OFFERTE AANVRAGEN
Geluidsinstallatie huren 1

Geluidsinstallatie huren

Geluidsinstallatie huren? Leeborent is dé leverancier in de entertainmentindustrie. Zonder een geluidsinstallatie is een evenement natuurlijk niet compleet. Leeborent zorgt voor de beste geluidsinstallatie zodat er over uw evenement nog lang gesproken wordt. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het dan snel hieronder.

Geluidsinstallatie huren? Maak uw evenement compleet met Leeborent. Bij het organiseren van een evenement is geluid van cruciaal belang. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een outdoor festival, een productpresentatie of een groot evenement zoals het Amsterdam Dance Event (ADE), geluidsapparatuur is essentieel. Het speelt een sleutelrol in het creëren van de juiste sfeer en het overbrengen van de boodschap op het publiek. Bij Leeborent begrijpen wij dat als geen ander. Wij bieden niet alleen losse verhuur van geluidsinstallaties aan, maar we zijn er ook om uw volledige evenement te verzorgen.

Bent u benieuwd naar wat Leeborent voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geluidsinstallatie huren wat bieden we aan 1
Geluidsinstallatie huren wat bieden we aan 1

Geluidsinstallatie huren: wat bieden we aan?

Bij Leeborent kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft op het gebied van geluidsinstallatie huren. Variërend van een eenvoudige set speakers, draadloze microfoons, versterkers of een geheel verzorgd uitgebreid geluidspakket: Leeborent heeft het allemaal. Onze missie is namelijk om ervoor te zorgen dat ieder evenement op alle vlakken geslaagd is, ongedacht de aard van uw evenement. Hieronder leest u een greep uit ons brede assortiment:

Speakers huren

Speakers huren

Bent u van plan om een evenement te gaan organiseren? Dan is een geluidsinstallatie huren ontzettend belangrijk. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een gigantisch festival: Leeborent is van alle markten thuis. Speakers huren die aan uw behoeften voldoen doet u natuurlijk bij ons. Wij denken graag met u mee over wat voor soort geluidsinstallatie u het beste kunt huren en welke bijbehorende speakers dan het beste bij passen. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement dat zich buiten afspeelt? Dan hebben wij daar professionele speakers voor. Is het evenement binnen? Dan passen we het plan eropaan en kunt u kiezen uit speakers die speciaal voor binnen bedoeld zijn. Leeborent geeft u advies op maat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op of kijk alvast rond op onze website en vraag de offerte aan.

Draagbare geluidsinstallaties huren

Een geluidsinstallatie huren is niet alleen nodig voor grootschalige evenementen, maar ook de kleine, intieme feesten verdienen het beste geluid. Voor evenementen waar mobiliteit een prioriteit is, bieden we draagbare geluidssystemen aan. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor feesten waarbij flexibiliteit van groot belang is, zoals:

 • Voetbalwedstrijden of andere sportwedstrijden
 • Live acts
 • Stadsevenementen
 • Sportdagen van scholen of bedrijven
 • Jaarmarkten
 • Rommelmarkten en andere markten
 • Koningsdagevents
 • Straatfeesten en buurtfeesten

Kortom: alle evenementen waarbij presentaties, evenementmuziek, achtergrondmuziek of omroepen nodig zijn. Leeborent voorziet u graag van de juiste geluidsinstallatie in de vorm van portable apparatuur. Staat uw evenement niet tussen het lijstje en bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag in mogelijkheden en zijn inzetbaar door het hele land.

De draagbare geluidssystemen van Leeborent zijn daarom dé ideale oplossing voor evenementen die vragen om out of the box denken. Een draagbare geluidsinstallatie huren voor buiten is geen probleem bij Leeborent. We bezorgen door heel Nederland en komen het bij u op locatie installeren. Leeborent heeft veel gespecialiseerde vakmensen onder één dak dus wij helpen u met alles. Van A tot Z nemen we de op- en afbouw voor u uit handen, zodat u zich niet druk hoeft te maken over hoe de geluidsinstallaties werken. Laat dat maar aan ons over.

