OFFERTE AANVRAGEN

Examenfeest organiseren

Hoera, geslaagd! Nu is het tijd voor een groot feest. Maar een echt examenfeest organiseren heeft toch wat voeten in de aarde. Wij helpen u graag van begin tot eind met het succesvol neerzetten van een examenfeest, of u dit nu doet vanuit een school, onderneming, of omdat u een privé-examenfeest echt groots wilt aanpakken. Vanuit Leeborent hebben we namelijk alle nodige apparatuur te huur – en goede service is altijd inbegrepen.

Van leerling naar student & nieuwe vrijheden

Of ze nu een tussenjaar kiezen of volop gaan studeren: slagen voor schoolexamens is een belangrijke overgang tussen ‘gewoon naar school’ en ‘studeren’. Een examenfeest organiseren is dus niet zomaar een viering van prestaties; het is vieren dat iemand een nieuwe vrijheid heeft verworven. Het leven ligt nu open. Het is dus niet voor niets dat steeds meer scholen en ook particulieren een examenfeest groter aanpakken. Maar wat heeft u nodig voor een succesvol eindexamenfeest?

Examenfeest organiseren-Leeborent.nl

Start met een team

Het zijn veelal de volwassenen die een examenfeest organiseren. Toch is de stem van de examenkandidaten zelf geen overbodige luxe. Selecteer enkele (toekomstige) geslaagden die serieus kunnen medenken en vorm zo een team. Het is veel sterker om uit te gaan van de wensen van het grootste deel van de bezoekers. Soms ziet u zelf mogelijkheden over het hoofd ( zoals bepaalde special effects ) of gaat u uit van wensen die de leerlingen misschien niet hebben. De ene groep wil een traditioneel podium , de andere groep vindt een ledverlichte dansvloer juist fantastisch. Ook qua thema’s lopen de wensen vaak uiteen. Een toegewijd team maakt hierin slimmere keuzes. Een ander pluspunt van een feestteam is dat u (eenvoudig) werk uit handen kunt geven. Bovendien maken we vanuit Leeborent graag deel uit van uw voorbereiding, zodat we u met onze jarenlange ervaring ook van input kunnen voorzien.

Ledvloer voor een knallend examenfeest

Een stevige basis

In de basis heeft u genoeg aan licht , geluid en beeld (met led-schermen of beamers). Voor een examenfeest met een officieel tintje is het ook gebruikelijk om een podium te huren. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw examenfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken met u mee over de juiste basis. Hierin nemen wij naast uw wensen ook mee wat de feestlocatie wordt en hoe deze momenteel is ingericht. U heeft bovendien ook keuze uit kant-en-klaar-thema’s, zoals Saturday Night Fever.

Een outdoor examenfeest organiseren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een examenfeest dat zich buiten plaatsvindt? Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat of neem contact op voor advies en tips . U kunt ook alvast kijken bij onze aggregaten (ideaal voor buitenlocaties zonder stroomvoorziening) , overkappingen en buitenpodia. Veel van wat binnen mogelijk is, is buiten ook inzetbaar.

Meer mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat een examenfeest echt spectaculair maakt? Kijk dan zeker eens bij onze special effects, vraag naar de mogelijkheden voor een Silent Disco of I-dance , bekijk onze indrukwekkendste dansvloeren of verdeel de feestruimte slim met Pipe & Drape , zodat u met meerdere thema’s kunt werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden, ook op het gebied van geluid , licht en beeld .

Silent disco tijdens een examenfeest

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447