BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

Evenement organiseren - Handig stappenplan

Een evenement organiseren vergt veel tijd en energie. Onze belangrijkste tip is daarom: begin op tijd. Een evenement organiseren omvat namelijk meer tijd dan de meesten vooraf inschatten. Dit stappenplan heeft daarom naast zes stappen ook een handige lijst met soorten evenementen die u verder kan helpen. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken vrijblijvend met u mee.

 

Evenement organiseren

Stappenplan evenement organiseren

 1. Waarom organiseert u dit evenement?
  Bepaal wat u met het evenement wilt bewerkstelligen. Wilt u nieuwe klanten aan u binden? Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten? Moet er een product worden gepromoot of gepresenteerd? Of is het vooral een gezellig samenzijn of actief netwerken? Bedenk wanneer uw evenement geslaagd is. Dat doet u bijvoorbeeld door deze zin af te maken: mijn evenement is geslaagd als men na afloop zegt: ... 
  In deze stap weet u dan ook meteen wat uw doelgroep wordt.
 2. Wat is uw budget?
  Bepaal wat u maximaal kunt uitgeven en blijf in eerste instantie iets onder het maximale budget. Er komen altijd nog onvoorziene kosten bij kijken. Wij denken hierover graag met u mee en laten in onze offertes duidelijk zien waar u precies voor betaalt.
 3. Wanneer gaat u het evenement organiseren?
  Stel ruim van tevoren een datum vast zodat bezoekers en organisatoren hier rekening mee kunnen houden. U kunt dan bovendien alvast de locatie vastleggen als dit nodig is.
 4. Welke activiteiten vinden er plaats?
  Gaat het bijvoorbeeld om een netwerkborrel of wilt u dat mensen ook vermaakt worden, bijvoorbeeld met karaoke? Moet er gedanst worden of zullen mensen vooral rondlopen/staan/zitten? Al deze elementen spelen ook mee in de aankleding van de locatie.
 5. Wanneer gaat u de bezoekers uitnodigen?
  Bepaal hierbij ook alvast wanneer het een goed moment is om een vriendelijke herinnering te sturen. En moeten mensen het laten weten of ze komen?
 6. Hoe is het gegaan?
  Zorg dat u na afloop een plan heeft klaarliggen waarmee u bezoekers om feedback kunt vragen. Het cirkeltje is zo ook mooi rond: als het evenement goed is verlopen, beantwoordt elke bezoeker de vraag, die u bij stap 1 heeft opgesteld, met hetzelfde doel als u voor ogen had.

 

Organiseren van evenementen – soorten events

Elke checklist en elk stappenplan voor evenementen organiseren valt of staat natuurlijk met wat voor evenement het is. Voor een bruiloft heeft u tenslotte andere behoeften dan voor een bedrijfsevenement. Wij hebben verschillende artikelen die wat scherper zijn toegespitst op bepaalde evenementen. Hieronder vindt u deze op een rij.

Bedrijfsevenement organiseren

Een evenement organiseren voor uw bedrijf doet u natuurlijk via Leeborent. Wilt u apparatuur huren voor de opening van uw bedrijfspand, een productpresentie of een klanten dag; bij Leeborent hebben we precies wat u nodig heeft. Wij bieden u te huren apparatuur aan voor uw bedrijfsevenement, maar ook de algehele service omtrent het organiseren van een evenement. Wij denken graag met u mee over hoe uw bedrijfsevenement een succes wordt. Laat u inspireren door het complete aanbod te huren apparatuur voor het succesvol organiseren van uw evenement.

We weten allemaal dat de opening van een nieuw bedrijfspand een feestelijke gebeurtenis is. Of het nu een eerste of een vijfde pand betreft, het blijft speciaal. Daarom is het van belang dat u het goed aanpakt en de juiste apparatuur huurt. Vindt u het lastig te bepalen wat u nodig heeft om een bedrijfsevenement te organiseren? Dan denken wij bij Leeborent graag met u mee. We beginnen altijd bij de basis: goede geluidsapparatuur om aankondigingen te doen. Daarnaast kunt u denken aan een podium, mooie verlichting (bijvoorbeeld spotlights) en beeldschermen waarmee u een presentatie kunt tonen. Bent u op zoek naar een plan op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsevenement organiseren

 

Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren via Leeborent is gegarandeerd voorpret. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van het organiseren van evenementen. Wij helpen u graag met uw bedrijfsfeest om er een onvergetelijk succes van te maken. Voor het huren van aggregaten, verlichting, podia, special effects en meer bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Er komt namelijk vaak meer kijken bij de organisatie van een bedrijfsfeest dan u vooraf denkt. Pakt u groots uit of houdt u het liever bescheiden? In beide gevallen is een goede basis van groot belang. Deze basis bestaat uit goede licht- en geluidsapparatuur, maar heeft u ook wel eens gedacht aan podia (zowel voor binnen als buiten), dansvloeren en special effects?