Geluidspakketten voor bands en zang huren

Geluidspakketten voor bands en zang huren

Een geluidsinstallatie huren, doet u natuurlijk bij Leeborent. Maar wist u dat u ook compleet verzorgde geluidspakketten bij ons kunt huren? Wel eens gedacht aan een geluidspakket voor uw band? Dankzij de geluidspakketten voor bands en zang voorziet Leeborent u van alle benodigdheden en de juiste materialen. Zo weet u zeker dat u alles in huis heeft voor een spetterend optreden. Een geluidspakket kunt u zelf bij ons komen uitzoeken. Ieder event is anders, daarom denken wij graag met u mee zodat we er zeker van zijn dat u op het moment suprême met de juiste apparatuur zit. Samen stellen we een pakket samen.

U kunt een geluidsinstallatie pakket huren bands en zang, maar ook voor:

 • Liveoptredens van artiesten
 • DJ’s
 • Productpresentaties
 • Vergaderingen op grote schaal

Geluidspakketten voor evenementen huren

Naast geluidspakketten voor bands en zang kunt u ook geluidspakketten huren voor evenementen. Leeborent is voor alle evenementen inzetbaar, of het nu gaat om een klein- of grootschalig evenementen. Leeborent verhuurt geluidspakketten voor 20 tot 12000 bezoekers. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan. Hieronder lichten we er een paar voor u toe:

 • De Anchor Mini Vox: een oplaadbare luidspreker met microfoon voor een maximum van 20 personen.
 • Een Bose 402 Set: een complete geluidsinstallatie inclusief microfoon met kabel en een systeem versterker voor maximaal 60 personen.
 • Geluidsinstallatie tot 100 personen.
 • Compleet DJ-set Pioneer en geluidssysteem tot 500 personen.
 • D&B C7 Geluidssysteem: 4 subwoofers, D12 versterkers, 2 top speakers. Geschikt voor maximaal 1000 personen en geschikt voor bands, liveoptredens en DJ sets.
 • Geluidssysteem Apogee Ae 5 voor een band of orkest

Een geluidsinstallatie huren, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Echter als u een geluidinstallatie gaat huren, hangt de prijs af van de hoeveelheid apparatuur en materialen worden meegeleverd. Ook speelt de omvang van het evenement mee. Voor grote evenementen moet u andere geluidsinstallaties huren dan wanneer het er een is voor in een kleinere ruimte. Tegen scherpe prijzen en schappelijke transportkosten verhuren wij geluidsinstallaties niet alleen in Amsterdam en omstreken, maar door heel Nederland.

Geluidspakketten voor evenementen huren 1

Compleet evenement verzorgd door Leeborent

Bij Leeborent kunt u naast de verkoop en verhuur van losse producten ook terecht voor een compleet verzorgd evenement. Wij nemen de zorg graag van u over en helpen u graag van A tot Z met het organiseren van een evenement. Wij hebben de juiste expertise in huis waardoor onze gespecialiseerde werknemers het in een mum van tijd voor u regelen. Wij draaien onze handen nergens voor om. Naast geluidsinstallaties huren, kunt u ook terecht voor nog veel meer. Tegen een vriendelijke prijs van transportkosten leveren wij door heel Nederland. Hieronder een greep uit ons assortiment.

Dit kunt u zowel los als compleet pakket bij ons huren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan gaan we graag met u rond de tafel zitten en luisteren we naar uw wensen en behoeften. U kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Neem vrijblijvend contact op

Podium huren

Een vereiste bij een liveoptreden is niet alleen een geluidsinstallatie, maar ook een professioneel podium. Bij Leeborent kunt u terecht voor een breed aanbod van verschillende podia. Niet alleen voor binnen podia bent u bij Leeborent aan het juiste adres, maar we hebben ook overdekte podiums voor evenementen die zich buiten afspelen.

Dansvloeren huren

U wilt een geluidsinstallatie huren, maar daarbij meteen ook graag een dansvloer? Geen probleem. Leeborent weet wat u nodig heeft. Afhankelijk van het soort evenement raden wij u de juiste dansvloer aan. Of het nu gaat om een familiefeest of bruiloft, of een giga feest, voor ons maakt het niets uit. Voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste apparatuur en materialen in huis. Dankzij onze professionele dansvloeren kunt u zorgeloos met de voetjes van de vloer. Leeborent heeft een breed scala aan dansvloeren, waaronder: kunststof dansvloeren, LED-verlichte dansvloeren, dansvloeren van hout of in een thema zoals zwart-wit of allerlei kleuren.

