OFFERTE AANVRAGEN

Bruiloft organiseren

Alvast gefeliciteerd met uw grote dag – vanuit Leeborent helpen we u graag met het organiseren van uw trouwfeest! Bij een bruiloft organiseren komt vaak zoveel kijken dat u overweldigd kunt raken. Gelukkig hebben wij de nodige ervaring en kennis om het u makkelijker te maken. Uw bruiloft op maat wordt met liefde door ons samengesteld, waarbij we al uw wensen meenemen.

Trouwfeest organiseren – wat komt erbij kijken?

Een bruiloft is tegenwoordig meer dan alleen een officiΓ«le vereniging van twee mensen. Toch komt het neer op hetzelfde. Laten we dus beginnen bij de basis: u wilt de liefde vieren met anderen om wie u geeft. De begeleidende muziek, een goede microfoon, het juiste licht en een uitnodigende dansvloer dragen bij aan de feestvreugde. Daarnaast kunnen wij u vanuit Leeborent helpen met alles van een DJ of entertainer tot een volledige drive-in-show – inclusief drankjes en driegangendiner voor uw gasten. U vindt hier het aanbod speciaal voor bruiloften en trouwfeesten .

Witte dansvloer voor een bruiloftsfeest te huur bij Leeborent Ledvloer bij een bruiloftsfeest Witte dansvloer met logo voor een bruiloftsfeest te huur bij Leeborent

Zwart Witte dansvloer  voor een bruiloftsfeest te huur bij Leeborent Dansvloer voor in het InterContinental Amstel in Amsterdam voor een bruiloftsfeest te huur bij Leeborent Dansvloer Blackslade Snaplock of Slate Black voor een bruiloftsfeest te huur bij Leeborent

Een bruiloft in de buitenlucht

Trouwen op het strand? Een trouwfeest organiseren in het bos? Of heeft u een grote tuin tot uw beschikking waar u een fantastisch feest wilt geven? Vanuit Leeborent kunnen wij u helpen met de verhuur van alle apparatuur die nodig is voor een bruiloft die buiten plaatsvindt. Dit kan dankzij onze aggregaten zelfs op locaties waar geen stroom aanwezig is. Van buitenpodium tot geluidsinstallatie en van feestverlichting tot beeldschermen voor die β€šΓ„Γ²leukeβ€šΓ„Γ΄ stukjes: we helpen u graag verder. Vraag ons om een offerte op maat of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Unieke bruiloft

Maak uw trouwfeest compleet met wat extraβ€šΓ„Γ΄s om uw gasten te verrassen. Wij hebben onder special effects onder meer bellenblaasmachines en machines voor droogijs; beide gegarandeerd spraakmakend. Een droogijseffect maakt een eerste dans echt magisch. Er vormen zich wolken op de dansvloer en u bevindt zich een dans lang bijna letterlijk in de zevende hemel. Voor het feest zelf doen confetti- en streamershooters het goed. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden of bekijk het complete aanbod met special effects om inspiratie op te doen. U kunt natuurlijk ook direct een offerte bij ons aanvragen als u al weet wat u wilt.

Bruiloftsfeest organiseren

Ruimteverdeling trouwfeest

Heeft u een gevarieerd gezelschap op uw bruiloft? Vaak willen de trotse (groot)ouders een plek om rustig te kunnen zitten en praten (met die ene wilde oom en tante als uitzondering). De dansvloer moet juist gevuld zijn met enthousiastelingen. Wij kunnen dit oplossen met Pipe & drape , waarbij we ruimtes creΓ«ren die voor verschillende doelen geschikt zijn. Hiermee kunnen bijvoorbeeld ook de dinertafels tijdelijk worden afgeschermd terwijl die nog worden gedekt. Contact met ons is vrijblijvend – we denken graag met u mee over de oplossing die bij uw trouwfeest past.

Complete bruiloft bij Leeborent

Vanuit Leeborent kunnen we bijna alle aspecten van uw bruiloft verzorgen, van stroom tot dansvloer en van licht en geluid tot vakkundig personeel . Vraag vandaag nog vrijblijvend om een offerte op maat en wij laten u zien hoe uw droombruiloft eruit kan komen te zien. Een bruiloft of trouwfeest organiseren is inderdaad overweldigend – maar bij Leeborent maken we er voor u iets geweldigs van.

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447