BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

Bedrijfsevenement organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren doet u natuurlijk via Leeborent! Of u nu apparatuur wilt huren voor de opening van uw bedrijfspand, een productpresentatie of een klantendag: wij hebben precies wat u nodig heeft. Dit bieden wij u in de vorm van te huren apparatuur voor uw bedrijfsevenement, maar ook in de vorm van service. Zo denken wij graag en vrijblijvend met u mee over wat uw bedrijfsevenement tot een echt succes maakt. Hieronder vindt u vier gelegenheden die vallen onder een bedrijfsevenement. Staat die van u er niet tussen? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren door het complete aanbod te huren apparatuur voor een succesvol bedrijfsevenement.

 

Offerte aanvragen

 

 

Apparatuur voor opening bedrijfspand

De opening van een nieuw bedrijfsband is een feestelijke gebeurtenis – of het nu een eerste of vijfde pand betreft. Pak het daarom goed aan en huur de juiste apparatuur voor de opening van uw bedrijfspand. Weet u niet precies wat u nodig heeft? We beginnen bij Leeborent altijd bij de basis: goede geluidsapparatuur om aankondigingen te kunnen doen, eventueel een podium, de juiste verlichting (met bijvoorbeeld spotlights) en beeldschermen om presentaties op te tonen. Wilt u een plan op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Apparatuur voor opening bedrijfspand


Een sucessvolle klantendag organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren kan ook een klantendag omvatten. Hoe maakt u dit succesvol? In eerste instantie maakt u ruimte voor het presenteren van uw missie en visie. Laat weten waarom u een bedrijf bent dat stevig staat en de komende jaren ook nog groeit. Daarnaast kunt u experts een podium verlenen en gebruikmaken van de juiste techniek – zoals special effects en goede beeldschermen – om indruk te maken. Tot slot zorgt u voor entertainment, bijvoorbeeld in de vorm van een drive-in-show.

Wilt u deze dag combineren met een bedrijfsfeest? Bekijk dan ook hier alle tips om een succesvol bedrijfsfeest te organiseren.


De perfecte productpresentatie

Bij Leeborent kunnen we uw product letterlijk een podium geven en goed in de spotlights zetten. Buiten podia en verlichting hebben we bovendien special effects en de juiste beeldapparatuur die uw presentatie krachtiger maken. We gaan in alle gevallen uit van uw wensen en budget. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken over de perfecte productpresentatie – tenslotte mag uw product echt gezien worden!

 

De perfecte productpresentatie

 

Vergadering organiseren

Een vergadering organiseren kan een wekelijks terugkerend agendapunt zijn. Maar wilt u het grootser aanpakken of heeft u behoefte aan echt effectief vergaderen? Wilt u dat alle deelnemers enthousiast worden en graag bij de vergadering aanwezig zijn? In dat geval kunt u meteen een stap in de goede richting zetten. Versterk uitleg en overleg met de juiste beeldapparatuur. Maak in grotere ruimten gebruik van geluidsapparatuur – bijvoorbeeld met een microfoon en een versterker – zodat iedereen zich moeiteloos verstaanbaar kan maken. Onder verhuur vindt u beeld, licht, geluid en zelfs podia die u voor eenmalige (grote) vergaderingen kunt huren. Daarnaast helpen we u graag verder als u een aankoop overweegt of apparatuur gerepareerd wilt hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: + 31 (0) 6-54664447

Vraag direct een offerte aan

Visual CAPTCHA
Velden met een * zijn verplicht.