OFFERTE AANVRAGEN

Feestelijke opening

Een feestelijke opening organiseren doet u natuurlijk met de hulp van Leeborent. Het kan gaan om advies geven tot het geheel uit handen nemen van een event en alle apparatuur opbouwen en weer afbreken. Van licht- en geluidsinstallaties tot podia en van beamers tot karaoke sets; bij Leeborent is het allemaal mogelijk. Neem gerust contact met ons op en dan denken wij graag vrijblijvend met u mee.

Advies voor uw evenement door de specialisten van Leeborent

Een feestelijke opening vraagt om ideeën, een goede voorbereiding en puike organisatie. Leeborent helpt u daarbij. Als specialist in de verhuur van evenementbenodigdheden, geven we advies op maat. Leg uw evenement aan ons voor en we adviseren u over alle nodige apparatuur die u nodig heeft om het tot een succes te maken.

Daarbij denken we bijvoorbeeld ook mee qua stroomvoorziening: kunt u geluidsapparatuur, een extra koelkast, verlichting of andere apparaten wel veilig aansluiten op het bestaande net? Of levert dit te veel risico’s op en moet er een tijdelijke extra stroomvoorziening komen? En welke apparatuur heeft u verder allemaal nodig? Wij denken graag met u mee. Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat heb je nodig om een feestelijke opening te organiseren?

Als u een feestelijke opening gaat organiseren, is een duidelijk plan van aanpak van groot belang. U wilt een spectaculair feest neerzetten en daar mag niets aan ontbreken. Van licht en geluid tot aan special effects ; alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Daarom hebben wij voor u een ” opening, feest of festival organiseren checklist ” gemaakt. Zodat u weet wat het aanbod bij Leeborent is en wat er allemaal mogelijk is om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Wat heb je nodig om een feestelijke opening te organiseren

Wat is de reden van de feestelijke opening?

De reden dat u een feestelijke opening wilt gaan organiseren, kan variëren. Misschien gaat het om de opening van een openbare ruimte, een opening na renovatie of verbouwing van uw winkel of bedrijf, of opening van een compleet (nieuw) bedrijfspand of winkel.

Feestelijke opening openbare ruimte

Bij een feestelijke opening van een openbare ruimte wilt u misschien een geluidsinstallatie inzetten, lampen huren voor extra verlichting, een podium opbouwen of catering inhuren voor de hapjes en drankjes. Leeborent verhuurt al deze apparatuur, maar gaat ook een stapje verder. De eerste vraag die wij u zullen stellen, is namelijk: kan de stroomvoorziening dit allemaal wel aan? Het laatste wat u wilt tijdens een feestelijke opening, is dat het licht of geluid wegvalt. Of dat de koeling van de catering niet meer werkt. Allemaal doordat het stroomnet overbelast is door de vele apparaten. Daarnaast is de veiligheid natuurlijk van belang: een overbelast stroomnetwerk kan tot kortsluiting en mogelijk tot brand leiden.

Daarom denken wij bij Leeborent bij feesten, evenementen en feestelijke openingen meteen aan een aggregaat huren . Een aggregaat zorgt er namelijk voor dat u overal de beschikking heeft tot voldoende veilige energie. Bij Leeborent kunt u onder meer terecht voor een duurzame en klimaat neutrale aggregaat, maar ook voor een aggregaat voor tijdelijke situaties en noodsituaties.

Klimaat neutrale aggregaat huren met groene stroom

Duurzaam en CO2 neutraal zijn woorden die we vandaag de dag vaak horen. Ook in de evenementensector neemt de vraag naar duurzame mogelijkheden toe. Steeds meer vergunningseisen vragen naar Led-verlichting en duurzame materialen, zoals aggregaten. Leeborent levert schone aggregaten die voorzien zijn van groene stroom, bijvoorbeeld het groene aggregaat. Deze biedt CO2 neutrale hybride stroomvoorzieningen.

Indien u een schone aggregaat wenst in te zetten tijdens uw evenement, bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Het schone aggregaat is klimaat neutraal met gebruik van HVO/Aspen of het Groene Aggregaat .

