OFFERTE AANVRAGEN

Congres organiseren

Een congres organiseren begint bij het begin: een goede basis. Die basis leveren we vanuit Leeborent al jaren. Of u nu apparatuur huurt of koopt , wij kunnen u in beide gevallen voorzien van zowel apparatuur als advies – zo maakt u van uw congres zeker een succes.

Het grote plaatje

Hoe start u met een congres of seminar organiseren? De basis daarvoor is natuurlijk een geschikte locatie; vanuit hier kijkt u verder. Wordt uw congres buiten gehouden of binnen? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar? Gaan de gasten zitten of staan, of verdeelt u de ruimte zo dat beide mogelijk zijn?

Als u dit helder heeft, denkt u aan de grote apparatuur die u nodig heeft, zoals een podium , led-schermen , geluidsapparatuur en de juiste verlichting . Wij kunnen u bij al deze onderdelen adviseren en hebben de juiste apparatuur voor u beschikbaar. U kunt bovendien alles op locatie laten afleveren en ook laten aansluiten.

Congres organiseren

Wat heeft u nodig voor uw congres?

U heeft het grote plaatje compleet: de ruimte is ingedeeld. Maar wat voor seminar of congres organiseert u? Worden er grootste plannen gepresenteerd waarvoor u een speciaal scherm of een beamer nodig heeft? Moet er overlegd worden? Is er slechts één spreker of komen er meerdere aan het woord? Wilt u een product op een unieke manier presenteren? Koppelt u het congres aan een afsluitende borrel waarvoor u geluid of misschien iets ludieks wilt inzetten, zoals karaoke of een silent disco ?

Als u al precies weet wat u nodig heeft, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen voor een offerte op maat . Deze is altijd geheel vrijblijvend. Met een offerte weet u precies waar u aan toe bent. Weet u nog niet goed wat u nodig heeft? Dan denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op en wij zetten met plezier onze jarenlange ervaring in om u te helpen met een succesvol congres organiseren.

De details

Van een werpkubus om het publiek interactief bij een lezing te betrekken (de Catchbox) tot pipe & drapesystemen voor het opdelen van ruimtes: vanuit Leeborent hebben we alvast aan alles gedacht. Ons aanbod is zo breed dat u voor uw congres maar bij één aanbieder hoeft aan te kloppen. Dat houdt het wel zo overzichtelijk. Vraag ons om vrijblijvend advies en wij geven u tips over elk aspect van uw congres: van de aankleding tot een spectaculair welkom en van de technische ondersteuning tot het opruimen en inpakken . Wji hebben de tips en de apparatuur om u verder te helpen.

Congres organiseren evenementen benodigdheden

Afsluitende tips om een succesvol congres te organiseren

Of u nu voor het eerst een congres organiseert of hier al ervaren in bent: wij merken dat er altijd zaken over het hoofd worden gezien. Daarom delen we graag onze beste tips, gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

  • Huur of koop bij een bedrijf dat ook technische ondersteuning en/of personeel aanbiedt – zo weet u zeker dat u niet in de kou komt te staan als er iets onduidelijk is.
  • Maak een uitgebreid overzicht, zowel van de planning als alles wat er voor elk congresonderdeel nodig is. Laat het liefst een professional meedenken.
  • Maak gebruik van de optie om apparatuur te huren, zeker als het een eenmalig congres betreft. Hiermee bespaart u aanschaf- en onderhoudskosten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Leeborent voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct om een offerte .

Wij zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier,

Liever per telefoon ? : +31204976834

Mail op .
Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447

De complete techniek (of een deel daar van) voor uw presentatie of evenement verzorgt tot in de puntjes.

Congres techniek van Leeborent met licht geluid en beeld voor de juiste presentatie Congres techniek van Leeborent met goed geluid en personeel de juiste presentatie voor verhaal Congres techniek van Leeborent met goed beeld en personeel de juiste presentatie voor verhaal

Klik hier voor beamer verhuur

Klik hier voor een compacte geluid instalatie

Klik hier voor ledsherm overzicht

Altijd een Leeborent medewerker met vakkennis
aan de telefoon +31204976834 .

Directe boeken: of bel voor snel overleg.

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447