Verlichting huren

Ook voor lichtinstallaties bent u bij Leeborent op de juiste plek. We bieden een breed assortiment verlichting aan. Opzoek naar de juiste verlichting kan nog aardig lastig zijn, maar daar helpt Leeborent u natuurlijk graag bij. We luisteren goed naar uw wensen en passen ons advies daaropaan. Om u vast een indruk te geven, ziet u hieronder een opsomming van ons aanbod van verlichtingsinstallaties:

Licht verhuur
Licht verhuur

Aggregaat huren

Als u een geluidsinstallatie gaat huren, is stroom onmisbaar. Of het nou op een locatie is waar stroom al aanwezig is of op een plek waar energie niet dichtbij is. Een aggregaat is onmisbaar om een evenement soepel te laten verlopen. Vooral grootschalige evenementen vragen ontzettend veel stroom dus het is belangrijk om te zorgen voor genoeg capaciteit. Mochten er onverhoopt dingen mislopen, dan heeft u altijd een aggregaat achter de hand om het evenement door te laten gaan. Uw gasten hoeven hier dan niet achter te komen en kunnen zorgeloos feesten.

Leeborent beschikt over dieselgeneratoren, maar ook over aggregaten op schone, groene energie. Ook een tijdelijk netopvang is bij Leeborent te regelen. Een aggregaat huren is niet makkelijk als u er weinig tot geen verstand van heeft. Laat dat maar aan Leeborent over. Wij beschikken over de juiste kennis en vakmensen die weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Zo heeft u de garantie dat er de juiste apparaten aanwezig zijn tijdens uw evenement. Wilt u eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Soorten evenementen

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest komt voor in zoveel vormen, denk aan een kerstborrel, een productpresentatie, een opening van een nieuw pand, een jubileum en nog veel meer. U wilt als bedrijf natuurlijk wel een goede indruk achterlaten bij uw werknemers, bestaande klanten en/of potentiële nieuwe klanten. Dat begint bij een goede basis bestaande uit de juiste geluidsinstallatie huren, de perfecte verlichting, led-schermen of beamers, podia, dansvloeren en special effects.

Het geluid is zeer belangrijk daarom is een kwalitatief hoogstaande geluidsinstallatie huren van groot belang. U wilt niet achteraf roddels horen over de slecht verstaanbare sprekers. Dat is zonde van het product of boodschap dat u als bedrijf naar de werknemers of klanten wilt uitdragen. Gelukkig kunt u bij Leeborent terecht voor de juiste apparatuur. Meteen de juiste apparatuur huren voor uw bedrijfsfeest? Neem dan snel contact met ons op of vraag het aan via de offerte.

bedrijfsfeest organiseren bij leeborent.ce1021

Amsterdam Dance Event

Voor speciale feestdagen en themafeesten bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Gaat u tijdens de feestdagen iets bijzonders organiseren of staan er themafeesten op de planning? Dan mag de juiste apparatuur, waaronder geluidsinstallaties, niet ontbreken. Om een geluidsinstallatie te huren, bent u op zoek naar kwaliteit. Dat kan Leeborent u garanderen. Voor kleine feesten en partijen zijn wij bereikbaar, maar we hebben ook de expertise in huis voor grootschalige evenementen. Het Amsterdam Dance Event voorzien wij graag van de juiste apparatuur. Van licht en geluid tot grote podia en van spectaculaire special effects tot kleurrijke dansvloeren: Leeborent is van alle markten thuis.

Kiest u voor een samenwerking met Leeborent, dan kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Optimale service
 • Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel
 • Levering door heel Nederland
 • Professionals die de apparatuur komt aansluiten, installeren en beheren
 • Op- en afbouw van het evenement
 • Compleet verzorgde pakketten
 • Veel kennis in huis en altijd advies op maat

Wilt u samen met ons zorgen dat het Amsterdam Dance Event of andere evenementen vlekkeloos verlopen? Neem dan snel contact op met Leeborent of vraag een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend.

Geluidsinstallatie huren tijdens ade amsterdam dance event

Geluidsinstallatie huren bij Leeborent

Bij Leeborent begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan geluidsapparatuur, diensten en expertise om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om een kleine presentatie op de werkvloer of een gigantisch evenement zoals ADE, Leeborent heeft altijd de juiste oplossing voor u.

Wilt u meer informatie over onze geluidsinstallaties of over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen ondersteunen bij het succesvol organiseren van een evenement. We helpen u graag. U kunt ook vast geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!