OFFERTE AANVRAGEN

Festival organiseren

Wat heb je nodig om een festival te organiseren?

Een festival organiseren gaat niet van zelf en kost veel tijd en energie. De belangrijkste tip is daarom: begin op tijd. Wat voor soort festival wilt u organiseren? Wie is de doelgroep? Waar gaat het festival plaatsvinden; op een buitenlocatie of binnen? En niet geheel onbelangrijk; hoe gaat u het festival organiseren. Het vergt vooraf vaak meer tijd dan u denkt, daarom moet u niet onderschatten wat er allemaal bij het organiseren van een evenement komt kijken. Komt u er niet uit? Dan helpt Leeborent u natuurlijk graag. Wij denken vrijblijvend met u mee.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Om u alvast een idee te geven, hebben we een stappenplan voor u gemaakt. Hier kunt u alvast eens over brainstormen. Dit kunt u ook in samenwerking met ons doen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten wat erbij komt kijken en welke apparatuur er nodig is.

Wat heb je nodig om een festival te organiseren?

Wat is de reden van het festival organiseren?

Wat wilt u bereiken met het festival of evenement? Wordt het een samenkomst van vrienden en familie? Is het een zakelijke aangelegenheid die in een leuk jasje wordt gestoken? Wilt u nieuwe klanten werven of juist uw klanten bedanken voor de support? Wilt u zich richten tot alle werknemers en het als bedrijfsfeest organiseren? Of is het de bedoeling dat er actief netwerken plaatsvindt? Dit is nog maar een kleine greep uit vragen waar u over na kunt denken. Want zodra u een duidelijk doel heeft waarom u een festival gaat organiseren, komt alles meer samen en kan er gericht worden opgebouwd en aangekleed. De belangrijkste vraag die u uzelf kunt stellen, is wat wil ik dat mijn gasten na afloop zeggen over het evenement?

Wat is de reden van het festival organiseren

Wat is uw budget?

Als u een festival gaat organiseren, is het belangrijk om vooraf een duidelijke begroting te maken. Wat is uw maximale budget? Blijf daar dan iets onder zitten om onvoorziene kosten te kunnen dekken. Leeborent denkt hierover graag met u mee. In onze offerte kunt u duidelijk zien waar u precies voor betaalt. U kunt vrijblijvend een of meerdere offertes aanvragen .

Wanneer vindt het evenement plaats?

Ook niet geheel onbelangrijk is de tijd van het jaar waarin u een festival wilt organiseren. Zeker als u van plan bent om buiten een evenement te organiseren. De temperatuur en de weersverwachting zijn in deze situatie alles bepalend en erg belangrijk om vooraf rekening mee te houden. Daarnaast is het belangrijk om ruim van tevoren een uitnodiging te versturen. Gaat u een herinnering sturen? En moeten uw gasten voor een bepaalde datum laten weten of ze komen?

Vinden er activiteiten plaats?

Als het evenement om een netwerkborrel gaat, is het fijn als er ook zitplaatsen en statafels aanwezig zijn. Geeft u een groot bedrijfsfeest, dan zijn hele andere facetten weer interessant. Denk hierbij aan een karaoke set huren of een silent disco huren . Gaat er gedanst worden? Wat voor dansvloer wilt u dan? Moet er een speech gegeven worden, denk dan aan een podium en de nodige apparatuur zoals een microfoon en goede geluidsinstallaties. Ook lichtinstallaties zijn van groot belang en bepalen de sfeer van het feest.

Hoe is het festival gegaan?

Het is altijd fijn om na afloop te evalueren over de dag of avond van het evenement. Vraag uw bezoekers bijvoorbeeld een online enquête in te vullen over de gang van zaken van het festival. Zo heeft u meteen een antwoord op de vraag die u in de eerste stap heeft opgesteld. Is het feest geslaagd?

Welke vergunningen heb ik nodig voor een festival?

