BEL SNEL 020-4976834 van 9u tot 18u  WHATS APP 06-11122180 of 06-54664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

Handig stappenplan - evenement organiseren

Stap voor stap naar een evenement toewerken vergt veel tijd. Onze belangrijkste tip is daarom: begin op tijd. Een evenement organsiseren omvat namelijk meer dan de meesten vooraf inschatten. Dit stappenplan heeft daarom naast zes stappen ook een handige lijst met soorten evenementen die u verder kan helpen. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken vrijblijvend met u mee.

 

Evenement organiseren

 

Stappenplan evenement organiseren

 1. Waarom organiseert u dit evenement?
  Bepaal wat u met het evenement wilt bewerkstelligen. Wilt u nieuwe klanten aan u binden? Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten? Moet er een product worden gepromoot of gepresenteerd? Of is het vooral een gezellig samenzijn, of actief netwerken? Bedenk wanneer uw evenement geslaagd is. Dat doet u bijvoorbeeld door deze zin af te maken: mijn evement is geslaagd als men na afloop zegt: ... 
  In deze stap weet u dan ook meteen wat uw doelgroep wordt.
 2. Wat is uw budget?
  Bepaal wat u maximaal kunt uitgeven en blijf in eerste instantie iets onder het maximale bedrag. Er komen altijd nog onvoorziene kosten bij kijken. Wij denken hier graag met u over mee en laten in onze offertes duidelijk zien waar u precies voor betaalt.
 3. Wanneer gaat u het evenement organiseren?
  Stel ruim van tevoren een datum vast zodat bezoekers en organisatoren hier rekening mee kunnen houden. U kunt dan bovendien alvast de locatie vastleggen als dit nodig is.
 4. Welke activiteiten vinden er plaats?
  Gaat het bijvoorbeeld om een netwerkborrel of wilt u dat mensen ook vermaakt worden, bijvoorbeeld met karaoke? Moet er gedanst worden of zullen mensen vooral rondlopen/staan/zitten? Al deze elementen spelen ook mee in de aankleding van de locatie.
 5. Wanneer gaat u de bezoekers uitnodigen?
  Bepaal hierbij ook alvast wanneer het een goed moment is om een vriendelijke herinnering te sturen. En moeten mensen het laten weten of ze komen?
 6. Hoe is het gegaan?
  Zorg dat u na afloop een plan klaar heeft liggen om bezoekers om feedback te vragen. Het cirkeltje is zo ook mooi rond: als het goed is verlopen beantwoordt elke bezoeker de vraag die u bij stap 1 zelf heeft gesteld met hetzelfde doel als u in gedachten had.

 

Organiseren van evenementen – soorten events

Elke checklist en elk stappenplan voor evenementen organiseren valt of staat natuurlijk met wat voor evenement het is. Voor een bruiloft heeft u tenslotte andere behoeften dan voor een bedrijfsevenement. Wij hebben verschillende artikelen die wat scherper zijn toegespitst op bepaalde evenementen. Hieronder vindt u deze op een rij.

 

Apparatuur verhuur evenementen organiseren

 

Samen met Leeborent uw evenement organiseren

Wilt u er zeker van zijn dat u niets over het hoofd ziet? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken met u mee. Dit is altijd vrijblijvend, net als een offerte.

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: + 31 (0) 6-54664447

 

Vraag direct een offerte aan

Visual CAPTCHA
Velden met een * zijn verplicht.