Klimaat neutraal betekent dat het aggregaat functioneert op groene stroom. Deze groene stroom is mogelijk door het gebruik van duurzame brandstoffen. Fossiele brandstof wordt in het geval van schone aggregaten dus vermeden. Deze aggregaten bieden een tijdelijke energiebron (zoals nodig is bij een evenement) of noodstroom die veilig en op de juiste manier wordt verzorgd met een dieselgenerator. Wij sluiten deze aan op een meterkast in de buurt. Dit wordt ook wel stroomnet genoemd en is bijvoorbeeld mogelijk als u een feest geeft in een bedrijfspand, zaal of in de buitenlucht.

Wij leveren aggregaten en andere verhuurspullen op iedere gewenste locatie door heel Nederland. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op en dan staat een van onze medewerkers u graag te woord.

Klimaat neutrale aggregaat huren met groene stroom

Aggregaat huren voor tijdelijke of noodsituaties

Tijdens voorziene stroomonderbreking of onvoorziene calamiteiten rukken wij zo snel mogelijk uit voor u en rijden we door heel Nederland. Energie is van essentieel belang, daarom leveren wij u zo spoedig de juiste aggregaten. Zo bent u weer voorzien van noodstroom en kan het feest doorgaan. Als u een aggregaat gaat huren bij Leeborent, dan bespreken wij vooraf een energiebehoefteberekening. Hieruit volgt een uitkomst die wij uiterst serieus nemen om ervoor te zorgen dat al uw ‘spanningsproblemen’ weg zijn. Wij brengen zelf onze elektriciens mee die de benodigde aansluitbekabeling en verdeelkasten op de juiste plekken zetten en dat de door u gewenste locatie over genoeg energie beschikt.

Aggregaat huren voor tijdelijke of noodsituaties

Feestelijke opening bedrijfspand of winkel

U wilt een feestelijke opening organiseren, omdat u een nieuw bedrijfspand of winkel opent? De opening van een nieuw bedrijfspand of winkel is een feestelijke gebeurtenis en een uniek moment – of het nu een eerste of vijfde pand betreft. Om uw huidige en toekomstige klanten een warm welkom te heten, is een spectaculaire opening nodig.

Wat denkt u bijvoorbeeld van vallende ballonnen na het aftelmoment? Of van een vallend doek om het nieuwe pand te onthullen aan uw toekomstige en huidige klanten? Dit kan bewerkstelligd worden met een power drop systeem . Dit wordt ook wel een valdoek systeem genoemd. Na het aftelmoment kunt u natuurlijk ook denken aan confetti steamers om mee over het publiek te schieten. Ook CO2 blazers af laten gaan tijdens het moment supr√™me zijn vaak een daverend succes. Dit alles kan met één druk op de knop geregeld worden door onze vakkundige medewerkers.

Verhuur van apparatuur

Een feestelijke opening van een winkel of bedrijfspand is daarom belangrijk om goed aan te pakken. Voor het organiseren van een geslaagde feestelijke opening mag de juiste apparatuur niet ontbreken. Het huren van de juiste apparatuur doet u natuurlijk via Leeborent. Weet u niet precies wat u nodig heeft? We beginnen bij Leeborent altijd bij de basis: goede geluidsapparatuur om een aankondiging te kunnen doen, eventueel een podium , de juiste verlichting (denk hierbij aan spotlights) en beeldschermen om presentaties of nieuwe producten op te tonen.

Wilt u een plan op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Special effects huren
Naast de basis kunt u voor een breed assortiment bij ons terecht. Uw feestelijke opening kan namelijk ook voorzien worden van special effects om er een onvergetelijk moment van te maken. Daarnaast kunt u ook denken aan een DJ of presentator die het publiek warm maakt voor het aftelmoment. De DJ kan een paar fijne plaatjes draaien en de presentator kan het publiek vast opwarmen. Als u ’s avonds de feestelijke opening wilt organiseren dan kunnen wij een mooie licht- en lasershow voor u verzorgen in combinatie met de special effects apparatuur.

Feestelijke opening bedrijfspand of winkel

Wat is uw budget?

Als u een feestelijke opening gaat organiseren, is het belangrijk om vooraf een duidelijke begroting te maken. Wat is uw maximale budget? Blijf daar dan iets onder zitten om onvoorziene kosten te kunnen dekken. Leeborent denkt hierover graag met u mee. In onze offerte kunt u duidelijk zien waar u precies voor betaalt. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen .

