OFFERTE AANVRAGEN

Familiedag organiseren

Op zoek naar de beste manier om een familiedag te organiseren? Bij Leeborent hebben we de juiste apparatuur te huur om er een geslaagd feest van te maken, of u de familiedag nu binnen of buiten houdt. Neem de tijd om bij te praten, kies de juiste achtergrondmuziek , of kom juist in de feeststemming met een DJ of entertainer . Deel een dans met elkaar of zing de sterren van de hemel met karaoke . Met uw familiedag kunt u wat Leeborent betreft alle kanten op!

Familiedag organiseren familie feest disco

Meer in beeld

Verras elkaar met de leukste familiefotoβ€šΓ„Γ΄s – en toon ze op een groot scherm . Voor zowel binnen als buiten hebben we bij Leeborent geschikte apparatuur om een iedereen in de familie mee te laten genieten. Is er een bijzondere reden voor de familiedag? Houd een speech op een van onze podia met bijbehorende geluidsapparatuur . Maakt u zich geen zorgen om de aansluiting of werking, want ook dit kunnen we voor u verzorgen dankzij ons vakkundig personeel .

Van familiedag organiseren naar superfeest

Met zijn allen in een kringetje zitten is geen vereiste voor een familiedag. Maak er daarom een echt feest van, bijvoorbeeld met een Silent Disco , een complete karaoke-set , een drive-in-show of een dansvloer met ledverlichting . Met Pipe & Drape kunnen we oplossingen verzorgen zodat er meerdere ruimtes worden gecreΓ«erd. Zo kan er een aparte plek zijn voor wie even rustig bij wil praten, terwijl er in een andere ruimte wordt gedanst. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden , of vraag vrijblijvend om een offerte .

Karaoke tijdens een familiedag

Een onvergetelijke dag met familie

Met Leeborent kunt u iemand letterlijk in de spotlight zetten. Maak een ereronde voor de kleinste familieleden, met een prijzenfeest voor de goede rapporten of het harde werk op school. Zet de (groot)ouders in het zonnetje door een mooi gedicht voor te dragen of een stukje op te voeren – wij zorgen voor het juiste geluid , licht , en zelfs een podium . Vraag ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden en we zetten ze graag voor u op een rij of nemen ze met u door.

Uw familiewensen centraal

Bij Leeborent bieden we meer dan apparatuur. U kunt bij ons terecht voor huur , reparatie en verkoop van alle apparatuur die u voor een feest of evenement nodig heeft. Daarnaast bieden we u onze ruime ervaring in het organiseren van succesvolle familiedagen en andere evenementen. Zodra u aan ons uw wensen doorgeeft, bedenken wij een plan waarmee we dit voor u waar kunnen maken. Op die manier wordt een deel van de familiedag organiseren u uit handen genomen en kunt u zich gaan verheugen om iedereen weer te zien en te spreken.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op om uw wensen door te spreken . U kunt ons ook bereiken via WhatsApp voor een vraag tussendoor; we staan u graag te woord. Bent u benieuwd of we bij u wel leveren? Bekijk hier of uw plaatsnaam er ook tussen staat . Wij leveren in principe in heel Nederland en in overleg is veel mogelijk, dus laat ons gerust weten waar uw locatievoorkeur naar uitgaat voor uw familiedag.

Idance ideaal bij het organiseren van een familiedag familiefeest

Direct een vraag? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijkheden.