Γ©n aankleding van uw te organiseren straatfeest. Wilt u bijvoorbeeld iets aankondigen op uw straatfeest en zoekt u een podium en geluidsapparatuur ? Of kiest u voor het huren van feestverlichting voor een mooi aangeklede straat? We helpen u graag!

Een goed begin…

We zullen niet doen alsof een straatfeest organiseren makkelijk is. Er komt toch echt wat bij kijken! Begin daarom ruim van tevoren met alle voorbereidingen. Een eerste stap is inventariseren: wie wil bijdragen aan het straatfeest? Soms geeft de gemeente waarin u woont een bijdrage voor een straatfeest, dus het loont de moeite om dit na te vragen. Informeer dan gelijk naar de voorwaarden om alcohol te mogen schenken. Mocht u twijfelen over vergunningen over podia , dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij ondersteunen hier namelijk ook in. Als de basis van uw feest eenmaal staat, wordt het een stuk makkelijker om overal invulling aan te geven. U kunt dus eerst alles rustig inventariseren en dan een vrijblijvende offerte opvragen . Ook kunt u ervoor kiezen om ons direct al in te schakelen. Vanuit onze jarenlange ervaring in evenementen organiseren denken we dan graag met u mee.

Straatfeest organiseren

De juiste apparatuur huren voor uw straatfeest

Wie nog niet eerder een straatfeest heeft georganiseerd denkt misschien eerst aan versieringen en decoratie. Natuurlijk kunnen vlaggen, ballonnen en statafels het gezelliger maken, maar het is verstandig om nog een stap terug te doen. Wat voor muziek wilt u en hoe wilt u dit afspelen? Heeft u al nagedacht over de juiste feestverlichting ? Wilt u wellicht een back-up voor de stroom, in de vorm van een aggregaat ?

Nationale burendag

Elk jaar is het op de vierde zaterdag van september nationale burendag. Het idee achter de Burendag is dat er samen met buurtgenoten iets wordt opgeknapt in de wijk. Natuurlijk is dit een goed initiatief, maar hoeft dit niet aan een datum te worden opgehangen. Het hele jaar door kunt u zelf een straatfeest organiseren en dit combineren met een gezamenlijke activiteit, zoals straatvuil opruimen of een buurtbankje opknappen. Na de activiteit kunt u met het juiste geluid , beeld en misschien zelfs een dansvloer op locatie het straatfeest compleet maken. Er zijn mogelijkheden te over! Neem gerust contact met ons op als u graag wilt dat wij met u meedenken. Dit doen wij geheel vrijblijvend.

De juiste apparatuur huren voor uw straatfeest

Service op locatie

Waarschijnlijk heeft u het met de organisatie al druk genoeg. Daarom nemen we u graag werk uit handen. Dit begint natuurlijk al bij het meedenken over het organiseren van uw straatfeest. Daarnaast kunnen wij alle appatuur bij u komen brengen en ter plaatse aansluiten. Indien gewenst komt ons personeel voor u de apparatuur bedienen en wordt alles na afloop weer opgeruimd. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte op maat aan . Wij helpen u graag verder!

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447