Voor het organiseren van een evenement heeft u een vergunning nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente waar u het festival gaat organiseren. De procedure verschilt per gemeente dus vraag op tijd naar de voorwaarden. De kosten van een vergunning kunnen aardig uiteenlopen en hangen volledig af van de grootte van het festival en de bijbehorende activiteiten. Zo’n vergunning heet een evenementenvergunning. In sommige gevallen is een vergunning niet nodig, maar is goedkeuring al voldoende. Geef het wel altijd aan bij de gemeente om onverwachte problemen te voorkomen.

Welke vergunningen heb ik nodig voor een festival

Wat niet vergeten op een festival?

Als u een groot evenement of festival gaat organiseren, is planning key. U wilt een spectaculair feest neerzetten en daar mag niets aan ontbreken. Van licht en geluid tot aan special effects , alles moet tot in de puntjes goed geregeld zijn. Daarom hebben wij voor u een festival organiseren checklist gemaakt zodat u weet wat het aanbod bij Leeborent is en wat er allemaal mogelijk is om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Aggregaat huren

Waar u ook besluit een festival te organiseren, overal is energie nodig. Zonder energie geen evenement. Gelukkig beschikt Leeborent over een noodstroomaggregaat of een dieselgenerator. Deze bieden de ultieme uitkomst voor het opwekken van onmisbare energie op plekken waar dit niet aanwezig is. De aggregaten die wij leveren , waaronder aggregaten met schone energie, kunnen van 1kv tot 2000kva. Naast dat u een aggregaat kunt huren, is een tijdelijk netopvang ook mogelijk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Leeborent of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Klimaat neutrale aggregaat huren met groene stroom

Indien u een schone aggregaat wenst, bent u bij Leeborent aan het juiste adres. De schone aggregaat is klimaat neutraal met gebruik van HVO/Aspen of De Groen Aggregaat. Klimaat neutraal betekent groene stroom. Deze groene stroom is mogelijk door het gebruik van duurzame brandstoffen. Fossiele brandstof wordt in het geval van schone aggregaten dus vermeden. Deze aggregaten bieden noodstroom die veilig en op de juiste manier wordt verzorgd met een dieselgenerator. Wij sluiten deze aan op een meterkast in de buurt. Dit wordt ook wel stroomnet genoemd en is bijvoorbeeld mogelijk als u een feest geeft in een bedrijfspand.

Duurzaam en CO2 neutraal zijn woorden die we vandaag de dag vaak horen. Ook in de evenementensector neemt de vraag naar duurzame mogelijkheden toe. Steeds meer vergunningseisen vragen naar Ledverlichting en duurzame materialen, zoals aggregaten. Leeborent levert schone aggregaten die voorzien zijn van groene stroom, bijvoorbeeld de Groene Aggregaat. Deze biedt CO2 neutrale hybride stroomvoorzieningen.

Deze schone en groene aggregaten werken op Aspen of HVO. Ook in combinatie met een accupakket, zonnepanelen en een conventionele aggregaat. Ook deze conventionele aggregaat is milieu vriendelijk en dus ideaal om ingezet te worden wanneer spanning in het hybridepakket onder het gewenste niveau uitkomt. De groene aggregaat draagt bij aan een schoner milieu doordat de CO2-uitstoot beperkt wordt. Dit levert niet alleen een goede bijdrage aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee. Een schone aggregaat verbruikt namelijk tot 95% minder brandstof dan een conventionele aggregaat dat doet. Win-win dus.

Onze aggregaten draaien op duurzame HVO en biobrandstof. Dit is allemaal mogelijk door een samenwerking met GoodFuels. De biobrandstof is het meest duurzame alternatief voor de fossiele brandstoffen. Deze duurzame biobrandstof zorgt namelijk voor het 100% reduceren van CO2. Bij Leeborent kunnen wij u dus voorzien van een CO2-neutrale energievoorziening in de vorm van groene aggregaten . Wij leveren op iedere gewenste locatie door heel Nederland. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op en dan staat een van onze medewerkers u graag te woord.