Vooral buitenfeesten en andere outdoor evenementen vereisen meer dan een standaard voorbereiding. Zo zijn goede overkappingen geen overbodige luxe, zeker met het onvoorspelbare weer in Nederland. Tegen het wisselvallige weer wil je opgewassen zijn. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Daarnaast verhuren en verkopen wij aggregaten als extra stroomvoorziening. Zo kunt u onbezorgd feest vieren op locaties waar weinig of zelfs geen stroom is.

Daarnaast zien wij dat beeld een steeds grotere rol gaat spelen binnen bedrijfsfeesten. Denk hierbij aan een led-scherm of beamer waarop u uw presentatie kunt tonen. Wij hebben precies wat u nodig heeft om uw bedrijfsfeest vlekkeloos te laten verlopen. Het is vanzelfsprekend dat wij u hierbij van passend advies voorzien. Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Bekijk ons brede assortiment te huren apparatuur. Vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag vrijblijvend verder.

Bedrijfsfeest organiseren

Bruiloft organiseren

Leeborent helpt u graag met uw trouwfeest organiseren. Bij het organiseren van een bruiloft komt vaak meer kijken dan u vooraf denkt. Hierdoor kunt u overweldigd raken. Gelukkig hebben wij veel ervaring en kennis om het voor u uit handen te nemen en het u wat makkelijker te maken in de aanloop naar de bruiloft toe. Een trouwfeest op maat wordt met liefde door ons samengesteld, waarbij we natuurlijk al uw wensen meenemen. 

Tegenwoordig is een trouwfeest meer dan alleen een officiële vereniging van twee mensen. U wilt de liefde vieren met uw dierbaren en het moet een onvergetelijke, zorgeloze dag worden. Daar komen wij om de hoek kijken. Leeborent neemt al uw zorgen uit handen. Wij zorgen voor een goede basis, die begint bij de juiste verlichting en een uitnodigende dansvloer. Ook de muziek en een goed werkende microfoon is van groot belang. Wij denken graag met u mee, van DJ of entertainer tot een volledige drive-in-show – inclusief drankjes en een driegangendiner voor uw gasten – wij bieden het allemaal. Bekijk ons aanbod speciaal voor bruiloften en trouwfeesten.

Wilt u trouwen op een bijzondere buitenlocatie, zoals op het strand of in een bos? Of wilt u het liever in uw eigen achtertuin vieren? Bij Leeborent beschikken wij over apparatuur dat zowel geschikt is voor buitenlocaties als binnen locaties. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Dankzij onze aggregaten kunt u zelfs trouwen op locaties waar geen stroom aanwezig is. Van geluidsinstallaties tot feestverlichting en van beeldschermen tot binnen podia: wij helpen u graag verder. Vraag gerust een offerte op maat aan. Dit is geheel vrijblijvend. Of neem contact met ons op voor op maat gemaakt advies.

Bruiloft organiseren

Congres organiseren

Een evenement organiseren begint bij het begin: een goede basis. Dit geldt ook zeker bij het organiseren van een congres. Die goede basis leveren wij vanuit Leeborent. Of het nu gaat om het huren of kopen van apparatuur, in beide gevallen voorzien wij u van op maat gemaakt advies. Zo weet u zeker dat u de juiste apparatuur heeft voor uw congres.

Voordat wij u van advies op maat kunnen voorzien, is het natuurlijk belangrijk om te weten waar en wat voor congres u organiseert. De grootte van de ruimte is hierbij van groot belang. Worden er belangrijke plannen gepresenteerd waarvoor u een speciaal scherm of beamer nodig heeft? Komen er meerdere sprekers op uw congres of slechts één? Wilt u een nieuw product lanceren op een spectaculaire manier? Eindigt uw congres met een aansluitende borrel waarbij u iets speciaals wilt inzetten, zoals een karaoke of een silent disco? Alles is mogelijk bij Leeborent. Onze vakmensen denken graag met u mee om van het congres een onvergetelijk evenement te maken.

Weet u al precies wat u nodig heeft? Dan kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Deze is altijd geheel vrijblijvend. Dankzij de offerte weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u er toch nog niet helemaal uit wat u nodig heeft? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee. Neem contact met ons op en een van onze professionele medewerkers helpt u met het organiseren van een succesvol congres.

.

