OFFERTE AANVRAGEN

Heropening na een renovatie of verbouwing

Na een misschien wel hectische periode is het tijd om uw pand, winkel of openbare ruimte te heropenen, een feestelijk moment met muziek, een hapje en drankje wordt het toegestroomde publiek warm gemaakt voor de heropening. Na het aftellen laten we de confetti streamers door de lucht dansen, vallen de ballonnen die boven de ingang hangen naar beneden en schieten we met een aantal CO2 blazers grote witte wolken richting de ingang.

Wij kunnen voor u een uniek en op maat gemaakte opening organiseren, met behulp van onze goedgekeurde special effects apparatuur en onze professionele medewerkers nemen u alle zorgen uit handen als het gaat om de opbouw, bediening, afbouw en het opruimen van de confetti streamers. De opening is natuurlijk niet compleet met alleen special effects, daarom leveren wij ook goede geluidssystemen , professionele lichtapparatuur en een DJ/presentator die het publiek vermaakt met de juiste muziek.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij denken graag met u mee over de heropening van uw pand.

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447