Aggregaat huren voor noodsituaties

Tijdens calamiteiten rukken wij zo snel mogelijk uit voor u en rijden we door heel Nederland. Energie is van essentieel belang, daarom leveren wij u zo spoedig de juiste aggregaten. Zo bent u weer voorzien van noodstroom en kan het feest doorgaan. Als u een aggregaat gaat huren bij Leeborent, dan bespreken wij vooraf een energiebehoefteberekening. Hieruit volgt een uitkomst die wij uiterst serieus nemen om ervoor te zorgen dat al uw ‘spanningsproblemen’ weg zijn. Wij brengen zelf onze elektriciens mee die de benodigde aansluitbekabeling en verdeelkasten op de juiste plekken zetten en dat de door u gewenste locatie over genoeg energie beschikt.

Schone aggregaat huren – regio Amsterdam

Met de huidige veranderende wereld proberen wij zo zuinig mogelijk om te gaan met onze diensten door heel Nederland. Op deze manier proberen we zo minder belastend te zijn voor mens, dier en milieu. Ook wij dragen graag ons steentje bij. Op zoek naar groene stroom in de Gemeente Amsterdam? Dat is mogelijk. Wel heeft de Gemeente Amsterdam haar regels flink aangescherpt. In deze regio kunnen alleen nog Aspen aggregaten tot een maximum van 10Kva gehuurd worden en ingezet worden op land en water in Amsterdam. Daarnaast is een vergunning vereist. Houd daar dus rekening mee. Komt u er niet uit? Dan denken wij graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Podium huren

Wilt u een podium huren? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van alle entertainmentproducten, zoals licht, geluid en podia. Het assortiment is groot dus er is voor ieder wat wil. Waar bent u naar op zoek; een binnen- of buitenpodium, een overdekt podium, een catwalk podium of een rond podium? Of wilt u een overdekt podium huren ? Wij zijn van alle markten thuis. U wilt een festival organiseren, maar u bent er nog niet helemaal over uit wat het beste aansluit bij uw wensen? Dan denken wij graag met u mee.

Podium huren

Silent disco huren

Gaat u een festival of evenement organiseren en wilt u een speciale twist toevoegen? Dan is het huren van een silent disco enorm aan te raden. Leeborent is de specialist op het gebied van evenementen en organisatie. Bij ons huurt u een compleet silent disco set van de hoogste kwaliteit. Ook is de silent disco ideaal voor klein feesten, buurtfeesten of bedrijfsfestivals. Voor een optimale service bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de silent disco.

Een silent disco wordt ieder jaar populairder. Zeker op zakelijke evenementen. Het is namelijk de ultieme manier om zakelijk te combineren met ontspanning, zonder te veel geluidsoverlast te veroorzaken. Bijkomend voordeel: een silent disco ziet er super hip uit en is makkelijk te organiseren. Om de silent disco helemaal compleet te maken, kunt u een DJ-set of drive-in-show huren. Of wat dacht u van een opvallende LED-dansvloer of een interactieve video-dansvloer om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Dit wordt een spectaculair festival waar uw gasten of personeel nog lang over na zullen praten.

De draadloze koptelefoons beschikken over drie kanalen. Op ieder kanaal is een ander genre muziek te horen. U kunt zelf kiezen waar u voorkeur naar uitgaat en afwisselen van muziekgenres. Naast muziek kunt u er tijdens een zakelijk evenement, zoals congressen, seminars, beurzen en presentaties, ook voor kiezen om per kanaal een andere presentatie af te laten spelen. Een mens kan namelijk niet op meerdere plekken tegelijk zijn, maar dankzij de draadloze koptelefoons zijn uw gasten veel flexibeler om meerdere presentaties bij te wonen. Zo hoeven ze niet van ruimte naar ruimte te lopen, maar kunnen ze op een plek switchen tussen de verschillende gesprekken. Ideaal toch? Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact op met ons. De medewerkers van Leeborent staan u graag te woord en denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Silent disco huren

Karaoke set huren

Er is niets zo leuk als een karaoke met je vrienden. Ga je een discofeest organiseren, dan mag een karaoke set natuurlijk niet ontbreken. Bij Leeborent kunt u terecht voor een geheel verzorgde karaoke set, maar u kunt ook losse onderdelen huren bij ons. Meezingen met de foute hitjes of de disco classics wordt mede mogelijk gemaakt door onze karaoke set. Tegen een scherpe prijs kunt u een karaoke set huren. Deze zijn eenvoudig en zelfstandig te bedienen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunnen wij u voorafgaand aan uw feest natuurlijk van een uitgebreide uitleg en demonstratie voorzien. Wij helpen u graag op alle fronten.