Examenfeest organiseren

Geslaagd! Tijd voor een groot feest dus. Een examenfeest organiseren kan toch meer werk zijn dan je denkt. Daarom helpt Leeborent je graag met het organiseren van het begin tot het eind en zetten we samen een onvergetelijk examenfeest neer. Leeborent beschikt over een breed assortiment apparatuur die je kunt huren of kopen. Samen bedenken we een plan en verzorgen wij alle apparatuur die jij nodig hebt om van jouw examenfeest een daverend succes te maken.

Voor een onvergetelijk examenfeest zijn natuurlijk een aantal basis elementen van groot belang, namelijk: licht, geluid en beeld. Denk hierbij aan sfeerverlichting, spotlights, microfoons, geluidsinstallaties en led-schermen of beamers om bijvoorbeeld de leukste foto’s te laten zien van uw schooltijd. Om het examenfeest extra speciaal te maken, kunt u ook een podium huren. Vindt u het lastig om te bepalen wat u precies nodig heeft voor een examenfeest? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Daarnaast heeft u bij Leeborent ook keuze uit kant-en-klaar-thema’s, zoals Saturday Night Fever.

Vaak zijn het de volwassenen die een examenfeest organiseren, maar de stem van de examenkandidaten mogen ook zeker niet ontbreken. Het feest is ten slotte voor hen bedoeld. Daarom is het belangrijk om een paar examenkandidaten naar voren te schuiven en die te betrekken bij de organisatie. Zij kunnen goed meedenken en de jeugd vertegenwoordigen. Zo weet u zeker dat u de plank niet compleet misslaat. Daarnaast is het ook fijn om het werk (deels) uit handen te kunnen geven. Bij Leeborent maken wij graag onderdeel uit van de voorbereidingen zodat we vanaf de start goed met u mee kunnen denken en u van passend advies kunnen voorzien. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis beschikken wij over de juiste input en zorgen we er samen voor om er een onvergetelijk examenfeest van te maken.

Familiedag organiseren

Een familiedag organiseren gebeurt meestal maar één keer per jaar, dus laten we het dan ook goed doen. En wat is nou de beste manier om een familiedag te organiseren? Precies, met Leeborent. Wij hebben de juiste apparatuur te huur om er een geslaagd feest van te maken. Is de familiedag binnen of buiten, dat maakt voor ons niks uit. Wij verhuren de geschikte apparatuur die perfect aansluit bij wat u voor ogen heeft. Wij denken graag vrijblijvend met u mee. Met Leeborent kunt u alle kanten op en zorgen we ervoor dat uw familiedag er één voor in de boeken wordt.

Met Leeborent kunt u natuurlijk meerdere kanten op, zo ook de kant van beeld. Want wat is een familiedag zonder hilarische, ontroerende en mooie familiefoto’s? Verras uw familie met de leukste familiefoto’s en toon ze op een groot scherm zodat de hele familie er tegelijkertijd van kan meegenieten. Bij Leeborent beschikken wij over zowel binnen- als buitenschermen dus daar hoeft u zich in ieder geval geen zorgen om te maken.

Naast de geschikte apparatuur, zoals led-schermen en beamers, hebben wij ook de bijbehorende geluidsapparatuur voor u. Een familiedag zonder tranentrekkende speech bestaat natuurlijk niet. En wat is er nou leuker dan een speech geven op een podium mét een microfoon? Maakt u zich geen zorgen. Bij Leeborent denken we graag met u mee en is ons vakkundig personeel van alle markten thuis.

Familiedag organiseren

Heropening na renovatie of verbouwing

Het heropenen van uw pand moet natuurlijk wel gevierd worden. Een feestelijke dag onder het genot van een hapje en een drankje en, niet te vergeten, goede muziek. Aftellen met confetti, vallende ballonen, rode lopers, goede muziekinstallaties, podia, CO2 blazers, niets is bij Leeborent te gek. Wij maken voor u een op maat gemaakt evenement waarbij de heropening er een wordt om nooit te vergeten. Met behulp van onze goedgekeurde special effects apparatuur en onze professionele medewerkers worden al uw zorgen uit handen genomen. De op- en afbouw, bediening en het opruimen nemen wij allemaal voor onze rekening zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen evenement.

Opening

Wilt u een feestelijke opening van een bedrijfspand, kantoor, school, zwembad, speeltuin of andere (openbare) ruimtes, dan helpt Leeborent u graag. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis en verzorgen uiteenlopende events. Geen opening is hetzelfde dus wij horen graag wat uw wensen zijn zodat wij het evenement tot in de puntjes kunnen faciliteren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Opening openbare ruimte

Na jarenlang bouwen, is het dan eindelijk zo ver: de opening van uw pand. Een spannend moment voor de aannemers en een mooi moment voor de toekomstige bezoekers. Zo’n speciale opening mag u natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan. Daarom zorgen wij van Leeborent er graag voor dat het een spectaculaire opening wordt. Met het juiste licht en geluid, muziek en een DJ of presentator, wij maken er een feestje van. Of het nu gaat om een nieuw winkelcentrum, een museum of een gemeentehuis. Wij zijn er voor alle soorten openingen.

