OFFERTE AANVRAGEN

iDance

Gamen tijdens een evenement saai? Niet met de iDance Revolution van Leeborent! Niks niet stilzitten achter een beeldscherm en geen interactie tussen de gasten: actief bezig zijn met elkaar in een leuke setting. Dat is wat de iDance Revolution mogelijk maakt. Leeborent verhuurt de iDance of Dance Dance Revolution ook op locatie, door heel Nederland.

iDance is een innovatief en creatief concept uit Noorwegen waarbij je in een groep tegelijk danst op dansmatten. Het spel kent een hoog fun gehalte en een competititef element met positieve werking. iDance is geschikt voor jong en oud en in zowel grote als kleine groepen een doorslaand succes! Daarnaast is het de ideale manier om mensen in beweging te krijgen: het is een intensieve workout zonder dat je dat in de gaten hebt.

Leeborent, de vakkundige leverancier van partybenodigdheden, bezorgt en installeert de iDance Revolution op de door u gewenste locatie. Wij helpen u bij de installatie en zorgen ervoor dat alles goed werkt. Dan kunt u genieten van uw evenement!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 020-4976834 voor meer informatie of advies.

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447