Karaoke set huren

Dansvloer huren

Of u nu een jaren 80 feest gaat organiseren of een eigen festival gaat organiseren; een dansvloer is een must have tijdens zo’n feest. U kunt bij Leeborent terecht voor de huur van prachtige verschillende soorten vloeren, denk hierbij aan een kunststof of houten dansvloeren. U kunt ook een LED-dansvloer huren voor een extra special effect in de nacht. Wij denken samen met u mee en komen tot een dansvloer die het beste aansluit bij uw wensen van het feest. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dansvloer huren

Pipe en drape huren

Voor een bedrijfsfeest kan een pipe en drape huren wellicht handig zijn. Dit is dan namelijk hét systeem dat u zoekt. Het pipe en drape systeem bestaat uit verschillende staanders en liggers met aan weerzijden een satijnendoek dat beschikbaar is in diverse kleuren. Het pipe en drape systeem werkt erg flexibel en is makkelijk uit te breiden naar de naar u gewenste lengte. Er is keuze uit een lengte van 2,15 meter tot en met maar liefst 5 meter. De staanders van de pipe en drape worden omhoog gehouden door middel van dunne onopvallende platen. Doordat ze zo dun zijn, zijn ze geschikt voor iedere locatie en bovendien heel veilig. U zult er niet over struikelen.

Gaat u een pipe en drape huren bij Leeborent? Dan verzorgen wij het geheel van het begin tot het einde. Wij zorgen voor de op- en afbouw en toveren uw ruimte in een mum van tijd om tot een feestelijke ruimte. Naast een pipe en drape huren, kunt u er ook voor kiezen om het te kopen en op maat te laten maken zodat u het ieder jaar weer kunt gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan.

Pipe en drape huren

Droogijsmachine huren

Special effects maken het evenement, want de naam zegt het al, ze geven een speciaal effect en dat blijft de mensen bij. Een van die special effects is een droogijsmachine . De droogijsmachine blaast door de ruimte wat een zeer mooi effect heeft. Het is alles bepalend voor de sfeer die u wilt creëren op uw festival of evenement.

Droogijsmachine huren

Themafeesten

Bedrijfsfestival organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren is niet niks. Er komt vaak meer bij kijken dan u voorafgaand denkt. Of u nu van plan bent om een klein festival te organiseren of een groot feest gaat organiseren, een goede basis is heel belangrijk. Daarnaast is het onmisbaar om op tijd te beginnen met een bedrijfsfestival organiseren. Wat voor soort licht en geluid wilt u? En heeft u al nagedacht over eventuele special effects om het feest nog onvergetelijker te maken? Bij Leeborent zijn er tal van mogelijkheden. Ieder feest verdient de aandacht en daar helpen wij u graag bij.

Wilt u een nieuw product aankondigen of uw personeel bedanken en is daar een podium voor nodig? Of wilt u een keer per jaar met het hele team helemaal uit uw dak gaan en gaan de voetjes van de vloer? Dan is een dansvloer natuurlijk onmisbaar. Verder kunt u denken aan het huren van een beamer of led-scherm om een grote aankondiging op te tonen. Maak indruk op uw gasten door de juiste combinatie van beeld, licht en geluid. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen. Wij denken graag vrijblijvend met u mee over wat u hiervoor allemaal nodig heeft. Ook kunt u alvast een vrijblijvende offerte aanvragen .