Met alleen een goed geluidssysteem, een grote lichtset en een DJ bent u er nog niet, daarom kunnen wij een arsenaal aan special effects meenemen, aansluiten en bedienen voor u. Zo kunt u zorgeloos de mensen verwelkomen en loopt de opening gesmeerd. Leeborent levert een op maat gemaakt pakket voor de opening van de openbare ruimte. Compleet met CO2 blazers, confetti shooters en een valdoek systeem. Onthul de voorgevel van het pand door het laten vallen van een doek en schiet confetti door de lucht op het moment suprême. Zo laat u gegarandeerd een verpletterende eerste indruk achter voor uw toekomstige publiek.

Opening bedrijfspand of winkel

De opening van uw nieuwe bedrijfspand of winkel is een uniek moment en mag u natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan. Daarvoor is een feestelijke opening nodig zodat uw toekomstige klanten zich welkom voelen en de opening nooit zullen vergeten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vallend doek voor de naam van uw winkel? Dit kan met een power drop systeem. Of een aftelmoment die eindigt met confetti of CO2 blazers? Dit alles kan met 1 druk op de knop worden geregeld door een van onze vakkundige medewerkers.

Naast het leveren van de special effects voor uw evenement, verzorgen wij ook een goed geluidssysteem waardoor de spreker goed verstaanbaar is en een DJ of presentator het publiek kan warm maken. Voor meer special effects of andere apparatuur raden wij u aan om een kijkje te nemen op onze site en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Productpresentatie

Een productpresentatie samen met Leeborent pakt goed uit. Wilt u een nieuw product lanceren? Dan helpt Leeborent u graag bij de presentatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om technische mankementen. Dat nemen wij voor u uithanden en zorgen ervoor dat de productpresentatie vlekkeloos verloopt. Wij faciliteren op maat. Door jarenlange ervaring zorgen wij voor een passend en juist advies op maat met een voordelig prijskaartje. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend de offerte aanvragen.

Productpresentatie

Straatfeest organiseren

Een straatfeest organiseren is het ideale moment voor buurtbewoners om elkaar wat beter te leren kennen. Dit kan in vele vormen, waaronder een buurtbarbecue of een buurtborrel. Het belangrijkste van een straatfeest is dat er genoeg ruimte is om met elkaar te spreken en hiervoor de tijd te hebben. Door elkaar wat langer te spreken dan alleen de smalltalk in het doorgaande leven, wordt het in de toekomst ook een hechtere buurt en kunt u vaker een beroep op elkaar doen. Om dit te bereiken is de juiste aanvulling en aankleding van het straatfeest van groot belang. Wat dacht u van een podium, geluidsapparatuur en de juiste feestverlichting om van uw buurt een waar spektakel te maken? Wij van Leeborent helpen u graag!

Wij weten als geen ander dat een goed begin het halve werk is en daarom zorgt Leeborent dat het straatfeest vanaf het begin goed wordt voorbereid. Wist u namelijk dat sommige gemeenten een vergoeding geven voor straatfeesten? Per gemeente verschilt dit, zo ook of podia zijn toegestaan. Ook deze organisatie kunnen wij voor u regelen. Wij ondersteunen u graag van A tot Z bij het organiseren van een evenement en zo ook bij de organisatie van een straatfeest.

Voor service op locatie bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Want waar u het al druk genoeg heeft met de organisatie, nemen wij graag werk uit handen. Dit begint natuurlijk al bij het meedenken en voorbereiden van uw straatfeest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle benodigde apparatuur. Wij komen deze persoonlijk brengen en ter plaatse ook zelf aansluiten. Indien gewenst komt ons personeel ook de apparaten bedienen voor u en wordt alles na afloop opgeruimd. Wij helpen u graag. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of een offerte op maat aanvragen.

 

Apparatuur verhuur evenementen organiseren

Samen met Leeborent uw evenement organiseren

Van onze dienstverlening mag u flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid verwachten.

Wilt u er zeker van zijn dat u niets over het hoofd ziet? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee. Dit is altijd vrijblijvend net zoals het aanvragen van een offerte.

Kunt u niet zo lang wachten? Wij zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur op 020-4976834 of stuur ons een bericht via WhatsApp op +31(0)6-54664447. Een Leeborent medewerker met vakkennis voorziet u graag van passend advies.

Directe informatieaanvraag of boeken: mail naar info@leeborent.nl. Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten.

 

Vraag direct een offerte aan

Visual CAPTCHA
Velden met een * zijn verplicht.