OFFERTE AANVRAGEN

Opening van een bedrijfspand of winkel

De opening van uw nieuwe bedrijfspand of winkel is een uniek moment.

Om uw toekomstige klanten een warm welkom te heten, is een spectaculaire opening nodig. Denk bijvoorbeeld aan vallende ballonnen na het aftelmoment, of onthul het pand door een doek te laten vallen wat voor het pand hangt. Dit kan allemaal met een power drop systeem, ook wel een valdoek systeem genoemd.

Ook kunnen we na het aftelmoment, confetti streamers over het publiek schieten, of CO2 blazers af laten gaan op het “moment supr√™me”. Dit alles kan met 1 druk op de knop worden geregeld door onze vakkundige medewerkers.

Wij leveren niet alleen de special effects maar kunnen uw evenement ook voorzien van een goed geluidssysteem waardoor de spreker verstaanbaar is, een DJ/presentator die het publiek warm maakt voor het aftelmoment met een paar fijne plaatjes en ook kunnen wij tijdens de avonduren een mooie licht- of lasershow voor u verzorgen in combinatie met de special effects apparatuur .

Heeft u zelf al een idee? Wij denken graag met u mee over de uitvoering van de opening van uw bedrijfs- of winkelpand. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunt u niet zolang wachten ?Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447