Wanneer vindt de feestelijke opening plaats?

Ook niet geheel onbelangrijk is de tijd van het jaar waarin uw bedrijfspand wordt opgeleverd en wanneer u uw bedrijfspand wilt onthullen aan het grotere publiek. Zeker als u van plan bent om buiten een evenement te organiseren. De temperatuur en de weersverwachting zijn in deze situatie alles bepalend en erg belangrijk om vooraf rekening mee te houden. Daarnaast is het belangrijk om ruim van tevoren een uitnodiging te versturen. Gaat u een herinnering sturen? En moeten uw gasten voor een bepaalde datum laten weten of ze komen? Wordt het een intiem en besloten evenement of is iedereen welkom om de feestelijke opening bij te wonen?

Vinden er activiteiten plaats?

Niets is zo leuk om van een feestelijke opening echt een feest te maken met leuke activiteiten. Zo betrekt u het publiek en wordt het een event om nooit te vergeten. Als het evenement om een netwerkborrel gaat, is het fijn als er ook zitplaatsen en statafels aanwezig zijn. Maar bij een feestelijke opening van een nieuw bedrijfspand of winkel zijn hele andere facetten weer interessant. Denk hierbij aan een karaoke set huren of een silent disco huren . Gaat er gedanst worden? Wat voor dansvloer wilt u dan? Moet er een speech gegeven worden, denk dan aan een podium en de nodige apparatuur zoals een microfoon en goede geluidsinstallaties. Ook lichtinstallaties zijn van groot belang en bepalen de sfeer van het feest.

Wanneer vindt de feestelijke opening plaats

Hoe is de feestelijke opening gegaan?

Het is altijd fijn om na afloop te evalueren over de dag of avond van de feestelijke opening. Vraag uw bezoekers bijvoorbeeld een online enquête in te vullen over het aangeprezen product. Wat vonden ze ervan? Was alles goed te zien en horen? Deze informatie kan u in de toekomst meenemen, mocht u nog eens een feestelijke opening organiseren.

Wat u niet mag vergeten op een feestelijke opening

De belangrijkste apparatuur op een rij:

Aggregaat huren

Een feestelijke opening vraagt veel stroom, want u wilt vast gebruik maken van veel beeld- en geluidsapparatuur. Waar u de feestelijke opening ook organiseert, overal is energie nodig. Zonder energie geen spetterende feestelijke opening. Gelukkig beschikt Leeborent over een noodstroomaggregaat of een dieselgenerator. Deze bieden de ultieme uitkomst voor het opwekken van onmisbare energie op plekken waar dit niet aanwezig is.
De aggregaten die wij leveren , waaronder aggregaten met schone energie, kunnen van 1kv tot 2000kva. Naast dat u een aggregaat kunt huren, is een tijdelijk netopvang ook mogelijk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Leeborent of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Podium huren

Wilt u een podium huren? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van alle entertainmentproducten, zoals licht, geluid en podia. Het assortiment is groot dus er is voor ieder wat wil. Waar bent u naar op zoek; een binnen- of buitenpodium, een overdekt podium, een catwalk podium of een rond podium? Of wilt u een overdekt podium huren ? Wij zijn van alle markten thuis. U wilt een feestelijke opening organiseren, maar u bent er nog niet helemaal over uit wat het beste aansluit bij uw wensen? Dan denken wij graag met u mee.

Licht- en geluidsinstallaties huren

Voor het organiseren van een feestelijke opening is de juiste verlichting van groot belang. Verlichting bepaalt de sfeer. Voor alle benodigdheden op het gebied van licht kunt u terecht bij Leeborent: dé specialist op dit gebied. Wij leveren diverse soorten verlichting voor binnen en buiten.

