OFFERTE AANVRAGEN

Silent Disco Set huren: Stille disco, Silent seminar of Stille presentatie

Silent Disco Set huren? Huur uw complete Silent Disco Set of kies voor losse onderdelen: het kan allemaal bij Leeborent – uw specialist in evenement-benodigdheden.

Silect Disco Set: een evenement zonder geluidsoverlast

Een Silent Disco Set maakt het mogelijk om met een hele groep mensen een disco te houden, zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Ideaal op locaties waar het geluid tot een minimum beperkt moet blijven, maar ook tijdens beurzen, open dagen, congressen en andere evenementen. Zo voegt u met Silent Disco een populair onderdeel toe aan uw event terwijl presentaties, speeches, workshops en aankondigingen daar omheen gewoon door kunnen gaan.

Silent Disco Set of Silent Seminar op zakelijke evenementen

De Silent Disco wordt steeds populairder op zakelijke events. Het is de ideale manier om een zakelijk event te combineren met een stukje ludieke ontspanning, zonder dat geluidsoverlast een rol speelt. Een Silent Disco ziet er bovendien ook nog eens super hip uit! Kleed de Silent Disco aan met een DJ-set, Drive In-show of met een opvallende LED-dansvloer of interactieve video-dansvloer .

De apparatuur van een Silent Disco Set kan ook ingezet worden tijdens seminars, congressen, beurzen, openingen en presentaties. Met draadloze koptelefoons kan uw publiek bij meerdere presentaties in één ruimte bijvoorbeeld kiezen naar welke presentatie er geluisterd wordt. Ook kan de apparatuur ingezet worden voor vertalingen bij buitenlandse gasten en voor een rondleiding tijdens opendagen, congressen of events.

Lees hier meer over onze Silent Seminar Set en Rondleiding Set .
Meer info over Silent Disco huren.
Meet info over Silent Disco organiseren.

Sennheiser: topkwaliteit apparatuur voor uw Silent Disco Set

De Silent Disco Sets die wij verhuren zijn van het Duitse premium-merk Sennheiser HDR 120 of RS 120. Ze zijn breed inzetbaar voor diverse doeleinden en komen met verschillende typen zenders: Sennheiser EW 300 IEM of SR 2000 IEM. De zenders kunnen op een willekeurige geluidsbron worden aangesloten, zoals een DJ-set, live band, stereo of Spotify-lijst. Uw gasten en bezoekers kunnen de muziek vervolgens beluisteren via de headset. Er kan bovendien met meerdere zenders worden gewerkt (maximaal twee) zodat de luisteraar zelf kan beslissen wat hij of zij wenst te horen.

Pak groots uit met een complete Silent Disco Drive-In show

Wilt u groots uitpakken met een Silent Disco? Huur dan een complete Silent Disco Drive-In Show! Volledig uit uw dak gaan met vrienden, klanten gasten op de muziek van de Disc Jockey, of gewoon op een CD of iPod. Zonder dat iemand anders het hoort natuurlijk! Dat is de Silent Disco ervaring die u zoekt.

Tips:

  • Combineer de Silent Disco Set bijvoorbeeld ook met mooie verlichting; wij hebben zowel statisch- als bewegend licht in huis.
  • Kleed uw Silent Disco aan met een indrukwekkende dansvloer, zoals een LED- of een Videovloer.
  • Podium nodig ? Beeldschermen of beamers nodig? Of kleed u uw event liever aan met Special effects ? Wij regelen het voor u!
  • Focus op de organisatie van uw event en laat de technische afhandeling van uw Silent Disco √≥f uw gehele evenement over aan de experts van Leeborent. Wij ontzorgen van A tot Z!

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of bel: +31204976834 .

Kijk hier voor het overzicht: Silent Disco Drive-In Show van Leeborent .

Kijk hier voor overzicht: Silent Seminar Sets en Rondleidingen Sets van Leeborent .

Kunt u niet zolang wachten? Stel ons een vraag per telefoon of WhatsApp: +31204976834.

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!