Bedrijfsfestival organiseren

Jaren ’80 feest organiseren

Wilt u een Saturday Night Fever themafeest organiseren? Ook dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Niets is zo leuk als een avond met alle discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80. It brings back memories. Alle gasten zullen dansen op de hits van ABBA, Kiss, Johnn Travolta, de Beegees en ga zo maar door. Om een ultiem jaren ’80 feest te organiseren is een goede voorbereiding van groot belang. Uw gasten zullen een tijd gaan herbeleven en dat verdient tot in de puntjes tot worden georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van het huren van een karaoke set ? Op deze manier kan iedereen zijn of haar favoriete muziek uit de eighties uitkiezen en meezingen. Er zal tot in de diepste uren van de nacht worden gelachen en gedanst. Om het helemaal af te maken, is een goede LED-dansvloer en de juiste spotlights en geluidsinstallaties een absolute must. Het zal een feest worden om nooit te vergeten. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met een van onze medewerkers op. Zij hebben vakkennis en heel veel ervaring in het organiseren van allerlei soorten feesten en partijen.

Jaren 80 feest organiseren

Straatfeest organiseren

Een straatfeest organiseren is een ideale manier om alle buurtbewoners wat beter te leren kennen. Dit kan door middel van een buurtborrel of een zomerse buurtbarbecue. Het belangrijkste doel van een straatfeest is dat er genoeg ruimte en gelegenheid is om met elkaar bij te praten. Als buren ziet u elkaar misschien welke elke dag op even op straat voordat u onderweg gaat naar een afspraak. Vaak blijft het dan bij smalltalk. Wat zo bijzonder is aan een straatfeest organiseren, is dat er weer de gelegenheid komt om elkaar wat beter te spreken en wat meer op de hoogte te zijn van wat er in ieders leven speelt. Liever een goede buur dan een verre vriend wordt wel ook wel gezegd. Daarom des te belangrijker om een onvergetelijk straatfeest te organiseren.

Leeborent denkt graag met u mee over de juiste invulling van het straatfeest. Verwacht u een belangrijke aankondiging op uw straatfeest? Dan kan een podium meerwaarde bieden. Ook is goede geluidsapparatuur handig als u tijdens uw toespraak voor de hele buurt gehoord wilt worden. Een goed begin is immers het halve werk, maar denk ook eens out of the box. Een straatfeest met versieringen en decoraties zoals vlaggen en ballonnen is al snel vanzelfsprekend. Maar om het gezelliger te maken, kunt u ook denken aan statafels, de juiste sfeerverlichting, een goede muziekinstallaties en wellicht een back-up aggregaat met groene stroom.

Straatfeest organiseren

Klein festival organiseren

Wilt u een unieke bruiloft? Wat dacht u van een klein festival organiseren? Dan kunt u bijvoorbeeld trouwen op het strand? Of in het bos? Met Leeborent is alles mogelijk. Wij kunnen u helpen met de verhuur van alle apparatuur die nodig is voor een bruiloft die buiten plaatsvindt. Dit is natuurlijk allemaal mogelijk dankzij onze schone aggregaten. Van een buitenpodium tot licht- en geluidsinstallaties en van feestverlichting tot special effects: wij helpen u graag.

Een klein festival organiseren maakt uw bruiloft absoluut uniek. Uw gasten zullen compleet verrast zijn. Dankzij de special effects wordt het een spraakmakende dag. Wat dacht u van een bellenblaasmachine of een droogijsmachine voor de ultieme magische sfeer? Er vormen zich wolken op de dansvloer en u bevindt zich even in de zevende hemel. Voor het ultieme festival gevoel mag een confetti- of streamershooter natuurlijk niet ontbreken. Leeborent heeft een gigantisch aanbod en denkt graag mee over alle mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak met ons maken of alvast een offerte opvragen als u al duidelijk weet wat u wilt.

klein festival organiseren

Samen met Leeborent een festival organiseren

Van onze dienstverlening mag u, betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit verwachten. Wilt u er zeker van zijn dat het organiseren van een festival vlekkeloos verloopt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen . Kunt u niet zo lang wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur op 020-4976834 of stuur ons een Whatsapp bericht naar +31(0)6-54664447. Een van onze medewerkers met vakkennis voorziet u graag van passend advies. Directe boeken: mail naar . Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten.

Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447