We geven u concreet lichtadvies en voeren het, indien gewenst, ook zo uit op de desbetreffende locatie. Wij kunnen op iedere locatie, zowel binnen als buiten, het gewenste lichteffect bereiken. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur, onze ervaring en vakkundigheid en ons improvisatievermogen. Dankzij de juiste partners kunnen wij u op elk gebied van dienst zijn

De juiste verlichting is essentieel voor de feestelijke opening. Uw gasten moeten niet binnenkomen in een zaal waar te felle verlichting aanwezig is. Dat komt niet ten goede aan de sfeer. Te drukke of kleurrijke verlichting kan ook de feestvreugde bederven en de focus op de verkeerde dingen leggen. Het gaat immers om de feestelijke opening. Daarom is het belangrijk om een goede en betrouwbare leverancier te kiezen voor uw verlichting. Leeborent is een vakkundig bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste verlichting van uw bedrijfsevenement . Wij leveren verlichting door heel Nederland tegen scherpe tarieven. Hierbij kunt u denken aan:

Gevel verlichting

Gevelverlichting is ideaal voor een feestelijke opening. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo op de gevel extra te laten verlichten. Uw klanten zullen er op deze manier direct voor binnenkomst al mee in aanraking komen. Daarnaast zorgt gevelverlichting ook voor veiligheid en leukt het de buitenkant van uw bedrijfspand enorm op. Het gaat immers op de first impression en die moet goed zijn. Benieuw naar ons aanbod gevelverlichting? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Feestverlichting

Feestverlichting mag natuurlijk niet ontbreken op een feestelijke opening. De juiste verlichting maakt uw feestelijke opening direct helemaal af. Bij Leeborent huurt u diverse soorten verlichting voor uw evenement. Wij leveren door heel Nederland tegen een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor diverse prikkabels, lichtsnoeren, blacklight kanonnen, dimmers, glitterbollen, muziek gestuurde lichteffecten, led-stroken, spots, bewegend licht en nog veel meer. Neem een kijkje bij ons aanbod .

Silent disco huren

Voor na de feestelijke opening is een speciale touch natuurlijk ook wel leuk. Iets wat de klanten zich nog lang gaan herinneren, kan een silent disco zijn. Dit kan absoluut een speciale twist toevoegen aan uw feestelijke opening. Het huren van een silent disco is enorm aan te raden. Leeborent is de specialist op het gebied van evenementen en organisatie. Bij ons huurt u een compleet silent disco set van de hoogste kwaliteit. Ook is de silent disco ideaal voor klein feesten, buurtfeesten of bedrijfsevenementen. Voor een optimale service bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de silent disco.

Karaoke set huren

Er is niets zo leuk als een karaoke met je vrienden, maar voor potentieel nieuwe klanten is het ook een leuke extra toevoeging. Ga je een feestelijke opening organiseren, dan mag een karaoke set natuurlijk niet ontbreken. Bij Leeborent kunt u terecht voor een geheel verzorgde karaoke set, maar u kunt ook losse onderdelen huren bij ons. Meezingen met de foute hitjes of de disco classics wordt mede mogelijk gemaakt door onze karaoke set. Tegen een scherpe prijs kunt u een karaoke set huren. Deze zijn eenvoudig en zelfstandig te bedienen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunnen wij u voorafgaand aan uw feest natuurlijk van een uitgebreide uitleg en demonstratie voorzien. Wij helpen u graag op alle fronten.

Dansvloer huren

Of u nu een jaren 80 feest gaat organiseren of een spetterende feestelijke opening van uw nieuwe bedrijfspand of winkel; een dansvloer is een must have tijdens zo’n belangrijke mijlpaal. U kunt bij Leeborent terecht voor de huur van prachtige verschillende soorten vloeren, denk hierbij aan een kunststof of houten dansvloeren. U kunt ook een LED-dansvloer huren voor een extra special effect in de nacht. Wij denken samen met u mee en komen tot een dansvloer die het beste aansluit bij uw wensen van het feest. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Samen met Leeborent een bedrijfsevenement organiseren

Samen met Leeborent een bedrijfsevenement organiseren

Van onze dienstverlening mag u, betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit verwachten. Wilt u er zeker van zijn dat het organiseren van een bedrijfsfeest vlekkeloos verloopt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen .

Kunt u niet zo lang wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur op 020-4976834 of stuur ons een Whatsapp bericht naar +31(0)6-54664447. Onze specialisten voorzien u graag van passend advies.

Direct boeken? Mail naar . Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten.