OFFERTE AANVRAGEN

Bedrijfsfeest organiseren

Een ( Kerst)-bedrijfsfeest organiseren wordt zelf al een feest met Leeborent! Wij helpen u van uw ( Kerst)-bedrijfsfeest een succes te maken. Met de verhuur van alles van aggregaten tot feestverlichting en special effects hebben wij precies wat u nodig heeft. Daarbij is vanzelfsprekend een goed advies standaard bij de prijs inbegrepen.

Offerte aanvragen

Tel-WhatsApp +31204976834

Succesvol uw bedrijfsfeest organiseren

Er komt vaak meer kijken bij de organisatie van een ( Kerst)-bedrijfsfeest dan u vooraf denkt. Of u nu groots uitpakt of het bescheiden houdt, u heeft voor een bedrijfsfeest toch een goede basis nodig. U heeft waarschijnlijk al wel gedacht aan geluid , licht (zoals led-verlichting ) en misschien zelfs aan special effects . Er zijn daarnaast nog veel meer mogelijkheden die een moment van aandacht verdienen, zoals podia, (voor binnen en buiten ), en dansvloeren (van hout tot ledverlichte dansvloeren .

Verder neemt beeld een steeds grotere rol in. Een ledscherm of beamer is bijvoorbeeld ideaal voor presentaties, aankondigingen of om de feestruimte mooier aan te kleden. Nodigt u buiten het personeel ook anderen uit op uw bedrijfsfeest? Maak dan indruk met de juiste combinatie van beeld, verlichting en geluid . U kunt contact met ons opnemen zodat we vrijblijvend met u mee kunnen denken over wat u hiervoor nodig heeft.

Bedrijfsfeest laten organiseren Bedrijfsfeest organiseren bij Leeborent

Back-ups voor uw ( Kerst)-bedrijfsfeest

Met name buitenfeesten en andere outdoor evenementen vereisen meer dan de standaardvoorbereiding. Zo zijn goede overkappingen geen overbode luxe, zeker met het wisselvallige weer in Nederland. Daarnaast verhuren en verkopen wij vanuit Leeborent aggregaten als extra stroomvoorziening . Hiermee voorkomt u dat u zonder stroom komt te zitten. Ook kunt u de aggregaten goed inzetten op locaties waar (te) weinig stroom aanwezig is voor de apparatuur die u wilt inzetten.

Breid uw bedrijfsfeest uit

Elk bedrijfsfeest is anders. U wilt natuurlijk een feest dat aansluit bij uw bedrijf, en een thema moet zowel passend als goed uitgevoerd zijn. Wij hebben voor elk bedrijfsfeest een unieke oplossing. Zo denken we met u mee over een thema, of u geeft aan ons door welk thema u in gedachten heeft. Vervolgens sluiten wij er met ons aanbod op aan, zoals met onze geheel verzorgde drive-in-shows .

De themaβ€šΓ„Γ΄s binnen deze drive-in-shows lopen uiteen van karaoke tot DJ Disco. Onder karaoke vindt u het complete aanbod voor zowel grote als intiemere bedrijfsfeesten. De drive-in-show DJ Disco heeft net als karaoke een zeer interactief element: u leert hier pas echt wat β€šΓ„Γ²groovenβ€šΓ„Γ΄ is. Dat kan bij u op de zaak of naar wens op een andere locatie. Dit geldt ook voor onze populaire Silent Disco . Bij onze drive-in-shows zijn naar wens de drankjes en een driegangenmenu inbegrepen. Bij alle aspecten volgen wij uiteraard uw wensen. Bekijk hier alle opties voor een drive-in-show voor uw bedrijfsfeest of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Saturday Night Fever disco bedrijfsfeest Silent disco verhuur voor bedrijfsfeest

De service van Leeborent

Of u nu een vrijblijvende offerte opvraagt of juist contact zoekt voor advies : wij helpen u graag. Naast het verhuren van feestapparatuur kunnen wij u bovendien ook helpen aan vakkundig personeel . Dat betekent dus dat u zelf zorgeloos van uw bedrijfsfeest kunt genieten! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden .

Kunt u niet zolang wachten ? Stel ons een vraag Telefoon / WhatsApp: +31204976834 +31654664447